0 oy
257 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (35 puan) tarafından

Hanimlar selamünaleyküm 3.5 yas oglum bu sene anaokuluna basladi simdiden hasta olmaya basladi illaki hasta olucak o kacinilmaz hafif atlatmasi icin  bagisikligini nasil kuvvetlendirebilirim sogan sarimsak bal kürü yapip onu vermeyi dusunuyorum ara ara balik yagi d vitamini aldim bide karadut ozu yada karamurver özü var hangisi daha iyi acaba tecrubelerinize ihtiulyacim var

12 Cevaplar

0 oy
önce (5,849 puan) tarafından

karamürveri duydum da tam olarak bilmiyorum ama karadut özünü doktorlar da öneriyor. çörek otu yağı kullanabilirsin

önce (35 puan) tarafından

Tamam canim sagolasin:)

-Reklam-
0 oy
önce (3,546 puan) tarafından

Zühre ana bağışıklık güçlendirici macunu yediriyorum birde ocean marka omega alıcam şeker gibi. 

0 oy
önce (3,129 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Eve enterogermina ya da başka marka probiyotik alin, sık sık ondan verin. Ben ravla markasının mor meyveli karışımından veriyorum. Bir de yine aynı markanın udim kostus yağı, flumix ( baharatlı Ballı karışım) ürünlerini hastalık zamanında kullanıyorum. Bol bol probiyotik tuketsin. Kefir seviyor kızım her gün iciririm.

önce (953 puan) tarafından

Kaç yaşında kızın? Bir de nerden alıyorsun bu ürünleri?eczaneden mi kendi sayfasından mı

4 yaşında. Bu ravla markasını internetten alıyorum. Probiyotigi eczaneden de bulabilirsiniz ama

önce (953 puan) tarafından

İnternetten kendi sitesinden mi

Trendyol ya da Hepsiburada. O markada önerilen yüksek polifenollu zeytinyağı da var bakarsanız. Ben kızım içmez diye almadım ama o da çok faydaliymis.

0 oy
önce (15,249 puan) tarafından

Mor meyve özü bak işe yarıyor 

0 oy
önce (2,769 puan) tarafından

Benimkide kolay kolay hasta olmazdı dört yaşında okula bi hafta gitti oldu ateşi var iki gündür 

Bende bugün eczaneden umca bide iki tane ilaç verdi vitamin gibi

0 oy
önce (693 puan) tarafından

Dediklerinizi alıp kullanın. Udi hindi yağı çörekotu yağı bulundurun. Abur cubur vermeyin (çok isterse kontrolünüz dahilinde az verin) 

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Artk satmıyorum ama yakınlarında homm bitkisel satan varsa Kara mürver var çok iyi bağışıklık güçlendiriyor arastrmani tavsiye ederim 

0 oy
önce (6,399 puan) tarafından

Doktor bna kefir içir bol bol dedi bide grip aşısı geliyor kişin onu vurdir demişti biz b12 iğnesi vurulduk 5, hfta boyinca d vitamini verdim öyle yani meyve sebze

0 oy
önce (163,535 puan) tarafından

yaz kis surekli yagmur yagan soguk bi yerde yasiyorum buranin insanlari yas kis anaokulu 2bucuk yasindaki cocuklara asla kalin giydirmezler ve o cocuklar hic hasta olmaz ocak subat aylarinda ince bi mont ve şortla okula gelir giderler max burun akintisi olur en fazla ne kadar cok giyime alistirirsan o kadar cok hasta oluyolar bagisiklik icin de burdakiler asla abur cubur yedirmezler d vitamini omega ve karisik meyve suyu 

0 oy
önce (4,080 puan) tarafından

Kqradurlt pekmezi orijinalini bulursan iyi olur

0 oy
önce (13,457 puan) tarafından

Geçen sene sadece bal sarımsakla geçirdik. Ama güzel besliyorum. Herşeyden yediriyorum çorbaları hep sarımsaklı et sulu. Balık her hafta yediriyorum o yüzden balık yağı vermedim hiç. Meyve sebze bol kuruyemiş. Her sabah yumurta eksik etmiyorum. Böylece güzel geçirdik geçen seneyi 

0 oy
önce (3,860 puan) tarafından

Benim oğlum da 3,5 yaşında yarım gün kreşe başladı. İlk haftadan hasta oldu burun akıntısı , tıkanıklık vs.. d vitamini kullanıyorum, grip aşısı yaptırıyorum 2 senedir, bağışıklık için resveratrol şurup aldım veriyorum 3-4 gündür. Karadut özümüz var evde onlardan da veriyorum ara ara. Ama çocuk yine hasta yani olacaksa yine oluyor ha daha hafif geçiriyor belki bunlarla bilmiyorum.  Ben de hepsine bakıyor araştırıyorum napabilirim diye yine de hasta işte şimdi:)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
+1 oy
5 cevap 241 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,477 soru

24,169,709 cevap

335,805 kullanıcı