0 oy
79 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,124 puan) tarafından

Bugün Bebeğimin İlk doğum günü doğum günü kutlamayacağım ama bugün aklımdan bir tane yakın komşum var onun da kızı benim kızımla yaşıt onları çağırıp biraz sağlıklı atıştırmalıklar yapmak istiyorum Sizce Bebeğimin de yiyebileceği doğum günü tarzı neler yapabilirim pasta yapmak istemiyorum içine bayağı şeker falan giriyor 

Var mı güzel fikirleriniz kızım hiç durmuyor biraz kolay menu istiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,124 puan) tarafından

Kizlar fikir verin siz neler yaptiniz bir yas dogum gununde

-Reklam-
0 oy
önce (4,129 puan) tarafından

Dogum.gununu neyle kutlucaksin ki o zaman

Iste kutlama istemiyirum sadece arkadasi cagiracam kizi ile oynasin kizim hafif saglikli menu istiyorum 

Çünku kizim yemez bosuna pasta ile ugrasamam bebegim durmuyor hazirda yemiyor çocuklar çõpe gidiyir

0 oy
önce (556 puan) tarafından

Zencefilli tarçınlı kurabiye yapabilirsin tereyağlı falan. Hiç şeker vermediysen ben şeker yerine 2 yıl boyunca elma suyu kullandım elmanın suyunu sıkıp koyuyordum yada pekmez değil de özlerden koyabilirsin. Kuru meyvelerden muffin kalıplarına kek yapabilirsin. Meyvelerden şekilli pasta yapabilirsin aklıma şimdilik bunlar geldi

Hindistan cevizi sekeri aldim ondan koymayi düsunuyorum bakalim karadut özu vesaire de var bakayim hemen tariflere

önce (556 puan) tarafından

Sağlıklı yaşlarö olsun :)

0 oy
önce (1,700 puan) tarafından

Arkadaşım peynirli kek yapmıştı . Internette vardır tarifi

0 oy
önce (390 puan) tarafından

Sebzeli küçük mucverler olur mini kekler yapabilirsin birazda peynirli poğaça yapsan olur sağlıklı yaslari olsun benimde 22 Eylül bebeğimin 

0 oy
önce (3,983 puan) tarafından

Muzlu, hurmalı pankekler yapabilirsin. 

0 oy
önce (5,900 puan) tarafından

şeker yerine elma özü kullanabilirsin 

poaça, pankek, meyve salatası, yine şekersiz doğal tatlandırıcılarla yapılan kurabiyeler var

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 258 göst.
+2 oy
4 cevap 118 göst.
16 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
17 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,476,798 soru

24,174,213 cevap

336,029 kullanıcı

...