Hamile olduğumu bilmeden apranax içtim, içip bebeği sağlıklı doğan var mı kizlar
Benim yengem 4 ay antidepresan antibiyotikler filan içmişti bilmeden . Cinsiyetiyle beraber öğrendi
Bilmeden icmisiin bidaha içme sakın apranx cok agir bi ağrı kesici bebeğe gelince Allah büyük korkma bişey olmaz ilaç ağır bı ilaç dikkat etmek gerekir
Ne olcak birsey olmaz
Birşey olmaz canım , ben gebelik beklemiyordum adetimde düzensizdi hep 3 aylıkken öğrendim gebeliğimi ve o zamanlar çok ağır grip olmuştum hem antibiyotik hem apranax şuruplar vs çok ilaç kullandım o dönem Allah'a şükür hiç birşey olmadı
Görümcem hamile olduğunu bilmeden bir çok ilaç kullanmış diş tedavisi bile yaptırmış altı aylık olunca rasgele öğrendi çocuk gayet sağlikli doğdu içini karartma
Maşallah çok teşekkür ederim canim
Ben hamilelikğin son ayında diş ağrısı yaşadım etol forte va auğmentin içtim çok şükür bende sorun yaşamadım
Az mı içtin çok mu normalde yetişkinler için bile zararlı bir ağrı kesici beyin kanamasına neden oluyor doktoruna mutlaka Danış
1 tane içtim dişim agriyordu
Kız ben de düzenli olarak kullanıyorsun falan zannettim hiçbir şey olmaz ama yine de için rahat edecekse doktoruna söyle
Gebelik süresince ve doğumdan sonra emzirdiğimiz süre boyunca sadece parol kullanıyoruz novalgin de çok zararlı onu da kullanma sakın
1,476,650 soru
24,172,349 cevap
335,910 kullanıcı