0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (871 puan) tarafından

Ay Allah rızası için bilen varsa yazsın ya.

Ben dayanamıyorum artıkkk. Oğlum haftaya yaşına gidicek. Gece çok kalkıyor. 4-5 hatta bazen 6. Bittim tükendim ya. Emzirirken uyuyorum güya öyle alıştırmak istemiyordum ama işte. Yatırıyorum uyanıyor. Yanımda mızırdanıyor kolumda meme ağzında uyuyacakmış beyefendi. Sabah da 6 da bazen 5 te kalkıyor. Nasıl bırakıcam ya. Emzik de tutmuyor ki. 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,801 puan) tarafından

11 aylık aynı durumdayım. Meme ağzında uyuyor. Eşimle benim velimiz kırıldı. Gelip ortamizda uzanıyor keyif yaparak uyuyor

-Reklam-
0 oy
önce (1,124 puan) tarafından

Aynı durumdayım ama benimkisi 5-6 defa değil 10 dakikada bir uyanıyor sabaha kadar Dün bırakmaya karar vermiştim birden migrenim tuttu Dün yapamadım ama bugün Başlayacağım inşallah yatmadan önce bir ağrı kesici yutacağım benimkide dun 1 yasina girdi

0 oy
önce (840 puan) tarafından

herzaman dedigim gibi sadece kadir gecesi dogan anneler bunu basarabilir. hem kadir gecesi dogum hemde cocugu kadir gecesi dogmus mulekmmeldikte olan bebege sahipse bebek kendi kendine brakir zaten. bu okadar kolay birsey degil.5 7 89 11 12 14 16 17 aylarda surekli denedim ben asla olan birsey degil. komple kesip kurtulmaktan baska care yok bence . hani kirmizi kar yagmasini beklemek daha olasi bir durum standart anne cocuk

icin:)

önce (840 puan) tarafından

emzik almayan bebek annesinin gecesi ve gunduzunu memeyi komple kesip birakana kadar zindan etmek uzerine programlanmis durumdadir . gece brakmak diye birsey cok cok cok cok nadir sansli annelere nasip oluo.

0 oy
önce (1,114 puan) tarafından

Knka helen de tam bu şekil olduğu an memeden kestim ama benimki 2 yaşına 1 ay kala kestim aynı dediğin gibi her saat uyanıyodu tuvalet eğitimi meme kesmekten daha kolay dedim cesaret edemedim düşün ama en son bende de dayanacak bünye kalmamıştı bi akşam her zamanki gibi emzirerek uyuttum ve bidaha da vermedim internette senin yaşlarında bile olsa memeden kesiyorlar tabi tercih senin ama bence hiç düşünme kes memeden çünkü ilerleyen zamanda daha da alışkanlık oluyor çok zorlanıyor çocuk tecrübeyle sabit

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 509 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 240 göst.
+1 oy
8 cevap 240 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Neslipep (878 puan) tarafından soruldu