kizlar bebeğime artık olmuyor bu beşik dusuyo arrik küçük geliyor aslında sadece yatsa içi geniş ama hareketli olduğu için düşme riski var bunu satip yerine başka almak istiyorum bunun sıfırı 2900 2700 civarı ben bunu ne kadara satabilirim yakın zamanda satan oldumu acaba 🌹cibinligi felan hiç kullanmadım duruyo yani
Buda
Seninki nasil
Elele park beşik benim
Resim atarmisin bide nekadar acaba
Canım sıfır henüz kızım hiç binmek istemedi ama şuan tekrar bir beşik alabileceğimizi düşünmüyorum ilerde satarım mecbur dizimiz de sallayıp yatırıyoruz
Anladım olsun bı zaman sonra kendi uyumaya basliycak zaten
Ben olsam en fazla 1000 yazardım canım
Saol canım
750 .1000 arası gider canım
1000 TL koyucam inş satılırsa yerde yatacağı bişey alicam saol🙂
Yer neresi cnm kargo yaparmsnki
Sakarya yaparım tabi
Fiyat nekdr cnm. Bide yırtığı gidiyi bay lekesi vs varmı sorunu varmi
Hiç bişey yok temiz yırtık felan yok sadece aldığım zaman oğlum montaladi o yüzden saklarken yukarıda biraz çizilmiş
1250-1500 arası ver gitsin
👍👍
Ya bejdede eşyalar var satsammi acaba 2. Çocuk düşünmüyorum ben milletinl eskisini giydirmedim cevremeki yakınımda yok hamile eltim anca kalırsa kalır oda yeni alır giydirmez kalitelileri satayım diyorum 😊
Bana Max senin bebeninkiler keşke olsa benimki yaşına giricek beşiği artık dusuyo içinden sende satabilirsin
Benimkide 8 aylik yatsa yatar ama oğlum rahatına düşkün yan yatmayı seviyor oda çok tepisme yeri yok eşim bu ay yeni yatak alcak odasına daha yatirmam çok küçük bu sene bizimle yani
Olsun
3800 olan park yatağı 1300 e aldım ikinci el sayfasından hemde tertemiz kullanılmamış, hem onlara iyi oldu hem bana satmak istiyorsan yarı yarıya yada az aşağısına koy ki satılsın sende hemen yenisini alabilesin
Bende öyle bişey düşünüyorum
1,476,169 soru
24,165,479 cevap
335,579 kullanıcı