Krem biri diğeri için renkli olan istiyorum eşim borda diyor çok kararisizm
Hepsi tek renk olsun bence. Krem renk ferah olur. Tabi kirleten çocuğun yoksa.
Bebek olcak nasipse ikinci geliyor eşimde diyor biri koyu ton olsn of
Sen daha seçemedinmi🤦🏼♀️😅
Hayır kafayı ycem bu gece son kararını ver dedi lütfen yardım edin ya yarın kumaşı kestrcekmis
Geçen yazdım ama cvp vermedın
Ben olsam kahve gri yaparım demiştim
Tabi karar senin gönlün hangisinden yana ise onu seç
bordodan sıkılırsınız bence
bir de renklerin psikolojik etkisi de var, büyük bir kırmızılık evde istemezdim
benimki bej ve mavi, şimdiki aklım olsa tek renk alırdım
Ya mavi aklmda ama modami:D of ay blmyrm ga
modayı bilmem, mobilya uzun ömürlüdür 2 sene sonra sıkılacağın rengi seçme.
MModaya sakin takilma bacim ben yaptim sen yapma o zamanlar gri mobilya modaydi gittim ful gri aldim hemde dugun paketiydi yatak odasi yemek odasi oturma odasi full gri simdi cok soluk geliyo gozume ee modasi da gecti simdi herkes renkli kullaniyo yani mobilya omurluk bisey nerdeyse o yuzden modaya degil begendigine gore sec derim
Siz kesin biri krem olacak dediniz ya, ikinci renk daha kahvemsi tonlarda güzel olur demek istemiştim. Yoksa hepsi tek renk daha güzel geliyor bana. Kırlent, perde, sehpa gibi eşyalarda farklı renkler ekleyebilirsiniz.
Bencede çocuklu evde elinde bezle gez.mek istemiyorsan ikisini aynı yaptrrdim ben olsm tekliler renk li olablr
anneminki de bu tonlar inan insan hiç sıkılmıyor hep ferah duruyor modası geçmeyen tek renkler bence
bende bu iki rengi beğenmiştim işaretlemeğe üşendim zevklerimiz aynı
Benmkilerde bu tonlar annemle beğendim memlekette ceyizime Zümrüt yeşili Krem yaptirdim ama yesil çok tozu belli ediyo
Bej veya açık gri tonları güzel
Nkdra kaplatiyorsun canım
Eşim usta canim:D o yapcak koltuk kaplama yerimiz var
Benimkiler Zümrüt ve bej şuan alsam ya Krem bej yada gri tek renk alırım bordo bana göre bogucu
Keten kumaş ise krem renk asla önermem çünkü oturdugund abile leke kaliyo o derece sıkıntılı
Borda da olur şu hardal olan da çok güzel olur bence.
ben olsam bu kumasi kullanmam suet nubuk yagli suet taslanmis suet su gecirmez suet tarzi kumas secerdim. onlarin renk yonu daha guzel kullanisi silinmesi leke kalmamasi daha iyi. seneye bende kaplaticam acik gri istiyorum. beyaz yada krem degil acik gri tek renk olarak. cunku suanda koyu renk kullaniyorum artik 5 senedir gina geldi . cocukda buyudu . acik ton yaptiricam.
tam pandemi zamani aldik okadar bastan savma yapilmiski minderleri falan çöktu hep sunger degisimi icin ozellikle kaplaticam. guya istikbal ama hic yani okadar dandirik yaomislarki. islelet tamam saglam ama sunger ve kumas kaplama vok tirt.
Turuncu cok güzel
Bu kumaş koltuk için çok zor bi kumaş yani renklerde kötü
Mesela bende 4 sene önce kumaş değişimi yaptırdım anteasit ve zümrüt yeşili gören herkes takımı yeni aldım sandı
Açık kahve tonuda cok hoş bence
Benim ki krem ve gri çok hoş duruyor
1,476,255 soru
24,166,737 cevap
335,641 kullanıcı