+1 oy
661 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Çocuğumu anasınıfına yazdırdım öğretmen daha öğrencileri görmeden bizimle konuşmak istedi gittik resmen iki lafından biri kapı orada kaydınızı geri alın kapıdan şimdi çıkın diye tehditvari konuştu sonra benim çocuğumu mimledi resmen daha iki gün içinde çocuğunuz sorunlu küfürü var dedi bende arkadaşlarından öğrenmiş hocam 5 yaşında çocuklar duyduklarını hemen alıyor ama sizin de desteğiyle çözüleceğine eminim dedim ve beni tehdit etti okuldan atilirsiniz başkası olsa uğraşmaz falan dedi daha iki günden daha dersleri 2 saat sürerken benim ayriyetten 2 buçuk yaşında çocuğum var birde hamileyim öğretmenin konuşmasından kaç kere ağladım çocuğum okuldan atılacak diye ağladım bilmiyorum gözüme uyku girmedi gerçekten çocuğumda sorun mu var demeye başladım sonra ben çocuğumu uyardikca benim çocuğuma sınıfındaki çocuklar vurmaya ve kötü davrnmaya başlamış onlar vurarken görmezden gelip sonunda benim çocuğumda vurunca çocuğuma kızıp ceza veriyormuş çocuğum artık ben başka okula gitmek istiyorum diyor bana bugün öğretmen Durmuş diyor ki çocuklara sözüm geçmiyor bu cocugunuzdan kaynaklı diyor yani 5 yaşındaki çocuk resmen günah keçisi ilan edildi 2 hafta oldu bugün dediklerine sesimi çıkarmadım sonunda bende dedim ne demek bu hocam benim çocuğum küfürü de bıraktı evde hiç duymuyorum evde demeyen okuldads demez diyorum bana dediği  ben sizinle uğraşamam siz beni dinlemiyorsunuz diyor ki ben elimden geleni değil daha fazlasını yaptığımı düşünüyorum  senin çocuğun vuruyor diyor bana sorunlu diyor bende çocuğuma vuruyorlar sizede söylüyormuş ben gozuede gördüm diyorum bunlar çocuk birbirine vurur diyor bu kezde ne yapmam gerek gerçekten çok bunaldım bu nasıl öğretmen 

20 Cevaplar

+2 oy
önce (4,332 puan) tarafından

Anlattiklariniza tek taraflı cevap veriyorum sizi biraz güçsüz gormus olabilir mi? Biraz güçlü ve baskın olmaya calisin bana kapı oradaysa size de kapı orada bir dahakine milli eğitimle çözeceğim sorunu diyin. 

önce (2 puan) tarafından

Kesinlikle güçsüz gördü çünkü çok ama çok alttan aldım çocuğuma iyi davransın diye sırf yani birde Daha birşey demeden kendi konuşuyor sana lafı zor veriyor sonrada diyor ki ben burada boşuna konusuyorum sizinle uğraşamam diyor benim dediğim lafta hocam ben çocuğumu almak istemiyorum çünkü çocuğun beynine yer ediyormuş çocuk oisikolojisini siz daha iyi bilirsiniz dediğimden

-Reklam-
+1 oy
önce (646 puan) tarafından

Sen çocuğuna neden eziyet ediyorsun sınıfını değiştirip müdüre şikayet etsene o öğretmeni. Benim kızım geçen sene ana okuluna gitti busenede ana okuluna yazdırdım ama öğretmeni sevmek biraz diktatör su diye kaydını aldırdım. Yazım şimdiye kadar beklemen hata

önce (2 puan) tarafından

Doğru ama öğlenci çocuğum sabahçıda sıkıntı olur diye almadiydim bu gidislede alacam gibi sadece çocuğuma değil kendime de eziyet ettim hamile halimle kafama taktım durdum saf gibi

+1 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Ben geçen yıl muftulugunkine vermistim çok memnun kalmistim suan devlette  içime sinmedi  hiç ama alışması gerekiyor seneye birinci sinf aklım kalıyor hep sorunlu bir çocuk var sınıfta cociguma vurmuş söyledim ama yalancı durumuna düştüm gibi oldu çocuk konuşmadığı için kendini o şekilde ifade ediyormuş sert vurması söz konusu değil dedi de vurunca öldürüp yaralamasi mi gerekiyor geçen yılki ortamımız o özledim manevi yondende çok dolu dolu dersleri geçiyordu cikolatasini saklayıp getirmiş çocuklar aldığı için gizlice cebime koydum diyor oglumdan ilk defa böyle birşey dugdum

+1 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Öncelikle ne kadar öğretim üyesi öğretmen olursa olsun hiç bir şekilde saygı çerçevesini aşamaz. İlk müdüre şikayet edin sınıf değiştirmek için görüşün 

önce (2 puan) tarafından

Artık bunaldım dayanamıyorum gidip konuşacağım napiyim benim korkum şikayet edersem çocuğuma daha da çok gıcık olacak daha çok gözüne batacak diye korkuma şikayet etmedim ama başka okula yazdırmak istiyorum ordada yer varsa tabi sonrada şikayet edeceğim bakalım 

+1 oy
önce (50 puan) tarafından

Boylr konuşma haddini nerden alıyor acaba ? 

İlk zamanlar oglum çok agrasifti istemiyordu 

Öğretmeni biraz daha gözlem altında tutucaz cuma konuşuruz dedi

Ama biz bu süreçte haftada 2.gun gitmedik evde yoktuk diye hocada başa sormaktan çok korkuyordu 

Sonrasında kursa devam ederken oğlum kendi kendine girmeye başladı 

Dünde bir çocuğun yüzünü çizmiş.

Hocası ayakkabısını giyerken esma hanım bir beklermisiniz diyip bütün velilerin gitmesini bekledi ve böyle böyle oldu dedi ben uyardım iste böyle olursa kursa gelemezsiniz vs diye ama zaten huseyin hevesli gelmediği için onda pek işlemedi siz evde konuşursunuz vede ceza vermeden birseyden mahrum etme şeklinde yaptığının doğru olmadığını anlatırsanız iyi olur dedi 

Herseyi söyleminde bir adabı var ona bu konuşma hakkını kim.veriyor

önce (2 puan) tarafından

Banada dedi evde mahrum bırakın falan diye bende bunu uyguluyorum zaten ama baştan beri kovma girişiminde kadın bizi birazda sınıfı doluymuş bizi gönderme çabasında beni biktirip yollayacak birde atıldığı halde gitmezseniz işlem uygulanacak hakkınızda diyor bir kaç kişi dayanamayıp aldi okuldan bende öyle yapacak gibiyim ama geç mi kaldım bilmiyorum 

+1 oy
önce (4,901 puan) tarafından

Ogretmeni binkenara birakip direk mudurle gorus durumu anlat. Ogretmende tehditvarinkonusuyorsa cimere sikayet edecegim, gorevinizi yapmıyorsunuz, konusma biciminiz hep tehditvari de ve izle

önce (2 puan) tarafından

Sabrımı bayağı alt üst etti sonunda öyle yapacağım gibi

önce (7,470 puan) tarafından

Tehdit mesajları varsa ekran görüntüsü alın. Bende almıştım ama kullanmaya gerek kalmadı, öğretmenle oğlum ilerleyen zamanda alıştılar çok şükür ki 🥰

önce (2 puan) tarafından

Mesajda değil öyle bir konuşma geçmedi zaten yazdıklarımızada öyle kolay kolay cevap vermez direk yüz yüze dedi hepsini sizin adınıza sevindim ama bizimki düzelecek gibi değil 

önce (7,470 puan) tarafından

Kız elindeki telin ışığı kapalı olsun dıştaki ama, video al hoca konuşurken. Çaktırmadan ama. Ben deneyecek oldum ama tam video çektim lakin aniden tel çalınca e haliyle video 0 🤣 emek boşa gitti. 

+1 oy
önce (11,619 puan) tarafından

Böyle ruh hastalarıda öğretmeni oluyo. Bende gecen senr oğlumun öğretmeni ile tartıştım. Bana diyo sizi okula almam sanki babasının ahırıdır okul

önce (2 puan) tarafından

Biz velilere toplantı yaptı diyor ki benim sınıfına diyor şikayet üzere devlet bile gelse boşver müdürü diyor benim sınıfına girip benim derdimi izleyemez hakkı yok diyor 

önce (3,303 puan) tarafından

Yok öğle bir dunya önce müdüre sonra çimlere yazın kuzu gibi olur o ama yinede ben o ogretmende okutmazdim çocuğu 

0 oy
önce (28,334 puan) tarafından

Müdürün yanına çıkıp olanları anlat baktın müdürde aynı milli eğitime git öğretmen bile olsa herkes duracağı yeri bilmeli bir çocuk hakkında bu şekilde konuşulmaz o çocuk nasıl topluma kazandırılır bunun için çaba göstermesi gerekirken yaptığı ve konuştuğu herşey çocuğu okuldan soğutur 

önce (2 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum artık çok bunaldım o okuldan alıp başka okula göndersem diye düşünmeye başladım çünkü çocuğumda istemiyor ama o da zorlu birseymis birde yer var mı bakalım 2 hafta oldu sonuçta 

0 oy
önce (807 puan) tarafından

ay yarisina kadar okudum da bu ogretmen bizuntusuda kapasitesi okul oncesi bilumu kazanmaya yetmis o da hadi bari anaokulu igretmenei olayim acikta kalacagima demis bosu bosuna okumu calisiyor gereksiz yere kadro isgal ediyor. kapi orda ne be sen ogretmensin ugrasmak zorundasin bu vovuk ic sene sonra kapi orda dedigin icin serserinin teki olabilir sen cocugu naparsa yapsin topluma kazandirmak zorundasin. her yaskinlik yapan vocugu okuldan atsalar kimse ilkokulu bitiremezdi kapi orda ne. gerekirse binlerce defa lonusacak cozum yolu bula aksin veli cocuk aile ucgeni arasinda . daha ccklari girmeden kapi orda ne . asil ona kapi orda meslegini yapmak istemiyorsa ciksin isten is arayan binlerce kisi var

önce (2 puan) tarafından

Aynen öyle ben çok pasif davrandım insan sandım merhametlidir sandım sonuçta çocuklarla uğraşıyor birde 18 senelik öğretmenim diyor benim çocuğumu okulda aglatiyormus etkinliklerden dışlama cezası veriyormuş kolunu da sıkmış 

0 oy
önce (25,204 puan) tarafından

O nasıl öğretmen ya resmen sizi pasif görmüş eziyor şikayet et gereken yerlere bu şekilde konuşmaya hakkı yok asla çocuga kafa takmak nedir ruh hastası heralde

önce (2 puan) tarafından

Aynen çok alttan aldım laflarını daha 2 saatlik baktığı süre zarfında dogurmasaydın o zaman dedi bana ki bunu söyleyecek ne bilir durum nede hakkı var benim çocuğuma o bakmıyor o işini yapıyor orada bedava yapmıyor 17 çocuk var fazla geliyor yoruluyorum diyor bende almam için baskı uyguluyor işte böyle yaparak ama beni pasif gördüğünden üstüme çok geldi bende çocuğuma daha da yüklenir diye korkuma alttan aldım hep

0 oy
önce (15,249 puan) tarafından

Çocuklar arkadaşlarıylayken farklı evde farklı olabilir önce onu bir düzeltelim canım yani okulda hala küfrediyor olabilir evde sen sert kızıyorsundur senden çekinir yapmaz okulda yapar. Çocuğu alın deme hakkı yok. Fakat bence bir rehberlik servisi ile görüşmeye çalışın. Çocuk agresif davranıyor olabilir kendi küçük ikinci kardeş geliyor bu onu strese sokuyor olabilir uygun ortam bulunca da tepkisini ortaya böyle koyuyor olabilir. Öğretmeni üslubu için idareye şikayet et ama çocuk için de rehber öğretmen ile görüşün

önce (2 puan) tarafından

2 yaşında kardeşi var canım ama ben öğretmene iyi yaklaşmaya çalıştıkça üstüne üstüme geliyor birde bana dogurmasaydın dedi sanki benim dogurduvum çocuğa bedava bakıyor baktığımda 4 saat oda bu hafta yani bana bunu dediğinde 2 saatlik gidiyolwrdı okula ve öğretmenin sabrı gerekli değil mi bu konuda bedavaya çalışmıyor sonuçta ben severek yaptığını düşünmüyorum 

önce (15,249 puan) tarafından

Bak ben De diyorum ki üslup için idare ile konuş ama diğer mevzuyu gözden kaçırma. Hamileyim demişsin ikinci kardeş De yolda bunlar psikolojik olarak etkiler çocuğu 

0 oy
önce (30,817 puan) tarafından

Şikayet edin o öğretmeni okul müdürüne kafasına göre saçma sapan karar vermeye hakkı yok sabırlı biri değilse o işi yapmasın her işin zorluğu vardır sadece uysal çocukları istiyosa kusura bakmasın o öğretmen sorunludur bütün çocuklar uslu olamaz hele ki 5 yaşında bi çocuğa bu şekilde davranması hoş değil tehdit etmeye zaten hakkı yok 

önce (2 puan) tarafından
+1

Kesinlikle o bana sözde zaman veriyorsa (tehditle )bende ona zaman veriyorum benim haklarım var sınırım sabrım var beni biraz da pasif gördü o yüzden üstüme bu kadar geliyor 

önce (30,817 puan) tarafından

O konuşuyorsa sende susma her dediğine boyun eğmeyin böyle böyle bitecek bu kendini bi halt sanan insanlar 

0 oy
önce (3,126 puan) tarafından

Burada öğretmene haklı demiyorum asla ama çocuğum evde küfür etmiyorsa okulda da etmiyordur diye bir şey yok. Çocukların içinden bambaşka bir şey çıkıyor okulda

önce (2 puan) tarafından

Tabiki ama önceden evde eden çocuğum sizde okula gitmeden önce ben uyarmiyormuydum çocuğumu okula basladiktan sonra evde denemeye başladı bende haliyle ordada demiyordur diye düşündüm bana diyor ki 2 günde bu çocuk 100 de 100 değişir 2 günde hangi aliskanligimi degistirebiliyoruz ki biz çocuk değiştirsin birde ben çocuğumu uyarirken dayak yiyen benim çocuğum oldu okulda ama ona rağmen hala çocuğuma takmış durumda 

0 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Baştan müdürle konuscaktin çok gevşek davranmışsın ne demek kapı orda, senden yüz bulmuş birazda, karakeride zayıflamış anlattığına göre 

önce (2 puan) tarafından

İlk çocuğum ilk okul deneyimimiz bilmedigimden işte bende kendime kızıyorum 

0 oy
önce (3,525 puan) tarafından

Ben şöyle yorumluyorum bu tarz çocuk gelişimi okuyup ana okulu öğretmeni olanlar mesleğini sevmeyenler ve sırf okumak ve para kazanmak adı altında okudukları bölüm , bu bölümü okuyan insanda önce vicdan çocuk sevgisi merhamet olması lazım , ben olsam direk müdüre söylerim snrada sinifini değiştirin degismezsede gerekeni yaparm 

önce (2 puan) tarafından

Bende de sabır kalmadı zaten okuldan almak istiyorum tabi başka okulda yer bulabilirsem 

0 oy
önce (11,501 puan) tarafından

Geçen yıl bende 2 ayrı öğretmenle böyle sorunlar yaşadım. Cimer milli eğitim müdür kim varsa.her yere şikayetimi yazılı olarak verdim okul ve öğretmen soruşturma geçirmiş ben çocuğumu o okuldan aldım ama o öğretmen de o okulda kalamadı. 

Önce müdür ile konuşun gerekirse sınıfı degiştirin. 

Bu seneki öğretmenimiz çok şükür çok iyi bir insan ve çok iyi bir eğitimci şuan için benim oğlumun sinirli ve çabuk küsen bir yapısı var. Ona sinirini öfkesini kontrol etmesi için çeşitli uygulamalar deniyo ve ise yariyo. 

önce (2 puan) tarafından

Öğretmen böyle olur işte çocuğu kazanmak için elinden geleni yapar o öğretmen işini seven biri demekki bizimkinin sevdiğini asla düşünmüyorum baştan beri 

önce (11,501 puan) tarafından

Keşke herkes her mesleği yapamasa. Bazıları sırf para kazanmak için yapiyo işini bazıları gerçekten sevdiği için... Rabbim evlatlarımızı iyi öğretmenlerle karşilaştirsin iyi insanlarla karşilaştirsin inşallah 

önce (2 puan) tarafından

Amin inşallah  🤲🏻yani çocuğum bu öğretmen yüzünden okuldan soğuyacak diye korkuyorum sonraki zamanlar için çocuğum hevesle gidiyor her seferinde öğretmeninden yakınarak geri geliyor dediği şeyler öğretmenim beni ağlatti öğretmen beni oyun oynatmadi kolumu sıktı bana bağırdı bana vuran arkadaşımı söyledim beni duymadı falan falan 

0 oy
önce (10,165 puan) tarafından

Öğretmen anlattığın gibiyse müdürle görüşmek yada sınıfını değiştirmek için ne bekliyorsun ki geçen yılda bu yılda gitti kızım şükür kötü bir durum yaşamadık ama uyumsuzluk çıkaran küfür eden vuran çocukları öğretmenler düzen bozduğu için istemiyor bu bir gerçek çözüm odaklı olmalı iki tarafta evde etmiyor senden korkuyordur ama okulda ediyordur 5 yaşında çocuk küfürü nerden öğreniyor seninde önce bunu çözmem lazım 

önce (2 puan) tarafından

Bizim ailede küfür yok çok şükür bunu öğretmenede söyledim arkadaşlarından öğrenmiş diye duyduğumuz dan beri bıraksın diye çok uğraştım oğretmenimiz desteğiyle bunu birakacagini ümit ederek ben okula yazdırdım hani bu öğretmenler bunu için yoklar mi çocuğu topluma kazandırmak için ben çok umitliydim o yüzden hem evrede küfür etmeyince ben çok sevinmiştim çocuğum etmiyor diye ama öğretmen aldırmam için baskı uyguluyor sınıfı doluymuş o yüzden birer birer herkes alıyor zaten çocuklarını belki onalrada yaptı aynısını belkide onlar daha akilliydi bilemiyecegim

önce (10,165 puan) tarafından

Diğer velilerlede görüşüp ortak bir yol izleyebilirsiniz sınıf değişikliği daha basit bir çözüm baskı yapma hakkı yok ama şu konuda sana katılmıyorum okul evde terbiye edilmeyen çocuğu düzeltme yeri değil senin için yazmıyorum yanlış anlama belliki ilgili bir annesin ama çok gördüm aman okulda adam olur okulda düzelir diye salan insanları 

önce (2 puan) tarafından

Yok asla öyle düşünmedim ne yaparsa yapsın baksın diye de yollamadim dediğim gibi benim yanlislarim varsa bunu öğretmenle birlikte düzeltiriz hem diye düşündüm hani okula koyup öğretmen uğraşsın diyen biri asla değilim ben ortamida görür bı şekilde olur diye düşündüm çünkü çocuklar birbirinden gördüğünü yaparlar ama sabırlı olmak gerekiyor iki günden 2 saat bakmisken atılır çocuğun denilmez başka öğrencinin annesinide çok bunalttı böyle o dayanamadı aldı cocugunu özele verdi başka devlet okuluna göndermeye korktu işte bugün 2 hafta bitti bizim alışma süreci için 1 hafta veriyorlarya öğretmen o zaman başlamadı bizim alışma sürecimiz geçen hafta oldu ve o süre zarfında tehdit etti bizi

0 oy
önce (8,079 puan) tarafından

Geçen yıl oğlum aşırı hareketliydi sınıfta arkadaşı vardı onunla baya oynardı öğretmeni hiç şikayet etmezdi ben bazen sorardım nasıl vs diye o zaman söylerdi. Çok sabırlı ve uyumlu bir öğretmendi. 

Keşke her öğretmen onun gibi olsa. 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Herkes de öğretmen şikayet etmeye ne merakliymis. Keşke şikayet et demek yerine öğretmenin dediklerini de bir dinleme şansınız olsaydı. 

önce (1 puan) tarafından

Bir öğretmenin 5 yaşındaki çocuğa ne gibi bir garezi olacak da arkadaşlari vururken görmeyecek ama o vururken hemen ceza verecek. Karşı tarafı da dinlemek isterdim açıkçası çünkü bana pek mantıklı gelmedi dedikleriniz.

0 oy
önce (4,095 puan) tarafından

Bir öğretmen olarak cevap vereyim tek çözüm kesinlikle  okulunu değiştirmeniz bu durum sene sonuna kadar böyle devam edecek küfür olayından dolayı artık göze batmış ve ne olsa sınıftakiler onun üzerine gidecek hatta velilerde onun üzerine atacak en iyisi okulu değiştirip baştan başlamak 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
+1 oy
6 cevap 600 göst.
0 oy
1 cevap 163 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ysmncem (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler