+1 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Hanımlar eski kullanıcılardanımm 🖐🏻

Bir tane kızım var 2 yaşında 2ci  kez hamile kalmak istiyorum bir kardeşi olsun beraber büyüsünler istiyorum hani düzenli ilişkimiz de var düzenli adetim de var acaba doktora gitmeli miyim stres sıkıntı da yapmıyorum

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Bi dene olmasa gidersin cnnnm

önce (3 puan) tarafından

İnşallah tşk ederim 💕 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,303 puan) tarafından

Git hamile kalmak istiyorum de bir vitamin vardı ya içip duruyoruz onlardan kullanmaya başla 

önce (3 puan) tarafından

O vitamin haplarını biliyorum acaba onu kullandığımda hamile kalmaya etki yaratır mı zaten benim ilk çocuğum da 7 seneden sonra oldu 

önce (3,303 puan) tarafından

Onlar vücudun eksiklerini tamamliyor ya tabiki faydası olur birde yumurtlama takvimi ile hesaplama yap olur inşallah 

önce (3 puan) tarafından

Az önce indirdim inceleyip bakıyorum

+1 oy
önce (7,275 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin ❤️ denediniz mi ne zmndan beri istiyorsunuz

önce (3 puan) tarafından

Son 6 aydır istiyorum 

Bizde bir. Sene istedik gittik tahliller yapildi sorun yok dedi bir sene bekleme süresi var olmuyosa git istersen ilaç verir guator için tahlil yaparlar

Folik asit vermişti bana 

önce (3 puan) tarafından

Hayırlısı randevu alicam bakalim

Hayırlisi olsun cnm 

+1 oy
önce (25,152 puan) tarafından

Folik asit ve ovulasyon testi dene önce istersen folik asit hormonları düzenliyor ovulasyonlada yumurtlama gününü bilirsen olur allahta nasip ettiyse baktın o şekilde de olmuyor öyle gidersin Dr a

önce (3 puan) tarafından

İnşallah bakalım bir doktora gideyim de

+1 oy
önce (24,376 puan) tarafından

Yani tabiki kan değerlerinin vitamin değerlerinin yerinde olup olmadığını bilmek için bile gitmek gerekmiyor mu bir sorun var mı diye değil gebeliğe hazırlanmak için bile gidilmesi gerekiyor 

önce (3 puan) tarafından

Peki  kadın doğuma gidersem adetli olmam gerekiyor mu

0 oy
önce (148 puan) tarafından

Doktora gidince lan tatili belki bir ihtimal yapar yumurtalıklarına bakabilir birde folik asit verir 

Onun haricinde 1 sene normal kabul eder 1 sene içerinde olmuyorsa tekrar gel demişti 

Biz 1.5 sene denedik olmadı 

Benimde sözde stresim yoktu 1.5 sene sonra tekrar gittim adetin düzenli yunurtalıklaeın problemli değil tüp bebeğe yönlendirelin seni dediler ben gitmedim 

Nasip değilmiş dedim ve işe başvurdum işe 2 sene hamile kalmama şartıyla giriş yaptım önceden de çalıştığum biyerdi hamilelik dolasıyla çıkmıştım tanıdık yüzler olunca aslında olmadığını hissettiğim stres varmış kendimi daha mutlu huzurlu hissediyordum işe girdikten 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim :)) 

önce (3 puan) tarafından

Benim de 7 sene çocuğum olmadı 7 seneden sonra bir tane kızım oldu çok şükür şimdi 2 yaşında ama son 6 aydır ikinci bir çocuk daha istiyorum kardeşi falan olsun beraber oynasınlar istiyorum

0 oy
önce (1,887 puan) tarafından

Tabiki gitmelisin. Bi ultrasonunu ol, uygun gördüğü vitaminlere başla, kan değerlerini gör. Yaptırmadıysan sma testini yaptır vs

0 oy
önce (6,362 puan) tarafından

Stres yapma kaç yaşındasın adetinin başlamasından itibaren 14. Gün yumurtlama günü onu baz alarak ilişkiye girin daha kesin sonuç alırsınız düşünmeye başladıysanız folik asite başla şimdiden 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
0 oy
16 cevap 674 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,651 cevap

335,744 kullanıcı