0 oy
286 göst.
önce Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hemen hemen hepimiz gelin veya görümceyiz. 

Görümce sorunları da malumunuz :) 

Yengelerimiz bizden neden şikayetçi, biz görümcelerimizin hangi davranışların şikayetçiyiz? Öz eleştiriye açık olacak şekilde cevap verelim lütfen🤭

Ben başlıyorum. Yengem, abimin bana fazla fazla harçlık vermesinden şikayetçiydi. Konuşmazdı ama belli ederdi. 

Ben de görümcemin kendine hak gördüğü şeyleri yengelerine layık görmemesi, kendini ve ailesini zirvede görüp o aileye sonradan dahil olan herkesi "şanslı" olarak görmesinden rahatsızım ve görüşmüyorum. Görüşmeyi de düşünmüyorum. 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (24,376 puan) tarafından

Eş ailesini aile olarak görmüyorum görmem gerektiğini de düşünmüyorum. Sevmemek veya nefret etmek değil ama samimi olmamak yengemle ilgili somut bir durum söz konusu değil benim için görümcemin de üzerine vafize olmayan şekilde eşimle veya kayinvalimde ilişkime müdahele etmesinden yana memnun değilim ama yılda bir iki görüşüp eşim hayrına idare ediyorum. Kendini küçük kaynana olarak görmeleri genel itibariyle sorun benimkine o fırsatı hiç vermedim ama çevremde böyleleri var 

-Reklam-
0 oy
önce (4,329 puan) tarafından

Brn insanlarla cok mesafeli oldugum icin hiçbir problemimiz yok gorumcem de zaten cok duzgun bir insandır. 

önce (77 puan) tarafından

Ben de birini çok severim. 

önce (65 puan) tarafından

Bnde mesafeliyim oda samimi olmama istiyor. 🤣

0 oy
önce (1,712 puan) tarafından

Görümcelerimi adam akıllı tanımam benden uzak hepsi ayda yılda bir görürsem o da gelirler ancak bir iki günlüğüne 

Bende görümceyim yengelerimde çok uzaklar ikisi de kendi halinde kimseyle bir sorunum yok kafam rahat 😁

0 oy
önce (30,801 puan) tarafından

6 görümce var çok gidip gelmem bazı durumlardan dolayı mesafe koymak zorunda kalmıştım iyiki de öyle olmuş 

Tek ablam var görümce değilim bende 😁

0 oy
önce (3,124 puan) tarafından

Görümcem yok ama ben gorumceyim. Bizim gelinimiz yani kardeşimin eşi benden ona karşı fazla yakın olmamam dolayisiyla şikayetçidir bence. Ben genel olarak mesafeli bir insanım. Gelinimiz de zaten bu fazla içli dişli olma işi yüzünden kendi baba tarafiyla, kuzenleriyle hep kavgalı. Onu tecrübe edip fazla beklentisi olmaması gerekiyor bence ama kendisi de annesi de benim çok samimi olmamamdan yakınıyor. Ben yapı olarak sessiz biriyim zaten onlara has karakterimi değiştiremem ki. Biz hiçbir işlerine de karismadik karismiyoruz ama bu bile istenirse sorun olarak görülüyor. 

0 oy
önce (1,136 puan) tarafından

Gelinimle şizofren olduğu için görüşmüyorum. Merhaba merhaba sadece. 

Görümcelerle de kavgalıyız çekemiyolar valla. Eşimi doldurmaya çalıştılar. Onları doldurdum sjsh

önce (1,116 puan) tarafından

Sizin kendi gelininizmi yengeniz mi

önce (1,136 puan) tarafından

Yengem 

0 oy
önce (117 puan) tarafından

Eltim ve görümcem yok tek bir tane yengem var abimin eşi yaşadığı herşeyi sonuna kadar hakettigini düşünüyorum güzel anlamda hiçbir şeyine karışmam sormam merak da etmek takdir ederim o yüzden aramızda hiç bir sorun yok :) 

0 oy
önce (25,152 puan) tarafından

Ben görümcelerimin "Kaynana evinde her işi yapmamızı orası kendi evimiz gibi davranmalarimizi istemesinden şikayetçiyim" herkes kendi evladına ana her evlatta kendi ana babasina evlat . 

Onlarda muhtemelen benim kaynanamın bize vermesinden şikayetçidir istemesekte verir yağ salça bulgur vs onlarda hep lafını eder 

0 oy
önce (3,958 puan) tarafından

Sadece 1 tane görümcem var. Senin gibi 10 tane daha olsa hayır demem hatta, derim. Ben de görümceyim ve yengelerimle çok şükür, çok iyiyiz. 

0 oy
önce (3,548 puan) tarafından

Bızım gelıni çözemedık daha 😂😂 hamılelıkten mıdır bılemedık ama hamıle degılkende boyleydi konussan konusmaz sanki ne yapmışız ona kendıme bı odaya gırer konusmaz 

Gorumcelerımde hep bız hep ben modundalar bız bas basa eglensek surat olur esım bana yada eve bırsey alsa yapsa surat olur bende saldım artık baya oldu gıtmeyelı onlara sogudum resmen 

0 oy
önce (181 puan) tarafından

Görünce değilim gelinim ve tek görümcem var  tek kız olduğu için şımarık ve  kıskanç ben ne istersem o  modunda bir tartışma yaşadık ağzının payını verdim geçtim kenara görüşmüyorum konuşmuyorum görsemde herkes kendi halinde genelde mesafeliyim 

0 oy
önce (3,322 puan) tarafından

Görümce değilim

3 görümcem ayrı ayrı sorun çıkarırlardı

En büyüğü sanki ailesine ben bakmak zorundaymışım gibi davranırdı.onun kafasındaki gelin modeli her işe koşan herşeye el atan bi köle

Ortanca olan biz ve kaynanamların para hesabına çok karışırdı evin beyni benim derdi.kayınbabamı bize karşı doldururdu arka planda yüzüme karşı aşırı 2 yüzlüydü.

Küçüğü ise eşimle çok arama girerdi,en ufak tartışmamız onun yüzünden alevlenirdi

Çok şükür şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum

0 oy
önce (5,338 puan) tarafından

Görümcem yok elti konusu olsa belki yazardım bişeyler😄

0 oy
önce (10,164 puan) tarafından

Henüz görümce değilim kardeşimden maddi olarak bir beklentim yok Allah muhtaç etmesin eğer günün birinde evlendiği kişi onu bizden uzaklaştırmak isterse görüşme vs derse sorun yaparım çünkü biz babamın vefatından sonra 4 kardeş kenetlendik 

Gelinlik kısmına gelirsek 4 görümcem var 

1 tanesini sadece düğünümde gördüm 7 senedir o beni aramaz ben onu 

1 i şeytanın Erzurum şubesi oğlunun sapıklık yapmasına varana kadar herşeyi yaptı şikayet ettim onunlada görüşmüyoruz 

Diğer ikisi iyidir senede bir köye gidince görürüm onlar bana bulaşmaz ben onlara biri patavatsızdır ama aldırış etmiyorum kocam zaten hep arkamda bişey olursa o bana bırakmadan cevabını veriyor kocamın arada bir maddi desteği oluyor beni ilgilendiren bir durum değil 

0 oy
önce (2,754 puan) tarafından

Ben gorumceyim yengem benden memnun halada konuşur ederiz benden şikayeti tek konuşmadım sesiz sakindim hep konuş derdi evlendim biraz açıldım😁😁

Her zmn yanında oldum kendisi de bana karşı abimle arasındaki hiç birşeye karışmasın gezmesi yemesi içmesi beni asla ilgilendirmez kocası ona verecek tabi der geçerdim 

Ama şuan benm görümcem tersine herseyime laf eder arkamdan konusr aşırı iki yüzlü biri hiç sevmem hep uzak dururum ona yakın oldum ama baktım değişmiyor kötülüğü tercih ediyor uzak durdum 

0 oy
önce (4,061 puan) tarafından

17 senelik gorumceyim hatta biz 3 gorumceyiz kardeşimin  eşine nazar değmesin daha 1 gun kavgamız yoktur hepimizi çok sever bizde onu çok severiZ

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 290 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 423 göst.
+2 oy
12 cevap 410 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (209 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 370 göst.

Kategoriler