0 oy
227 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,125 puan) tarafından

Kızlar. Ben görümcelerimle konuşmuyorum. Bir görümcem geçen gün arayıp konuşmak istedi. Olaylar olmuştu kendini açıklamak istemiş. Neyse. O görümcemin 4 yaşında bir oğlu var. Çok da severim. Çok tatlı. O gün konuşurken çocuk telefonu aldı. Ve dedi ki ' Yenge, bu olanların hepsi senin suçun. ' 

Eşim de duydu şok olduk. Bak bak ne söyletiyo çocuğa dedim. ' Aaaa olur mu kendisi anlamış suçun kimde olduğunu ' dedi. Allah aşkına 4 yaşında bir çocuk böyle bir şey söyleyebilir mi ? 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (6,337 puan) tarafından

Külah vereyim mi birazda ona anlatın deseydin keşke 

önce (1,125 puan) tarafından

Eşim ' Yemedik abla ' dedi 🤣

-Reklam-
+1 oy
önce (2,864 puan) tarafından

Çocuklar kendi kendilerine neler neler söylüyorlar bazen oğluma şaşırıyorum. Ama tabii ki onun yanında konuşulduğu için çocuk duymuştur da bu şekilde konuşmuştur. 

Eşimde öyle dedi. Ama yine de çok severim onu öyle konuşmasına üzüldüm

önce (2,864 puan) tarafından

Çocuk bu çocuğa alınacak değilsiniz zaten illa ki aranız düzelir çocuğunda fikirleri değişir unutur zamanla olanları merak etmeyin. 

Alınmak değil üzüldüm

+1 oy
önce (1,317 puan) tarafından

Canım daha 4 yaşında ki bebe paçasından akanı kokanı bilmez 

Muhtemelen onlar orda konusurlerken duymuştur 

Bencede canım 

+1 oy
önce (10,151 puan) tarafından

Kızıma istediğimi söyletemem yani al şunu söyle desem söylemez ama yanında konuşulmuşsa aklında yer etmiş olabilir 

Evet öyle olmuştur kesin

+1 oy
önce (4,737 puan) tarafından

Yanında konuşulanları söylüyor. Çocuğun yanında demişlerdir oda duyulanı söylüyor. Bana kendini böyle açıklayacaksan hiç açıklama diyip telefonu suratına kapatmalıydın. 

Çok pişmanım dinlediğime. Bir yıllık evliyim. Düğün gününden beri konuşmuyoruz. İlk kez konuştuk konuştuğuma pişman oldum. 

+1 oy
önce (5,614 puan) tarafından

Bi piskolog soylemisti 

Çocuklar duyduğunu değil gördüğünü yapar 

Büyükler hangi insanları sevmezse onun hakkında konuşursa, o çocuk o kişilere karşı düşman olur diye 

Bu cümlenin ne kadar doğru olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum 

Doğru eşşek kadar oldum bende annemin sevmediği insanlara karşı sempati duyamıyorum 

0 oy
önce (30,728 puan) tarafından

Çocuk birinden bişey duymasa durup dururken böyle bişey uydurmak aklına gelmez birisi yanındayken konuşmuş ki o da öyle söylüyor bence 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.

Kategoriler