Selam kızlar bu makinadan kullananlar varmı memnunmusunuz
Bende İhlas aura Cleanmax var
Çok memnunum ama şuan çok pahalı olduğundan eltime fantomun makinesini aldık ben kendim şöyle bi koltuğun başını yıkadım hiç beklemediğim kadar güzel yıkadı daha 1 ay olmadı alalı
Evet satış temsilcimiz söyledi :)
İhalsim canım benim elim ayağım 80 bincik olmuş yavru
Ablam aldığında banada zorladı ama evim aşırı küçük yok dedim şimdi imkansıZ😅😅
İhlas beyefendi diyeceksiniz ama lütfen 😂
Kesinlikle 😅
Bunlar yıkama gibi değil de silme gibi düşün canım güzel siliyor koltukları da güzel temizliyor ama biraz güç istiyor
Elle silmeden iyidir o zaman değilmi, 5 yaşında oğlum var ikincisinde kundakta daha, oğlum ben kızdım diye krem koltuğu boyamş😒
Evde yardımcı olur sanırım bu makına güzel temizliyor mu acaba
Tabi iyidir canım
Bende bundan almak istiyorum, kullananlar memnun mu,almaya değer mi
Kiwi nin başka bir modelini kullanıyorum memnunum
Link atabilirmisin
Bu var bende çok memnunum. Şimdi tuvalet eğitimine başlayacağım elim ayağım olacağına eminim.
Halı şampuanıyla kullanılabilir diyordu bazı yorumlar
Kullanma talimatına göre kullanılmaması gerek diye biliyorum. Bir yerde de çok köpüren deterjan olmadığı sürece sıkıntı olmuyor diye okumuştum ama ben yine de kullanmıyorum canım
Kız öyle de temiz olur mu ki ben geçen halı şampuanı Arap sabunu bir yikamisim fosur fosur mis 😃😃😃 o makineyi alırsam 3 gün sonra benim elimde perte çıkar büyük ihtimalle
Haha 😁 işte ondan diyorum ya halılara fırçayla giriyorum köpürte köpürte. Koltuklara sprey şişede deterjan hazırlayıp sıkıyorum makinenin fırçasıyla fırçalıyorum
Alayım ben yinede ya çocuk döküyor saçıyor
Bundan bende alcam ama kararsız kalıyorum Fantom mu bumu ikilemde kalıyorum Fantom daha sağlam diyorlar bunun yıkaması nasıl olur bilmiyorum
Fantomun halı yıkama makinesi olduğunu bilmiyordum açıkçası bakıcam ona da
Bende bilmiyordum ama varmış annem yıllardır elektrik süpürgesini kullanıyor sağlam olduğunu biliyorum fantomun
Süpürgesi annemde de var biraz hantal sadece, ama yıkama makinesi olarak kiwi daha çok tercih ediliyor, yinede araştırmak lazım tabi
Kiwiye göre daha uzun ömürlü olur diyor fantomu annem bilemiyorum tabi
Ben de Arçelik aqua var su püskürtme yeri sürekli tıkanıyor
Ben bunu kullanıyorum memnunum yarin inşallah niyetliyim koltukları yıkamaya ☺️
https://ty.gl/jks7ri2fp03fq
Halıda yıkama başlığıda varmı, normal buharlı temizleyici görevide görüyormu acaba
Akastre Ocak için falan
Bende kiwi nin başka bir modeli var gayet güzel memnunum güzel temizliyo ama sadece biraz güç istiyo yoruyo biraz
Hangi modeli, Marka olarak saglam mı acaba kiwi
Bnmkimin aynısı ben memnunum cnm tabi deterjanıyla birlikte kullanırsan daha memnun kalırsın
Detarjanı nedr
1,476,410 soru
24,168,876 cevap
335,763 kullanıcı