0 oy
130 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (3,057 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar hanımlar ben Allah nasip ederse 1 2 günlüğüne temal otele gitmek istiyorum ama odasında jakuzi ve şifalı su olan bir yere gitmek istiyorum oğlum 3 yaşında astım bronşioliti var ona da iyi gelebilecek bir yer olsun istiyorum Ankaradayım uzak yere gidemem maalesef eşimin haftalık iznine göre gideceğiz inşallah Kızılcahamam Haymana Ayaş yada bu mesafede bir yere gidebilirim☺️ önerilerinizi bekliyorum ☺️

5 Cevaplar

+1 oy
önce (18,045 puan) tarafından

Post yukarı olsunn, 🌸 ❤️ İncim hiç termale gitmedim ben 🥺 Kızılcahamam da var diye duydum ama aradığın gibi yer varmı bilmiyorum 🙄

önce (3,057 puan) tarafından

Bacımm teşekkür ederim 🤲🤲❤️❤️ bende hayatımda 1 kere Sivasta  gittim çok güzeldi şimdide eşim ve çocuklarla psikolojik olarak iyi gelsin diye bi kafa dağıtalım dedik. Bizde hiç gitmediğimiz için bilmiyoruz Kızılcahamam Haymana Ayaş oralarda var biliyorum ama giden varsa benim istediğim tarzda bir yere denk gelmiştir belki diye fikir almak istedim ☺️☺️

önce (18,045 puan) tarafından

Kimseler gitmemiş zaarr🙄🙄Canım baktığın yerlerin yorumlarına bak şikayet vara bak aklına yatan olur muhakkak 👍🏻Sizin için çok güzel olur iyi düşünmüşsunuz🌸🥰

Güvenemiyorum ya kendileri yazdırmıştır felan diye 😟 benim postuma genelde cevap veren olmuyor ya anlamadım gitti😅 vallahi öyle bir ihtiyacımız var ki anlatamam 😶😶

-Reklam-
0 oy
önce (2,512 puan) tarafından

Afyon olmaz mı

Uzak olur canım ya ankara dışına çıkamam çünkü 2 gün izin olacak sabah işten çıkıp eve gelcek çıkcaz o gece orda kalıp ertesi gün akşama yola çıkmamız gerekecek küçük bir ihtimal o günde kalırız 

önce (2,512 puan) tarafından

Anladim olsaydi ords tavsiye verirdim canım 

Teşekkür ederim canım ben yinede ❤️

0 oy

Post yukarı... 

0 oy
önce (6,423 puan) tarafından

Kızılcahamam müthiş bir yer ben bayılıyorum. Biz çam otele gider bir iki gün kalırız lakin sıcak sudan çok doğa için gidiyoruz 

Bende duydum orayı güzel diyorlar, ☺️ benim 2 küçük çocuğum var biri 3 yaş biri 3 aylık o yüzden havada bozdu otelden çıkmayız diye düşünüyoruz hemde vaktimiz yok maalesef bizim için odada havuzu yada jakuzisi olsun eğlenip kafa dağılalım istiyoruz 🤲

önce (6,423 puan) tarafından

Çam otelin odalarında  jakuzi var ve otelden çıkmaya gerek yok bile çocuklar için eğlence yerleri var oyun yerleri de var. Hatta çoğu futbol kulüpleri ve milletvekilleri orada kamp yapıyorlar. 

Bak bu kadar detaylı bilmiyordum bakayım oraya iyice Allah nasip ederse bu ay yada Ekim başı gibi gideriz inşallah havalar daha da bozacak perişan olmayız hiç değilse☺️

0 oy
önce (919 puan) tarafından

Nerde oturuyorsun ankara nin

Etimesgut 

önce (919 puan) tarafından

Anladım bende kazan lojmandayim bnede merak ediyorum Kızılcahamam diyorlar ama

Bakalım canım inşallah gidersem paylaşırım burdanda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.