Ben ikisinide severim hergün Türk kahveside nescafede tüketirim filtre kahvede severim hergün içmem uğraştırıcı olduğu için arada onuda içerim kahve candır benim için hele ev işlerini yapıp oturunca kahve eşliğinde temiz evimi izlerim
Türk kahvesi tabii ki :)
Diğer kahveleri içince plastik eritip içmiş gibi oluyorum 😑
Türk kahvesi severim ama son zamanlarda pek içemiyorum kızımın uykusunu kaçırıyor
Çoğunluk nescafe Türk kahvesini tek içmeyi pek sevmiyorum birleri ile içmek dha keyifli filtre arada sırada nadir
Filtre ve Türk kahvesi çok severim Nescafe benlik değil binde bir içerim onu
Türk kahvesi ve çay
Ne Türk kahvesi ne neskafe yaşasin Kaçak çay 😎😎
Hem Türk kahvesi hem nescafe severim ama 3 bir arada olanlardan değil granül kahve. Hazırlardan da bir ara sütlü köpüklü vardı onu severdim sonra bıraktım
Nescafe bin de bir içerim cunku cok zararli aşko
En guzeli ve sagliklisi gunde 1 fincan turk kahvesi 🥰
nescafe içmem, Türk kahvesi her zaman içerim. filtre kahveye bayılırım, yazın favorisi ise ice latte😍
bu arada Brezilyada kuraklık olduğu için kahvelere zam gelecekmiş 😑
Taze cekilmis turk kahvesi haricindekileri sevmiyorum
İkisini de içemiyorum ☺️
SOĞUK KAHVE VE DİBEK KAHVESİ İLE YAŞAYABİLİRİM🤭
Benim sıralamam da ilk sıranın yeri hiç değişmiyor çay sonra Türk Kahvesi ve Nescafe gelir soğuk kahveyi de ilk kez bu yaz deneyip sevdim diğerlerini henüz ağzıma sürmüş değilim
Ben dibekciyim
Nescafe olarakta sütlü köpüklü tercihim
Tüek kahvesiciyim efendim😊diğerlerini de içiyorum ama türk kahvesinin yerini tutmaz
Türk kahvesi > Tüm kahveler
Türk+dibek karışım muqqqq deneyin bacikolar
Öğlen Nescafe yada dibek içerim akşam sade Türk kahvesi kahvenin her türlüsünü bayıla bayıla içerim :)
1,476,082 soru
24,164,188 cevap
335,512 kullanıcı