+1 oy
537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,810 puan) tarafından

image

Haydi bismillah 😅 ne zamandır yoktum kızlar napıyosunuz nasıl gidiyor. Tatiller falan bitti. Okula adaptasyon derken hızlı bir geri dönüşle aranızdayım 😁 şu kocam gelmeden tırmalayan hurmalardan kurtulmam lazım acilen. 1.5 ayda 6 kilo vermek hedefiyle. Hayde breee 🤪

14 Cevaplar

+2 oy
(8,579 puan) tarafından

Hoşgeldin 

Darısı başıma iştahım açılmış ya 🥴

(13,810 puan) tarafından

Valla Benimkide aşırı açık şuan yemeye alıştım ama dünden beri kendimi frenledim. Bu sabah vermiş uyanınca bi motive oldum 🥳

-Reklam-
+2 oy
(2,232 puan) tarafından

image

aynisindan banada 5 kilo . com.gov.tr
(129 puan) tarafından

59 çok ya benim ideal kilom 62😁

(13,810 puan) tarafından

Heh bende tam dün 62 ile başladım 😄

(129 puan) tarafından

Ay orda az demek istemiştim çok yazmışım yeni gördüm yani 59 isen diyete bile gerek yok canım 

(2,232 puan) tarafından

ahh ahh nerde o gunler:)) ben zayifliktan kuruyum oooggg nekadar igrenc kemik torbasi gibisin tarzi seyler duymak istiyorum iltifat geliyor bunlar bana . o yizden olene kadar yasli nine olana kadar49 icin ugrasip didinicem. ama 54 de falan kendimi mutlu hissediyorum 54 yeterli gelio tatmin edio beni yani aynada gordugum beni:)

(129 puan) tarafından

Ben bekarken 49 dum eşim sürekli dışarıda yemeğe götürürdü kilo alıyım diye 😁 şimdi 75 oldum ve diyetteyim tabiki ama beyefendi çok mutlu sürekli diyetimi sabote ediyor vermem için herşey yapıyor 

+2 oy
(1,514 puan) tarafından

Günaydın benimde  vermem gereken 7 kilo kadarım var ama cesaret edip ne diyete ne spora başlayamıyorum bir türlü 

(13,810 puan) tarafından

Niye kız bismillah de başla valla bugün. P.tesi falan bekleme. Ben en son 8kilo verdim yaz için 3ayda 6 kilosunu aldım geri ama deli gibi yedim memlekete gittim çünkü 🤫 evde olsam yine almazdım

(1,514 puan) tarafından

Önceden başlar inat eder verirdim istediğim kiloya gelirdim 2 yıldan beri istiyorum kilo vermek ama  kendimi motive edemiyorum malesef 

+2 oy
(7,222 puan) tarafından

1 ayda 4 kilo vermişim darısı bu aya inşallah 

(13,810 puan) tarafından

Hadi bakalım inşallah. Maşallah kaçla başladın

(7,222 puan) tarafından

65 den 61 e düşmüşüm ama diyetsiz benimki sadece çok fazla su içiyorum 

(13,810 puan) tarafından

Ay benim sıkıntım su içmemek ya. Onu bi içersem inşallah 

(7,222 puan) tarafından

Ben 5 litrelik bidonu koyuyorum tezgahın üzerine akşama kadar kendimi zorluyorum hepsini bitirmek için 

(13,810 puan) tarafından

Ay yok 5 içemem zaten en fazla 3 zorlasam

+2 oy
(2,731 puan) tarafından

O sisedeki şey nedir 🤢🤢

(13,810 puan) tarafından

Dukan birası

+2 oy
tarafından

Bol eksilerin olsun 

(13,810 puan) tarafından

Amiiin inşallah ☺️

+2 oy
(3,668 puan) tarafından

Bende 5 kilo versem iyi de suanki görüşten  memnunum  ama birtek göbek var biraz  yemeği  abartıncq  hemen göbek  çıkıyor karnım şişiyor  hamile gibi  başarılar canım (☀️GÜNAYDINNNN ☀️)

(13,810 puan) tarafından

Heh aynısı 😁 herkes diyoki verme böyle çok iyisin. Eşim kayınvalidem annem falan. Ama bu göbek 

(3,668 puan) tarafından

Ah bu göbek tek sorun o  eski motivasyon gelmiyor    verdim mi baya zayıf oluyorum  oda güzel olmuyor şaşırdım bnde gaza gelirsem bnde başlarım belki 🤣🤣🤣🤣 kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olmalı 

(13,810 puan) tarafından

Yemek yiyerek bence 😂

(3,668 puan) tarafından

Hahahahha🤣🤣🤣🤣🤣

+2 oy
(1,509 puan) tarafından

Hoşgeldin canm kolay gelsin.

Benim 7 kilom var ama veremiyorum 😔

Çünkü sürekli yiyorum 

+2 oy
(13,027 puan) tarafından

Seren sen misin kız 

+2 oy
(1,960 puan) tarafından

Bende acilinden 10 kilo alsam hiç fena olmazdı :(

İstediğin hedefe ulaşırsın umarım o içtiğini ne

+2 oy
tarafından

Ohoo tatili yeni mi bitirdin kiz burda millet okula adapte oldu 

Elhamdülillah nolsun cocuga kahvalti verdjm kahvemi yaptim icip islere baslicam once cuzumu okur mutfaga girerim dun gece manti yaptim soylemesi ayip saat 1 olunca sabah kalakmicam diye oylece birakip yattim 🤭 hic sevmem oyle ama toplasam 2 olacakti napiyim aman dedim baska da isim yok heralde ya evim oyle pis degil yemegimde aksamdan var rahatim bugun cocukla oynarim heralde 

0 oy
(1,472 puan) tarafından

Seren sen misin kız. Yine wp de grup kurun orda tartı atalım ya ben baya vermiştim. Çok motive ediyordu beni

0 oy
(7,926 puan) tarafından

Benim de 6 kilo fazlam var bende vermek istiyorum inşallah kilo vermek isteyen herkes verir

0 oy
(241 puan) tarafından

Kız bu şişedeki ne

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 326 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,345 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde GozdeDuruMery (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.