0 oy
276 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (2,667 puan) tarafından

Kızlar nsl yapılıyor İlk kez deneyeceğim..

Tarifleri de baktım ama bazılarında yesıl soğan maydanoz var .

Bazısına sadce salatalık domates var...

10 Cevaplar

+1 oy
önce (25,018 puan) tarafından

Ben göbek marul ya da kıvırcık ikisinden birini kullanıyorum maydanoz yeşil ya da kuru soğanla yapıyorum 

Patatesleri minik küp halde dogruyorum içine marullari da ince ince maydanozda aynı şekilde ince ince sogani da çok az havucta rendelersen rendenin ince yeriyle oda yakışıyor içine limon suyu sıvıyağ tuzunu da ekle mis ay canım çekti ☺️ ❤️ 

He bide pul biber ekle mis missssss

önce (2,667 puan) tarafından

Tesekkır edrm cnm bunu deneyeceğim bnm de cektı ya :) malzeme varsa yapıver hamilesin cnm kusura bakma 

önce (4,647 puan) tarafından

Ay nasıl güzel anlattın bacım ya nasıl canım çekti birde açım ki olsa da yesek bol limonlu severim 🤤

Benim gebelikte çok canım çekiyor daha dün yaptım yedim 🤣🤣 ama yeşillik yok yesilliksiz de bişeye benzemiyr aşkım varsa çok azda mor lahana doğra renk versin havuç mor lahana çok az renk ve lezzet veriyor 

Kız bende gebeyim limonlu şeyleri zaten çok severdim artık daha çok seviyorum 😂  daha dün bende kısır yaptım o da bol limonlu yanına turşu ayran Miss 

Ben ekşi sevmezdim ama gebeliklerde bildiğin içiyorum o kadar seviyorum 🤣🤣 kaç haftalıksin canım 

19 haftalığım canım sen ☺️ 

36 canım bende ☺️☺️ sağlıkla gelsin ❤️ 😍 🌹 

Sona gelmissin maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallah güzel doğumun olsun 🥰❤️ amin inşallah canım 💐🤗

Sağol canım hepimizin inşallah ❤️ 😍 🌹 🦋 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,608 puan) tarafından

Ben yoğurtlu mayonezli yaparım çok severim. İçine közlenmiş kapya biber, kornişon turşu, havuç ve soğan bunlar yağda sotelenmiş olacak ve konserve mısır koyuyorum en son da yoğurt ile mayonez katıp karıştırıyorum enfes oluyor. Üzerine de servis yaparken toz kırmızı biber ile cevizi yağda kavurup döküyorum. Tavsiye ederim☺️

önce (10,151 puan) tarafından
+1

Bence çok yakışıyor kuzum hardal seviyorsan kesinlikle dene derim 

önce (3,530 puan) tarafından

Ayy bu tarif gercekten dehset bı arkadas yapmıstı denedım asırı sevdım 

önce (71 puan) tarafından

Bende bır farklısını yapıyorum benımkıde çok güzel oluyor kızlar patates,semiz otu bıraz yapraklarını koyuyorum yesıllık olarak  , havuç rendesi , ince dilim  salatalık , yeşil kırmızı bıberlı turşu zeytin , kornişon salatalık turşu ,mısır , yoğurt , mayonez çok güzel oluyor bu tarıf de bayılıyoruz bizde 

Alman salatası olarak gecıyormus benımde esım bır yerde yemıs sonra bana yaptırmaya başlamıştı 

önce (7,608 puan) tarafından

@Kahvelihuzur aklım da canım yaptığım da deniycem 🌸

@Gencanne25 ben de en son misafirlere yapmıştım ikişer tabak yenmişti 🤭

Defne evet böyle de güzel olabilir denemek lazım:)

önce (3,530 puan) tarafından

Baskalarını bılmem ama bu dedıgınız tarıf kuru patates salatasından daha lezzetlı konu acılmısken arkadastan tekrar yapmasını ıstıcem

0 oy
önce (3,954 puan) tarafından

Kız istediğini koy 😅 Sadece patates olsun yeter. Diğer bütün malzemeleri sana kalmış. 

0 oy
önce (4,240 puan) tarafından

Patates

Marol

Maydanoz 

Kuru soğan 

Mor lahana ( çok değil biraz renk katsın diye )

Baharatlar. Kırmızı toz biber en çok yakışan. Biraz da yağı bol severim ben. Limon ekleyen de var C vitamini diye biraz ekliyorum ben de. 

Tesekkır edrm cnm limon kısır da cok yakışıyor gerçekten bunda da guzel olur emınım:)

0 oy
önce (6,153 puan) tarafından

Standart bir tarifi yok damak zevkime göre yapıyorum ben. Bazen hardal soslu yaparım bazen yeşillikli.

Yeşillikle yaptığımda maydanoz, dereotu, mor soğan, yeşil soğan, kapari turşusu ve dilimli zeytin koyarım ben.

Tesekkır edrm cnm Bı cok tarıfe baktım dedgım gbı ama tarifler de malzemeler farklı cıkıyor

0 oy
önce (2,863 puan) tarafından

Patates salatasında yeşillik güzel oluyor. Sevmiyorsan koymak zorunda değilsin. Bende yeşil soğan çoğunlukla olmaz. Marul maydonoz kuru soğan domates salatalık koyarım eşim bazen haşlanmış yumurta koyuyor içine.

Haşlanmış yumurta kokuyor mu cnm Bn yiyemiyorum yumurta hamileyim kokuyor burnuma

önce (2,863 puan) tarafından

Yani ben yemem patates salatasında yumurta ona ayrı kendime ayrı yapıyorum. Sana kokuyorsa koyma hamilesin birde daha çok etkiler. 

0 oy
önce (966 puan) tarafından

Karamelize soğan, maydanoz, yeşil soğan, ince doğranmış marul, limon, bol yağ ben bu şekilde seviyorum varsa biraz da mor lahana

Tesekkır edrm cnm 

0 oy
önce (8,071 puan) tarafından

Ben istediğim yeşilliği koyarım domates ve kornişon turşusu koyuyorum. Limon baharat ve yağ karıştırıp döküyorum çok güzel oluyor

0 oy
önce (5,259 puan) tarafından

Salatalık ve domates yakışmaz ya sulandırır patates bi tuhaf olur

Orijinal patates salatası kuru soğan ve maydanoz la olur genelde bide kuru nane pul biber çok yakışıyor ekşiside yerinde oldumu

Ama eklersen

Yumurta 

Marul 

Kornişon turşu 

Maydonoz bunlarda çok yakışır

0 oy
önce (307 puan) tarafından

Salatalık tursun varsa seviyorsan  ek malzeme olarak kullanmanj tavsiye ederim bn cokk yakistiryorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 265 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 438 göst.
23 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde incimercan98 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,476,242 soru

24,166,538 cevap

335,620 kullanıcı

...