0 oy
104 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,712 puan) tarafından

Hamile olduğumu bilmeden apranax içtim, içip bebeği sağlıklı doğan var mı kizlar

6 Cevaplar

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

Benim yengem 4 ay antidepresan antibiyotikler filan içmişti bilmeden . Cinsiyetiyle beraber öğrendi 

-Reklam-
+1 oy
önce (378 puan) tarafından

Bilmeden icmisiin bidaha içme sakın apranx cok agir bi ağrı kesici bebeğe gelince Allah büyük korkma bişey olmaz ilaç ağır bı ilaç dikkat etmek gerekir

+1 oy
önce (4,115 puan) tarafından

Ne olcak birsey olmaz 

+1 oy
önce (660 puan) tarafından

Birşey olmaz canım , ben gebelik beklemiyordum adetimde düzensizdi hep 3 aylıkken öğrendim gebeliğimi ve o zamanlar çok ağır grip olmuştum hem antibiyotik hem apranax şuruplar vs çok ilaç kullandım o dönem Allah'a şükür hiç birşey olmadı 

0 oy
önce (6,938 puan) tarafından

Görümcem hamile olduğunu bilmeden bir çok ilaç kullanmış diş tedavisi bile yaptırmış altı aylık olunca rasgele öğrendi çocuk gayet sağlikli doğdu içini karartma 

önce (1,712 puan) tarafından

Maşallah çok teşekkür ederim canim

önce (6,938 puan) tarafından
+1

Ben hamilelikğin son ayında diş ağrısı yaşadım etol forte va auğmentin içtim çok  şükür bende sorun yaşamadım

0 oy
önce (6,471 puan) tarafından

Az mı içtin çok mu normalde yetişkinler için bile zararlı bir ağrı kesici beyin kanamasına neden oluyor doktoruna mutlaka Danış 

önce (1,712 puan) tarafından

1 tane içtim dişim agriyordu

+1

Kız ben de düzenli olarak kullanıyorsun falan zannettim hiçbir şey olmaz ama yine de için rahat edecekse doktoruna söyle

+1

Gebelik süresince ve doğumdan sonra emzirdiğimiz süre boyunca sadece parol kullanıyoruz novalgin de çok zararlı onu da kullanma sakın

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 110 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Siyah-beyaz (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,650 soru

24,172,349 cevap

335,910 kullanıcı

...