0 oy
106 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,146 puan) tarafından

Bebeğim şuan tam 4 aylık. Ekim ayının ya da kasım ayının sonlarına doğru 2 saatlik bir uçak yolculuğu yapacağım. Bildiğim kadarıyla 2 yaş altı bebekler için bilet kesilmiyor ama belirli bir miktar ücret ödeniyor. 

Peki o ücreti kendi biletimi keserken mı veriyorum yoksa hava limanında mı o ücreti alıyorlar nasıl oluyor. Bı çok kez uçak yolculuğu yaptım ama ilk defa bebeğimle yapacağım 

Ve bebeğim mama ile besleniyor yanımda bı termos götüreceğim onun için. Uçak inerken veya kalkarken mama verin veya emzirince diyorlar öyle birşey görmüştüm. Bunun sebebi nedir. Uçak kalkarken ve inerken mama vermeli miyim gerçekten? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (17,371 puan) tarafından

Bilet alırken bebeğin bilgilerinde gireceksin. Sonradan ekleme yapmiyorlar diye biliyorum. Koltuk verilmiyor ama bebeğe de bilet kesiyorlar. Bebeğin kulağı basınçtan etkilenmesin diye emzirmen gerekir yada emzik verebilirsin. 

önce (1,146 puan) tarafından

Peki kendi biletimi keserken bebeğin bilet ücretini de o zaman mı ödüyorum yoksa hava limanında mı

önce (17,371 puan) tarafından

Ayni anda ödüyorsun. Havaalinda ödeme falan olmuyor. Zaten az bişey kesiyorlar bebeğe. 

-Reklam-
0 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Kendı bıletın kesılınce soyleyeceksın bebek var bu kadarlık dıye benım kızım 1 haftalıktı 64 tl kestıler bılet keserken ısaretledım bebek oldugunu ucaga bınınce dırek gelıp bebek ıcın kemer verdıler kendı kemerıme bebegın kemerını taktım kucagımda kaldı 

Ucak kalkınca ınınce kulaklar fena tıkanıyor onun ıcın emzırın yada emzık verın derler cenesını calıstırması için ben emzırdım hem ınınce hem kalkınca sorun olmadı 2 yasında yıne bındık o zmn ona sakız verdım ınınce uyudugu ıcın cıgnemedı aıkıntı olmadı sızde ınınce kalkınca cenenızı oynatın fena agrı olıyor sonra

Şimdi mesela 30 Ekim'de bilet keseceksem 30 Ekim'de bebeğim kaç aylık kaç günlük olacaksa onu mu vuruyoruz. Mesela bebeğim 4 aylık şuan 30 Ekim'de 5 ay 10 günlük olacak öyle mi vurmalıyım 

Sana secenek sunuyor ztn 0 12 aylık dıye ona basacaksın 5 aylık yazamazsın nereden alıyorsun bıletı uygulama uzerınden mı ben uygulama uzerınden kendım aldım 

Uygulama üzerinden eşim alacak O Bilet'ten

Tamam oradan rahatlıkla yaparsınız ekran goruntusude aldın ne olur ne olmaz 

Tamam çok teşekkürler çok sağolun 

0 oy
önce (5,850 puan) tarafından

bilet alırken ona da alıyorsun, o zamna veriyorsun parayı. uçakta ekstra kemer veriyorlar sadece. emzik veya mama olur iniş veya kalkışta

Teşekkür ederim çok sağolsun 

0 oy
önce (3,597 puan) tarafından

Bilet keserken bebeğin bilgilerini de giriyorsun ödeme birlikte oluyor Kemer parası ödüyorsun 

Uçağa bindiğinde bebek için can yeleği ve kemer veriliyor onu nasıl takacagini onlar gösteriyor bilmiyorsan

Bide uçak iniş kalkışta Bebek basınçtan etkilenmesin diye emzirin ya da emzik mama falan verin diyorlar

Ben daha önceki gidislerimde uyaniksa emzirdim uyurken de çok şükür sorun olmadı 

Ama bebek biletine çok dikkat edin internetten keserken falan yanlış olmasın sonra sorun yaşamayın kendiniz internetten yapıyorsanız bile firmayı arayın sorun var mı diye sorun 

Eşim kesicek bileti ona bütün bunları söylerim çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
15 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Nur.06 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 449 göst.
6 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Nur.06 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy