0 oy
176 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (964 puan) tarafından

Şimdi ki evim çok güzel yeni bina ama çok kullanışsız. Dubleks. Bir çocuğum var 2 yaşında şuan 2. Evladımızı bekliyoruz. Bu yüzden ev değiştirmeye karar verdik iki çocukla dubleks çok zor. Üst katta iki odam var alt kat Amerikan mutfak. Merkeze de yürüme mesafesi 40dk. Otobüs dolmuş hiç bişey yok taksi ile gidip geliyoruz. 

Tutacağımız ev merkezde. Market Pazar dibimizde. 2+1 ama eski yapı. Kötü değil ama güzel de değil. Yerler komple fayans ve fayanslar beyaz üzerine toz pembe uçuk mavi renklerde desenli. Mutfak dolapları falan da eski. Öyle dökülür tarzda değil ama model olarak eski tip çerçevesi ahşap rengi içi krem rengi olanlar var ya onlardan. Binası da eski baya binanın içi de iyi değil. Bu evimi çok seviyorum ama konumu çok sıkıntıya düşürüyor beni. 2 bebekle merkeze gitmek daha mı mantıklı. Çok moralim bozuk. Siz olsanız taşınır mısınız?

6 Cevaplar

0 oy
önce (924 puan) tarafından

Merkez mantıklı canim bende aynı mantıkla eski eve ama merkeze taşındım tek çocuğum olduğum halde heryere uzaktı zorlanmistim.kira degilmi sonucta.

önce (964 puan) tarafından

Yani kira evet tabi de insan içinde de gözüne hitap eder şekilde oturmak istiyor ne bileyim aklım karışık işte

-Reklam-
0 oy
önce (7,222 puan) tarafından

Başka ev yok mu

Hayır yaaa aylardır bakıyoruz. Yavaş alıyorduk içimize sinsin diyorduk. Şimdi bebek haberini yeni öğrendik biran önce ben ağırlaşmadan halledelim istiyoruz. 

önce (7,222 puan) tarafından

Eğer hamileliğin riskli değilse pek sorun olmaz ki. Nakliye ler herşeyi taşıyor. Ben 8 aylık hamileydim taşındıgimizda. Ufak ufak yardım ediyordum ama yükün çoğu eşim deydi

0 oy
önce (6,908 puan) tarafından

Ne olacağı Rabbim bilir ama eski bir binada mecbur olmadıkça oturmam deprem de bir şey olmasından korkarım ayrıca eski yapının sorunuda bitmez akar kokar bence tercih etme

Eskiden kastım 10 yıllık bina. Benimde çok içime sinmiyor gibi ama bulamıyoruz ev. Merkezde az yeni olsun desek en düşük kira 19-20 bin

önce (6,908 puan) tarafından

O zaman eski sayılmaz canım araba yoksa merkezde oturmak iyi oluyor

0 oy
önce (2,886 puan) tarafından

Eski olsun ama merkeze yakın olsun benimki hem eski hem merkeze uzak evden dışarı çıkamıyorum. Yokuş yukarı yol var marketlere gitmem için eşim çocuklar bırakmıyor gideyim. Bunalıyorum yemin ederim tüm gün 4 duvarın içinde. 

0 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Merkezde başka eve baksan 

0 oy
önce (4,077 puan) tarafından

Bebekle fayansli evde zor canim benim evde odalar hariç he0 fayans hep altına birsey atıyorum yürüyünce zor olabilir eski evde kullanmak zor dubleks zaten parammolsa tutmam in aşağıya çık yukarıya sen başka ev bak bence elbet denkngelir 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 460 göst.
+3 oy
5 cevap 340 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (544 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 179 göst.
+1 oy
7 cevap 260 göst.

Kategoriler

1,476,440 soru