0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından

Gorumcele iki aydır konusmyrz kızlar çocuklarıma bağırdığı için kavga etmiştik ,işte kaynanamın evidir senin evin değil senin evinde olsaydık haklı olurdun senin evin değilken birşey diyemesn diye şimdi kendi kızına hedik yapyr yani dış çıkarmış çocuğu bana da diğerlerinde hedikle ilgili davet kağıdı atmış sizce gitmelimiyim gitmememliyim ilk adımı o attı o zmn dan beri çocuklarımı goryr seviyor bende onun çocuğunu seviyorum ama biz konusmyrz ve o zmn dan beride kizamiyr birşey diyemeyr benm çocuklarıma sizce ilk adımı o attı gitmelimiyim gitsem de para ne kadar vermeliyim çocuğuna fikir istyrm 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (4,890 puan) tarafından

Adima adimla karsilik verirdim, para konusuda durumuna bağlı. Hediye de alabilirsin cocuga uygun

-Reklam-
+1 oy
önce (1,199 puan) tarafından

Kesinlikle giderdim dargınlık hiçbir zaman iyi bir şey değildir.

+1 oy
önce (1,160 puan) tarafından

Bence gitmelisin sonuçta ilk adımı o atmış hatasini kabul etmiş sende durumuna göre götür birşeyler (500 -1000 TL yada elbise)

+1 oy
önce (266 puan) tarafından

Bence git gitmessen aranız iyice acılır para yerine güzel bir takım alırsın bu sayede buzlarda erimiş olur 

0 oy
önce (789 puan) tarafından

ay malmi ne ha kaynananin evi ha baska yer ha sokak. ozaman eokakda gorse dovecekde demekki kaynanain evi diye tanidik ev diye sadece bagirmakla yetiniyor demekki. gt on dk otur kalk hediyede cok fazla bise alma cokta muhattap olma . hic konusmuyirsaniz konusmamaya devam edeceksen gtme

0 oy
önce (4,040 puan) tarafından

Kiz dis çıkarınca hediyemi oluyormu benim oğlumda dis cikardida 😀

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
10 cevap 285 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,590 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,476,191 soru

24,165,816 cevap

335,586 kullanıcı

...