0 oy
169 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,270 puan) tarafından

Kızlar açık liseye kayıt yaptım yeni kayıt ders seçmesi yapması gerekmiyor hangi dersleri çalışacağım bilmiyorum

4 Cevaplar

+1 oy
önce (385 puan) tarafından

Nasıl kayıt oldun bana bilgi verirmisin

önce (1,270 puan) tarafından

400 TL Halk Bankası veya Ziraat e yatiriyosun bulundugun halk eğitim merkezi ne gidiyosun kimlik fotokopisi bı adet resim ile kayıt oluyosun

Yaptım bugün inş bizde oğlum için son yılı gotmeseydi kaydı silinecek zor ikna ettim yarın bı imza kaldı saolasin

Ben evli üç cocukluyum hicbirsey için geç değildir yaşım 26 :)

Canimxbenim oğlum geçen sene lise birde bıraktı İmam Hatipe yolladım bu sene ne yaptım gitmedi çok yüzden bugün gitti kayıt yapti yarın bı imza kaldı bide resim okusunlarda aciktan okusun napiyim senin adinada mutlu oldum okumanın öğrenmenin yaşı yok

-Reklam-
0 oy
önce (4,121 puan) tarafından

Orda yazıyor ya seçtiğin dersler onları calisirsin

önce (4,121 puan) tarafından

Tamamda yani ana derseler ve ek dereler vardır sen sifrenle gir.orda yazıyor 

Şimdi yaptım gördüm derslerimi tesekkurler yabancı dil yazıyor İngilizce mi oluyor Almanca falanda olabiliyor ondan emin olmak istedim

önce (1,153 puan) tarafından

Almanca çok zevklidir. Zaten seçmen gereken dersler çıkıyor hepsini seçmek zorundasın seçmeli dersler üst sınıflarda olur

Benim yeni kayıt ilk Senem bu yüzden benim seçme şansım yok yabancı dil yazılmış sadece

önce (1,153 puan) tarafından

Bende onu diyorum

0 oy
önce (594 puan) tarafından

Zorunlu dersler var orada (ortak)ders diye geçiyor onları seç..ben başta bilmiyordum zorunlu derslerim hep kalmıştı taki bir arkadaşım soykeyinceye kadar..

0 oy
önce (8,849 puan) tarafından

Zorunlu derslerin hepsini vermek zorundasın haberin olsun öncelikle onları seçip aradan çıkarmanı tavsiye ederim 

Zaten sistem otomatik seçmiş yeni kayıt olduğu için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,723 soru

24,173,368 cevap

335,976 kullanıcı

...