Hoşgeldin
Darısı başıma iştahım açılmış ya 🥴
Valla Benimkide aşırı açık şuan yemeye alıştım ama dünden beri kendimi frenledim. Bu sabah vermiş uyanınca bi motive oldum 🥳
59 çok ya benim ideal kilom 62😁
Heh bende tam dün 62 ile başladım 😄
Ay orda az demek istemiştim çok yazmışım yeni gördüm yani 59 isen diyete bile gerek yok canım
ahh ahh nerde o gunler:)) ben zayifliktan kuruyum oooggg nekadar igrenc kemik torbasi gibisin tarzi seyler duymak istiyorum iltifat geliyor bunlar bana . o yizden olene kadar yasli nine olana kadar49 icin ugrasip didinicem. ama 54 de falan kendimi mutlu hissediyorum 54 yeterli gelio tatmin edio beni yani aynada gordugum beni:)
Ben bekarken 49 dum eşim sürekli dışarıda yemeğe götürürdü kilo alıyım diye 😁 şimdi 75 oldum ve diyetteyim tabiki ama beyefendi çok mutlu sürekli diyetimi sabote ediyor vermem için herşey yapıyor
Günaydın benimde vermem gereken 7 kilo kadarım var ama cesaret edip ne diyete ne spora başlayamıyorum bir türlü
Niye kız bismillah de başla valla bugün. P.tesi falan bekleme. Ben en son 8kilo verdim yaz için 3ayda 6 kilosunu aldım geri ama deli gibi yedim memlekete gittim çünkü 🤫 evde olsam yine almazdım
Önceden başlar inat eder verirdim istediğim kiloya gelirdim 2 yıldan beri istiyorum kilo vermek ama kendimi motive edemiyorum malesef
1 ayda 4 kilo vermişim darısı bu aya inşallah
Hadi bakalım inşallah. Maşallah kaçla başladın
65 den 61 e düşmüşüm ama diyetsiz benimki sadece çok fazla su içiyorum
Ay benim sıkıntım su içmemek ya. Onu bi içersem inşallah
Ben 5 litrelik bidonu koyuyorum tezgahın üzerine akşama kadar kendimi zorluyorum hepsini bitirmek için
Ay yok 5 içemem zaten en fazla 3 zorlasam
O sisedeki şey nedir 🤢🤢
Dukan birası
Bol eksilerin olsun
Amiiin inşallah ☺️
Bende 5 kilo versem iyi de suanki görüşten memnunum ama birtek göbek var biraz yemeği abartıncq hemen göbek çıkıyor karnım şişiyor hamile gibi başarılar canım (☀️GÜNAYDINNNN ☀️)
Heh aynısı 😁 herkes diyoki verme böyle çok iyisin. Eşim kayınvalidem annem falan. Ama bu göbek
Ah bu göbek tek sorun o eski motivasyon gelmiyor verdim mi baya zayıf oluyorum oda güzel olmuyor şaşırdım bnde gaza gelirsem bnde başlarım belki 🤣🤣🤣🤣 kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olmalı
Yemek yiyerek bence 😂
Hahahahha🤣🤣🤣🤣🤣
Hoşgeldin canm kolay gelsin.
Benim 7 kilom var ama veremiyorum 😔
Çünkü sürekli yiyorum
Seren sen misin kız
Bende acilinden 10 kilo alsam hiç fena olmazdı :(
İstediğin hedefe ulaşırsın umarım o içtiğini ne
Ohoo tatili yeni mi bitirdin kiz burda millet okula adapte oldu
Elhamdülillah nolsun cocuga kahvalti verdjm kahvemi yaptim icip islere baslicam once cuzumu okur mutfaga girerim dun gece manti yaptim soylemesi ayip saat 1 olunca sabah kalakmicam diye oylece birakip yattim 🤭 hic sevmem oyle ama toplasam 2 olacakti napiyim aman dedim baska da isim yok heralde ya evim oyle pis degil yemegimde aksamdan var rahatim bugun cocukla oynarim heralde
Seren sen misin kız. Yine wp de grup kurun orda tartı atalım ya ben baya vermiştim. Çok motive ediyordu beni
Benim de 6 kilo fazlam var bende vermek istiyorum inşallah kilo vermek isteyen herkes verir
Kız bu şişedeki ne
1,493,446 soru
24,401,054 cevap
350,132 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın