0 oy
367 göst.
önce Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Normalde görümcelerimle her hafta kaynanamlarda buluşuyoruz 

Neyse sürekli bulaşık yıkanınca bende yıkıyorum hep ayaktayım size kısa anlatacam

Bir de bebeğim var çok huysuz Süt falan veriyorum yoksa uyumaz durmaz neyse bunlar kalktı evi falan temizliyorlar bende bulaşıkları yıkamıştm zaten.

Kızım kalabalık ortamda yerini istiyor durmuyor bende geçtim balkonda ayağım da salladım kızımı uyudu 

Sonra görümcem geldi bana dedi ki sana gel bize yardım et diyecektim ama gerek kalmadı biz bitirdik 

Kendini burda bebekle oyaladin dedi ben de hiç konuşmadim cevap vermedim eve geldim işte küçük görümcem msj attım dedim böyle böyle dediniz dedim oda dedi sen bir süt verdin bir ayağında salladin ondan demiştir dedi ya ben kendi cocguma bakamayack mym olacak iş değil ya yine oraya gitme günü geldi ben gitmedim geçen hafta sonra kaynanam bir haftadır beni aramıyor kızlari suçlu olduğu halde 

Neyse bu hafta yine geldi eşim mutlaka gideceksin diyor ben kabul etmiyorum diyor bu durumda ne yapmlym

17 Cevaplar

+3 oy
önce (1,359 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Gitmek istemiyorsam gitmem eşim işine baksın ayrıca el kadar çocuk mu bulaşıkmı canı cehenneme bulaşığın yıkamışsın işte daha ne olsun kendiler iş yapınca ellerine mi yapışmış bazı insanlar gerçekten insan fazlalılığı 

Sende kalkıp kolay gelsin diyip kahve yapsaydın kendine ay ben kesin yapardım 🤣

önce (101 puan) tarafından

Senle takılmak isterdim valla kız iyi kafa dengisin

Haksızlığa tahammül seviyem 0 takılalım canım hataya beklerim

Çok uzağız canım ya hahaha

🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (264 puan) tarafından

Gitmem kesinlikle mecbur değilim kimseye hizmete 

Valla ya bana kimse yardım etmiyor ama 

+1 oy
önce (5,261 puan) tarafından

Orda niye cevap vermedin peki 

Bulaşığı yıkadım çocuğu salladım görmedin mi deseydin 

Bugun siz yaparsınız yarın ben bunun hesabınımı yapıcaz sürekli deseydin

Onların bebeği yok o an ben cvp verseydim kavga çıkardı bebeğim korkardı 

önce (1,074 puan) tarafından

Çıkarsa çıksın, sustukca üstünüze gelirler

İşte gitmek istemiyorum eşim zorluyor beni 

+1 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Bir kere görümcenler neden senden iş bekliyor , kendi analarının evi kendileri temizleyecekler tabi. Sizde zaten boş vaktiniz oldukça yardım ediyorsunuzdur 

Ediyorum tabiki canm nasıl etmiyorum ama kimse bana yardım etmiyor

+1 oy
önce (1,748 puan) tarafından

Eşin kim oluyorda mutlaka gidiceksin diyo pardon anayasa senin anan git kendin temizle bi çocuğunu doyurup uyusun diye sallamaya bu lafı ediyolarsa kendileri baksın bundan sonra annelerine beni oraya hiç bir kuvvet götüremezdi her hafta gidip yapıyomuşsun bide yani ne utanmaz insanlar ya senin görevin değilken bile yapıyoken bide mecburmuşsun gibi davranıyorlar densizler benim eşim bana bunu demeye çekinir bu kere kaynanam hastaydı eşim aradı beni çekinerek anneme patates salatası götürsen olurmu istemiyorsan yapmak zorunda değilsin hastaymış canı istemiş ama yok dersen sorun değil ben göndereyim netten dedi ben ztn hasta diye çorba yapmıştım pilav yapacaktım onun yerine patates salatası yaptım yoğurtlu meze falan götürdüm oda çok teşekkür etti kimse demeden yapmışsın ztn diye kaynanamın ecinide gider temizlerim bi kere beni sinirlendirdi dedim dahada gitmem temizliğe bitti oğlunun yanında bi günde annemin evini temizliyim diyin yardıma gelin dedi eşim biliyo gitmicegimi annesine dediki senin evin sen temizle niye biz geliyoruz 

Ya bir kere kendi evimizin işini zor yapiyoruz neden insanlar böyle anlamıyorum 

Kaynanan yapamayacak kadar yaşlımı canım benimki genç çalışıyor kendi babasının evine koşa koşa her hafta gidip temizliyor bana gelince gelin gelsin yardıma oraya koşacagına bu haftada kendi evine koş banane dedim artık bi yerden sonra 

Yok canım ya ne yaşlısı yani gayet de yapabiliyor 52 yaşında falan herhalde

Oo çok gençmiş benim annem 55 yaşında 4 dönüyo hala koca evin içinde temizlik yemek kaynanasına bakıyo aynı zamanda 

Kız oda o civarlarda işte maksat gelin yapsın 

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Valla çocuğu huysuz olana acımıyolarsa ben olsam bende gitmem çünkü aynı olaya benzer olay yaşadım birlik otururken benim kizimda sürekli huysuzdu yemekleri sofraya taşıdığım halde bişeye yardım etmiyo dediler bende bi daha yardım etmedim haketmiyolar 

Bende etmicem bulaşıkları da artık yıkamayacam

Yemekte orda yemeyecm

önce (396 puan) tarafından

Bencede etme boşwer eş tarafına hiç bi zaman iyilik yaramıyo vallahi billahi iyilikten anlayan insan çok az 

Kız sorma ilk Senem de hizmetçi gibiydim

0 oy
önce (24,359 puan) tarafından

Böyle şeyler zorunluluk gibi olmamalı gitme gelme durumu 

+ O kadar laf sokma meraklısı insanlar ile görüşmek zorunda değilsin 

+ Kayınvalidenin evini temizlemek zorunda hiç değilsin anlık dağıtılan toparlanır kirletilen yıkanır ama evi temizlemek ev sahibinin işi 

Ama sende bu koca varken zor. Seni hatalı bulduğum tek yer o an cevap vermek yerine sonra bunu diyene değil de diğer görümceye mesaj atma kısmı ben olsam o an cevabını verir ama gitmekten kendimi çekmezdim 

Nasıl yani canım gideyim mi

önce (24,359 puan) tarafından

Ben çok gitme taraftari değilim ama oldu ki gitmek durumunda kaldım ( eşinin ısrarı için diyorum) gidersen de kimseden çekinme fazlasını yapmaya da çalışma senin çekineceğin bir durum yok 

Aynen öyle onlar hatalı 

0 oy
önce (4,891 puan) tarafından

Gitme vallah birde kaynananın evini temizlemek senin görevin değil 

Aynen öyle 

0 oy
önce (6,349 puan) tarafından

Eşin kendi gitsin o zaman kimse beni zorla bir yere götüremez 

Maalesef götürüyor 

0 oy
önce (253 puan) tarafından

Senin oraya gitmen zaten başta hata bence Tamam arada gidersin yardım edersin de hani bu sürekli olmaz yani bence Sonuçta kızları varmış onlar yapsın sen mecbur değilsin tamam ben de gittim temizledim bir kere ama eltim de geldi ve yine de gideceğim isteyerek gidiyorum ama sürekli Hani ben gitsem bir yerden sonra ben de derim istemiyorum diye mecbur da değilim Ayriyeten Sen de mecbur değilsin başta Evet dediğin için herkes bunu kabullenmiş o yüzden bu devran böyle gidiyor Şimdi bahaneler bu yavaş yavaş Sayır kendini bu işten Çocuk durmuyor ağlıyor falan diye bırak kötü bilsinler seni böyle hayrını biliyorlar mı sence

0 oy
önce (504 puan) tarafından

Kendi analarının evini temizlemeyemi gocunuyolarmış?tabikide temizlicekler.verseydin bebeği o zaman emzirselerdi sende temizlik yapsaydın patavatsızlar

0 oy
önce (25,113 puan) tarafından

Benim görümcemler iyidir ama böyle iş yapınca onlarda ufaktan laf sokar bende hiç lafımı sakınmam herkes kendi dogurduguna anne kendi annesine yapıyor yapanda bişey olunca size koşuyor bana değil derim ki öyle en ufak şeyde kızlarına koşar ama benim ne doğum ne başka biseyde hiç yanımda olmadı su bir gercek herkes kendi dogurduguna anne ve herkes kendi annesine evlat gelinden de evin kızı gibi davranması beklenemez.. ben görümcemler iş yaparken hiç karışmam işlerine yapsınlar benim annemede gelinleri yapmazsa yapmaz annem de bu kafada biri yaparsa yapar yapmazsa da yapmaz el kızı der 

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Sen kayinvalidenin işini yapmak zorunda değilsin ki birde bebeğin var ben senin yerinde olsam bir dahada hiç gitmem gorumcede bana öyle laf soyleyemex zaten

0 oy
önce (5,617 puan) tarafından

Cocugum kucuktu durmazda kaynanam degil annemin evindd cogumu birakip is guc yapmadim sen yapiyosun bi de ustune laf yiyodun sonuna kadar haklisin bunu yapmaya mecbur degilsin kimse sana bunun icin kusemez kizamaz sart kosamaz gorumcen kaynananin kendi kizi o yapmak zorunda sen degilsin ogluyla evlendin diye yapma zorunlulugun yok esin yapacak asil ha yaparsan cok sevabi var 

0 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Yapmak zorunda değilsin canım 

0 oy
önce (30,779 puan) tarafından

Fazla görüşmek aşırı saçma eşin biraz anneci ve ablacı herhalde her hafta mümkün değil gidemem ayy şimdiye dek nasıl gidebildin sürekli senin ailene her hafta gidiliyor mu ayrıca bu konuyu öne sürerim ben olsam 

0 oy
önce (1,950 puan) tarafından

Bizdede gelin var hiç iş  beklemedik  yap demedik hatta tam tersi kendi buyurur o yüzden bizm ailede daha çok kalır takip eder çünkü rahat 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 408 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nisanu (156 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 629 göst.
0 oy
1 cevap 211 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret12323 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.

Kategoriler