çocukluğuna sarılmak😍 bu akım çok hoşuma gitti
çocukluğunuzla karşılaşsanız ona ne öğüt verirdiniz?
ben seçimlerini bir daha gözden geçir derdim.
bu kızı yeniden büyütmeliyim, kor ateşlerde yürütmeliyim, değirmenlerde öğütmeliyim, farkındayım.
yapmak isteyen varsa geminiyi açın, iki fotoğrafı seçip komut olarak
create an image taken with a polaraid camera. the photo should look like a regular photo, without clear subjects or props. the photo should have a slight blur effect and a consistent light source, like a flash from a dark room, spread throughout the photo. DO NOT CHANGE THE FACE AT ALL. replace the background behind both people with white curtains, with the woman hugging me with a smile
bunları yazın.
Sakın büyüme hep böyle kal derdim😒
Sen degerlisin kimsenin hissettirmemesine gostermemesine gerek yok etrafindaki herkedin hayatinda cok zorluklar var sadece gosteremiyolar sen degerlisin sen degerlisin degerlisin derdim
Ay düşündüm de gerçekten senin dediğin gibi, kararlarını tekrar gözden geçir, iyice ölçüp biç derdim.
Büyümek için heveslenme derdim
Her anının tadını doya doya çıkar sakın büyümek için acele etme vakitsiz biyümek zorunda kalacaksın zaten
Bende babam ve kızımı yaptım o kadar güzel oldularki kucak kucağa
Bu hayatta herkesten ve herseyden çok kendine değer ver derdim
Kendi kıymetini bil derdim
Kimse için durma, kimsenin seni durdurmasına izin verme. Dolu dizgin yaşa.
Çok güzel büyüyeceksin, tadını çıkar. Herkesten önce seni en çok ben seviyorum.
Bu günlerinin tadını çıkar rengarenk günlerinin değerini bil derdim
Şuan hayat çok renksiz ve sade
Hayallerinden hiç kimse için vazgeçme.kimseye güvenme
Kendini kendin koru kimsenin el uzatmasını bekleme
Demek isterdim
Bir an önce büyü eşinle evlen derdim ben💜
İlginç bir sekilde cocuklugumu geri gelmesini istemiyorum yada söyle ona sarılmak bana korkunç geliyor
Ya bu yapay zeka beni korkutuyor biri kocamla shop yapıp bana atsa adam kendini kanıtlayana kadar rahmetli olur
valla doğru diyorsun 😅😅 ama dikkatli bakınca belli oluyor em azından şimdilik. ileride nasıl olur bilemem
Bazıları çok gerçek duruyor cidden urkutucu ya
Çok sıkı sarilirdim sakın susma sakın korkma sen çok güçlüsün derdim sanirim
Herşeyi ileriyi düşünerek yap derdim kimseye güvenme derdim
Bende derdim ki güçlü ol ben senin arkandayım kimsenin seni sevmesine gerek yok herşey harika olmayacak elbet ama kendini sev çünkü başkasının sevmesine ihtiyacın yok derdim
Elindekilerin değerini bil daha akıllıca hareket et sen bihter ziyagilsin aptallık etme derdim 😂
Keşke öyle bir şansımız olsa ya …
Yapay zekadan korkan hale geldik vay be....
aslında photoshop u hızlandırıyor 😅
Yorumlara baktım da herkes karamsar yazmış ya neden hayatta ne yaşanıyor bu kadar karamsar olunmamali hayata bir kere geliyoruz emin olun 50 yaşına geldiğinde de 20 30 li yaşlarına ne söylemek istersin deseniz karamsar düşürme keşke hayatın tadını ckakrtsaydin falan yazılacak bunu bile bile neden karamsar herkes o anın tadını çıkarın herşey para değil bence biraz pozitif olmak lazım :)
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin hepimize en çokta hastanede ve evinde şifa bekleyen ömür boyu tedavisi olmayan hastalıklarla savaşan hastalara aminnnn :):)
Canım çocuk büyümek istiyorsun ama büyüyünce de bu yasa gelmek isteyeceksin büyüme annenin küçük kızı olarak kal 💕🌸 kızıma söylediklerimi kendi kucuklugume söylüyorum 🩷🩷
Kimseye inanma derdim saçlarından öper koklardim
1,493,379 soru
24,400,336 cevap
350,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın