0 oy
67 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,196 puan) tarafından

Selamlar herkese,

Dünden beri enteresan bir şey yaşıyorum. Emzirmeyi bitireli 18 ay oluyor ama dünden bu yana göğsümde emzirme sızısı var. Sanki süt gelmiş de emzirmem lazımmış gibi. Emzirme vakti gelince ince ince iğne batar gibi olur ya, bildiniz mi :)))

18 ay boyunca hiç böyle bir şey olmamıştı. Elle muayene ettiğimde kitle vs. bulamadım. Hafif hassasiyet var ama süt sızısı çok fazla. İş yerinde gidip sağmak istiyorum bazen refleks olarak :)) Adetim düzensiz bir süredir. Ama son adetim 1 Eylül'dü. Yani adet olacaksam da çok erken. Benzer durumu yaşayan oldu mu? Allah esirgesin, sanmıyorum ama altından başka bir şey çıkar diye de biraz tedirginim. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,388 puan) tarafından

Benim düşüklerden sonra 1 sene içinde kesilmişti sütüm.sağdınızmı hiç.süt geliyormu.

önce (6,196 puan) tarafından

Hiç ellemedim ne olur ne olmaz diye. Böyle durumlarda sıkmamak iyi diye biliyorum.

-Reklam-
0 oy
önce (1,124 puan) tarafından

Hamile olabilir misiniz 

%0.5 ihtimal falan. Tüm anormallikler bir araya gelecek anca. Spiral kayacak, kondomda delik falan olacak, yumurtlama olacak ve ilişki yumurtlama gününe denk gelecek ohogogog 😂

Gebelikte oluyor muymuş böyle sızlama, sende olmuş muydu? 3 doğumun oldu diye biliyorum 

Evet hamilikte hassasiyet baya fazla idi bence bir doktora gidin kafaniz Rahat olur 

Madem menepoz durumunuz var baska çocuk düsunmiyor musunuz

Düşünmüyorum kuzum. Çok git gel yaşadım ama içime doğmadı tekrar anne olmak. O cesaret gelemedi bir türlü :)

Doktora gideyim diye düşündüm ben de. En son Mayıs'ta muayene oldum 6 ayda bir oluyorum Kasım'da gidecektim ama göğüs böyle devam ederse gideyim.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah ❤

Amin canım, çok teşekkür ederim güzel niyetin için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinar95 (175 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 115 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz68 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzu arzu (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,288 cevap

336,073 kullanıcı

...