0 oy
109 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (324 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

image

kizlar bu kan mi ya Allah aşkına oğlumun azından gelmiş yatağı toplarken gördüm böyle iki yerde var okuldan gelsin goturcem dk sağlıklı olan vardır aramızda ben kana benzettim bişey yiyip yatmadida 😔eeg sonucu hala gosteremedik Allah'ın belası randovu yeşil alan açmama ragmen hala yok 🥺🥺
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
önce (783 puan) tarafından

Yani grip vb bir şeydir ya da Reflü de olabilir eeg ile kanın ne alakası var akciğer hastalığı verem kanser d kan olur ama o da böyle değil kanser olsa zaten çıkardı akciğer olsa nefes alamazdi yani basit bir Reflü ya da grip bence diş sorunu da olabilir 

önce (324 puan) tarafından

İnşallah öyledir eeg söyle nöbet gecirdi epilepsi tanısı kondu ama beyin tümörü de ağızdan kan geliyo çok korktum görünce sadece akciğer değil babamdan biliyorum inş diş felandir

önce (2,297 puan) tarafından

Neden postu kapatmislar

Başlık hatası diyo

Resim gozukuyomu 😔

Allah'a şükür dişi kanamiş

Bak en başta demiştim diş olabilir diye 

Çok şükür dişi düşmüş okadar korktumki kanı görünce Allah şahit ister istemez kötü bişey geldi aklıma çok saol

Kanserde öyle kan gelmez en ileri kanser hastası olacaksın üç ay ömrün kalacak kaldiki onlar da aşırı belli oluyor 

Kanseri dusunmedim ama epilepsi nöbeti geçirdi diye korktum bide beyin tümörü olduğu zaman ilk belirtileri böyle kandı babamda ve dk demişti ailede ırsi olabiir yani o durumda herşeyi düşünüyor insan Allah kimseyi evladiyla sinamasin 

Beyin kanamasında burundan kan gelir tumorde değil ya 

Biz niye anlasamadik zaten burundan değil ağzından gelmisti

-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,476,225 soru

24,166,209 cevap

335,606 kullanıcı

...