0 oy
189 göst.
önce Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Diğer bebeklerım 38 de doğdu bu 5 gün gectı 39 olcaz hala tık yok hastaneye gıtsem çatı muayenesı yaparlar mı acaba ya ve acaba sezeryanla alıyolarmı yoksa beklıyolarmı normal olsun ıstıyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3,541 puan) tarafından

Acelen ne canım onlar öyle doğmuş belki bu bebek 39-40 haftada doğacak :))) 

Doktorun ne zaman çağırırsa o zaman git muayeneye 

önce (83 puan) tarafından

Bı acelem yok zaten. Dr çoktan cagırdı ama muayene eder veya sunı sancı verır vs dıye gıdemıyorum. Normal doğum olsun ve bebek ne zaman hazır olursa o zaman doğal sekılde doğsun süreç doğal gelıssın ıstıyorum. 

-Reklam-
+1 oy
önce (25,204 puan) tarafından

Kız bırak dursun derdine ne benim ilk çocuk 34 de geldi şuan ki gebelikte Dr Dr lar erken doğuma kesin gözüyle baktı hep 36+1 şuan 38+4 de doğum zamanı Allah nasip ederse normal doğum yapıyorsan bekle gününü o geleceği zamanı bilir haftalık kontrollere gidiyorsan Dr da bilgilendirir

Ay yanlıs anlasıldım galıba benım isteğim zaten sunı sancı veya başka bır müdahele edılmedem surecın doğal ılerlemesı bebegın doğuma hazır olduğu zaman gelmesı. Ama Dr 38 hafta dolunca 5 gün oncesı cagırmıstı ben gıtmedım acaba dunı sancı mı verıcektı veya 39 olunca sezeryana mı alıcaktım bılmıyorum gıtmeye de korkuyorum müdahele edılsın ıstemıyorum 

Normal doğum yapıyorsan suni verir muhakkak canım ama yerinde olsam evde kendim sancıların gelmesini beklerim normal doğum 4o haftaya kadar bekliyor çünkü 

O zaman gıtmeyım bekleyım ama ıcım de rahat etmıyo en azından gıtsem bı ultrason dan baksa herşey yolundausa zaten sunı sancı derseler yada sezeryan derseler ıtıraz etsem beklıcem desem olurmukı

Hareketleri iyiyse suni almak senin için iyi olmaz ki canım normal doğum yapan birini kolay kolay sezaryene almak istemiyorlar

+1 oy
önce (4,891 puan) tarafından

Acele etme 40 a kadar yolu var. Her bebek farklı 

Acele ettıgımı nerden çıkardınız :) dr cagrıyo ama gıtmeye korkuyorum doğal şekilde olsun ıstıyorum gıdersem eger sunı sancı verırssler veya müdahele edılırse dıye gıtmıyorum 

+1 oy
önce (1,143 puan) tarafından

39 da muayeneye gitmiştim. Tık yoktu. 42ye kadar beklicez demişti. 39+5 te tansiyonum yükseldiği ve sıvı kaçağı olduğu için sezaryene aldılar

Bı sorun olmadıgı sürece müdahele etmeden Beklıyolarsa eğer güzel. Smdı gıdıcem hastaneye ama yatırırlar sunı sancı verırler veya sezeryan derler dıye korkuyorum gıtmeye

önce (1,143 puan) tarafından

Ne olursa olucak korkma. En fazla bir kaç saat içinde bebeğine kavuşcaksın hangi yoldan olursa olsun 

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Benim ki 40 + 1 de doğdu

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Benim 40+3 te doğmuştu 😅😂

O kadar da hareketli bir bebekti karnımda 

Şuan 20+ 5 teyim bu da hareketli maşallah  bakalım bu bebişimiz ne zaman doğacak 

Son bı kaç gündür azaldı hareketler ya zaten hıc bı bebegım de çok hareketlı degıldı benım dört gözle beklıyoduk esımle tekme atsa baksak dıye :) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 46gulcan (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.