0 oy
100 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,325 puan) tarafından

Şu an 28 haftalık olduk. Amniyotik bant varmış kesede. Bebek için ciddi risk taşıyormuş 😞 çok korkuyorum bir şey olacak diye. Daha önce başına gelen yada etrafında olan ve sağlıklı doğuran var mı

4 Cevaplar

0 oy
önce (46 puan) tarafından

İlk defa duydm o nasl bişy 

İnş sağlık la vaktinde kucağina alirsn bebeğini stres yapma 

önce (8,325 puan) tarafından

Bende ilk defa duydum. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🩷

-Reklam-
0 oy
önce (1,712 puan) tarafından

İnşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın canım 🤲

Amin amin Allah razı olsun 🥹ödüm kopuyor bir şey olacak diye 

0 oy
önce (3,958 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Çevremde hiç şahit olmadım, bilgim yok. İnternette bakınca bantların kesilebilir olduğunu, bazen bant diye düşünüp farklı tanıların da olabileceği yazıyor. Büyük ihtimalle sen her şeyi araştırdın zaten. Bebek gelişiminde bir sorun saptanmamışsa bu iyi, belki de erken doğumla durumu kurtarabilirler.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok fazla araştırdım. Birden fazla doktora da gittim, perinatolojiye de gittim bant var dendi. Şu an yapabilecek bir şey yokmuş herhangi bir tedavi olmuyormuş anne karnında. Şu ana kadar bebeğe bir zararı olmamış gibi görünüyor dediler ama net bir şey diyemeyiz dediler 

önce (3,958 puan) tarafından

Bayağı detaylı bakmışlardır ultrasonda. Eğer bir şey görünmüyorsa çok iyi. Doğuma kadar çok sık takip edilir zaten. Buda biraz içini ferahlatır. Bütün hamilelik hep stresle geçiyor evet ama dilerim sağlıkla, kazasız belasız kucağına alırsın. 

Evet detaylı bakıldı. Her ay perinatoloji kontrolünde bakılacak. Elhamdülillah şimdiye kadar dolanma gibi bir durum yok. Bantı etrafı boş duruyor. İnşallah çok teşekkür ederim ☺️

0 oy
önce (25,152 puan) tarafından

Canım ben arkadaşıma sordum 3 ay kesenin içinde kaldı sonra keseye yapıştı riski kayboldu dedi senle hemen hemen aynı haftalarda keseye yapışmış stres yapma kendine kötüyü çağırma 

Ya gittikçe bebeğin hareketleri azalıyor 😞bu gün doktora gittim banttan dolayı dedi. Bebeğin yerini daraltıyor dedi o yüzden çok korkuyorum 

önce (1,672 puan) tarafından

Kilo almasını engelliyor mu acaba 

Yok kiloyu engellemiyor. O bant bebeğin bir yerine dolanırsa kan dolaşımını durdurur ve kangrenli yapar keser boğazına dolanırsa Allah korusun canından olur 😕

önce (1,672 puan) tarafından

Ay inşallah birsey olmaz . 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Amin inşallah 

Canım arkadaşımla hareketini de konuştum zaten bazı bebekler hareketsiz oluyor benim oğlan da hareketsizdi dedi belkide bebeğin çok hareketli değildir kötü düşünme dualarım seninle 🩷 şimdi 2.oglana hamile oda hareketsiz kızımda çok hareket etmezdi kaç kere acile gittim o yüzden bant bebeğin neresinde kalıyor bebek hareket ettikçe bantta hareket ediyor mu sabit mi bunkar da önemli 

Normalde çok hareketli bir bebekti. Geçen gün hiç hareket etmedi korktum acile gittim şükür bir sorun yoktu. Bant sağ tarafımda kalıyor keseyi ortalamış gibi duruyor ultrason görüntüsünde. Hareket ediyor mu onu bilmiyorum 

Bu arada duaların için Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim 🥹🌸🌸

Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle canım 🌸🩷

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy