+1 oy
139 göst.
önce Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından

Anneler siz nasıl yaptınız e devletten kimlik tarama istiyor onu da kaç gündür deniyorum yapamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (108 puan) tarafından

Ben e devleten başvurdum 1ay sonra çıktı halkbankası dan aldım 1 500tl

önce (371 puan) tarafından

Kimlik doğrulama işlemini yapamıyorum e devletten 

-Reklam-
0 oy
önce (5 puan) tarafından

Canım PTT ye gidip iki aşamalı giriş işlemini  halledemedim de o bir dkda haleder sana kod felan gelecek ordan nasıl yapman gerektigi felan yazar bende pttde hallettim 20 ağustosta doğum yaptim 25 te başvurdum bakalım ne olacak

Pazartesi gidim olmazsa ya 

0 oy
önce (1,707 puan) tarafından

Doğum yardımı pttyle değil halk Bankası ile canm e devlettn başvuru yaptım sonra ilk öğretmenim ailem diye uygulama var ordands takip.ediyorm.sosyal hizmetleri aradım ben ağustos ya doğum yaptm ddlerki bana Ağustos da doğum yapanların ki eylüln sonu yada başı gbi yatıyor ddi bnde bekliyorm.ama başvuru e devletten yap

Ben eylülde yaptım ama dediğim gibi sorun 

İlk öğretmenim ailem diye uygulama var onu indir oradan takip edebilirsin çocuklarını giriyorsun oraya bir sürü şeyler farklı şeyler var güzel bir uygulama hem de paranı yatıp yatmadan takip edebilirsin oradan ve başvuru yaptıysam bir şekilde yatar zaten dediğim gibi doğum yapanların ağustosta paraları Eylül'ün sonunda ya da ekimin başında yatacakmış eğer doğumu Eylül'de yaptıysan ekimin sonunda falan alırsın diye düşünüyorum hemen vermiyorlarmış

İndirdim ama e devlette kimlik doğrulaması yapamadığım için giremiyorum 

Neden ki nerde sorun çıktı 

Kimlik doğrulama da

0 oy
önce (6,362 puan) tarafından

Pttye yatmıyor halkbanktan çekiyorsun 

Tarama için telefonunda NFC özelliği olması gerekiyor 

Var eşiminkini denedik oldu benimki olmuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 322 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Koksalinannesi (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,653 cevap

335,744 kullanıcı

...