0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

18 haftalık gebeyim bi tane arkadaşım dedi bana eşin göğüslerini ellemesin erken doğum riski oluyo doğru mu sizce henüz sut falanda gelmiyor  bi cok olur dilerek söylüyorum acıtmadan ilgilenir dokunur diyim

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,051 puan) tarafından

Kiminde risk oluyor kiminde olmuyor canım benim 35+1de oğlum göğüslerimi sevmek öpmek istedi normalde hiç yapmaz hamile kalınca bi üstüne düştü bende yarın öbürgün kardeşini emzirecem kıskanmasın diye izin verdim hemen emdi başını itene kadar ertesi gün sancım vardı yatış. Yaptılar gecesine doğurdum postumda var hatta

-Reklam-
0 oy
önce (5,650 puan) tarafından

Suan olmaz canım 

İlerde olur 

Çünkü göğüs uçlarında uyarıcı hormonlar bulunur 

İleri zamanda esine söylersin dokunma diye yada dikkatli ol dersin 

Ama doğum zamanı ağrın sancin olmazsa o zaman hem ilişki hem göğüs uyarma yöntemini kullanabilirsin

0 oy
önce (6,480 puan) tarafından

Riske atma bence göğüsteki uyarıcılar rahmi tetikliyor 

0 oy
önce (5,892 puan) tarafından

ihtimal dahilinde, herkeste olmaz ama bazı kişilerde olabilir. süt üeetimi için uyarı oluyor 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

Ben son 35’ten sonra kendim bile arada sütümü sıkıyordum vallaha yapma diyorlardı ama iyi ki yapmışım sütümü çok akiyordu maşallah. Erken filan da olmadı 41+3 te sezeryana girdim. Yani bence alakası yok hatta bence süt üretilmesi için gayet mantıklı geliyor ama yok işte ilk süt filan falanlar dinlemedim vallaha. 

0 oy
önce (4,350 puan) tarafından

Ciddi sekilde oynamak tetikleyebilir ama korkulacak bir sey degil. Riskli gebelik değilse sakinmaniza gerek yok. Ben neler neler yaptim 41. Haftada dogum yaptim yani bebek ne zaman isterse o zaman geliyor

önce (47 puan) tarafından

Anladım canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum valla kimseye soylemeyeceklerime sizlere danışıyorum ya ne guzel birseryy bu arda ilk gebeliğim herseyimmi size danışıyorum çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 344 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,333 cevap

335,974 kullanıcı

...