+1 oy
331 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,307 puan) tarafından

Öğretmenim bir çok yere başvurdum Halk eğitimde dahil Halk eğitim müdürü dedi ki ben Kur'an dersi açmıyorum talep olmaz dün baktım sayfaya Arnavutça dersi açıyor bende sinir oldum eşimde diyor sen yapamazsin orada falan filan ben ondan önce yaklaşık on yıl çalıştım köyde şehirde tutturdu bu ne zaman çalışma konusu açılsa sen yapamazsın sen o kadınlarla ugrasamazsin filan diyor çok sinir oluyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,147 puan) tarafından

Hevesin kırılsın evde otur istiyor. ( Bence) 

önce (3,307 puan) tarafından

Ben ona hiç öğle davranıyorum ama o beni sürekli dibe cekiyor

-Reklam-
0 oy
önce (1,650 puan) tarafından

denemeye deger de gec 

Çok sinir ediyor beni 

önce (1,650 puan) tarafından

takma sende onu

0 oy
önce (821 puan) tarafından

Bunu hevesinizi kırmak için değil insanlarla uğraşmanın zor olduğunu belirtmek için söylediğini düşünüyorum bi kadın olarak bunu söylemem hoş değil ama bazı kadınların kaprisiyle çirkeflikleriyle hiç susmadan konuşmalarıyla dedikodularıyla ugraşmak sabır göstermek üstlerinizin mobingleriyle ugraşmanın zor çok zor olduğunu sonunda sizin üzüleceğinizi belirtmek istemiş eşinizin aktif iş hayatına olduğu için bunu bildiğinden dolayı daha sonradan sizin üzülüp hevesinizin daha sonra kırılabileceğini bildiği için söylediğini düşünüyorum

0 oy
önce (6,159 puan) tarafından

Bahsettiği kadınlar kim? Halk eğitime gelenlerse bir noktada haklı eşin. Annem de bir dönem gitti kurslara, çok güzel dostlukları da oldu ama kolay değiller. Eşinin başka konularda tavrı destekleyici ise bu konuda haklı olabilir. Ama ben olsam yine de yapamazsın demem. Dene derim :)

0 oy
önce (10,176 puan) tarafından

Halk eğitim merkezinde öğreticilik yapmış biri olarak yazıyorum kocan sonuna kadar haklı kadınlarla uğraşmak kolay değil benimki elişi üzerineydi sayı tamam olursa açılıyor en baştan bunu söyledim mecbur kalmadıkça devamsızlık olmasın dedim başlarda şahane herkes tam orda ama az biraz öğrenen gelmemeye başladı e müdür denetim yapıyor kadınları minnet rica kursa getiriyoruz oflar puflar bi havalar sanki baştan koşa koşa gelen onlar değildi 2 dönem yaptım sahada yapmadım geçen yıl burda bir hoca aç diye geldi kabul etmedim 

0 oy
önce (23,432 puan) tarafından

Seni düşürmeye çalışıyor. Fırsat verme. Gayet de yaparsın. Yapmışsın da. Eşin olmadan da bir hayatın vardı. Benim esimd e bunu farklı açılardan yapıyor bazen bana. Ben hiç moralimi dusurmuyorum. Yaptım yine yaparım. Nelerin üstesinden geldim ben. Allah'ım izniyle daha güzellerini de yaparım diye dusun. Sadece her zaman önümüze fırsatlar çıkmıyor. Şartlar olgunlasmiyor. 

0 oy
önce (7,318 puan) tarafından

Kesinlikle çalışmanı istemiyordur yoksa neden aynı şeyi söylesin

0 oy
önce (4,312 puan) tarafından

Esinin bilinc alti yada icinden gecip soyleyemediklerini tahmin ederek yazayim.Tabi %100 neden böyledir cevabı değildir baksana aynı evde yaşayıp sen bile emin olamamışsın benim ki sadece bir tahmin.. 

Daha çalışmaya başlamadan sinirlenmeyi bırak.

Bölgesel talebe göre bir dersin açılması yada açılmaması normal birsey.

Esin senin yarattığın izlenimden dolayı öyle diyor.

Kendine ve çevrene bakış açını değiştir.

Yapacagin isi secebilirsin basvuru asamasinda,Kimlerle çalışacağını pek seçme şansın yok arkadaş olacaklarını seçebilirsin içlerinden.Daha deneyime sahip olmadan bu kadar tepkili olursan çalıştığında uyumsuz olacağını düşünüyor olabilir.Ustelik eve yansıtma ihtimalin uyumsuzluğu çok yüksek bu da evde keyif kaçması demek.

Kendine inan ve güven esnek ol ve tekrar tekrar iş başvurularını yapmaya devam et kısmetin olan yere denk geleceksindir muhakkak.

Kurşun açılıp açılmaması bile değil kimle muhatap olacagimda baştan yapamazsın demesi sinir bozucu üstelik deneyim sahibiyim önceden çalıştım yani hayatın hep mücadele ile geçti zaten yani kimlerle ne mucadeler verdim şimdi yine diyor sen hasta olursun bunyen kaldirmaz filan

0 oy
önce (30,848 puan) tarafından

Muhtaç olmanı istiyodur kendisine dinleme onu vazgeçme istediğin şeyden 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 412 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 548 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysatpl123 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
18 cevap 622 göst.

Kategoriler

1,476,529 soru

24,170,648 cevap

335,836 kullanıcı

...