Dün Migrosta denk geldim Molfix 5 numara bebek bezi 30 adet 130₺ indirime girmiş. Uygun mu sizce
bezlerin fiyatuni biomiyirum da ben alirkn adet fiyati olarak bakiodum cimri yda ak akceden hangi site uygunsa ordan alirdim . 216 li 224 li falan o bitince bitmeye yakin tekrar alirdim. 30 adet bez 10 gin anca yetwr yetmez boyle az adet alirsan pahaliya gelir
O sitelerden hiç alışveriş yapmadim güvenirliği nasıl birde oralara bakayım.
o siteler fiyat karsilastirmasi icin. nerde uygub inu gisterio
Tamam teşekkür ederim
Ay Akakçe den aldinz mı yada cimri hep uygun çok merak ettim ama guvenemedm hic
cnim orasi alisveris sitesi degilki fiyat karsilastirma sitesi. en uygun nerelerde var en pahali nerde var fiyatlari gosteriyor sadece. ordan urune tiklayinca mesela amozondaki uygunda amazona trendyolda uygunsa tiklayinca tewndyola yönlendirio yada baska sitelere neresi uygunaa oraya yonlendirilo seviyorsun mesela uygundur ama hic adi bilinmedik sitedir ordan almiodsun yani fiyat karsilastirma yeri orasi
Yaa hiç tiklamamstm da sadece ismen görüyordum
Kırmızıbeyaz mı neydi bide uygun yazan
kirmizi beyazdan deterjan almistim da sahteydi yani hic kopurmedi temizlemedi kokusu hic yoktu camasir deterjani. o yizden o siteye pek guvenemem
Bence gayet uygun bimin bile kendi markası 32 adet bile 161 tl
Evet dün baktım bim de fiyat arttirmis
Bende molfix kullanıyorum beyaz paketli olanından ama eşim bulamamış aynısını, mavi almış. Gece sizdiriyor
Sızma yasamadim hiç de çiş kokusu dışarıya veriyor mu sizde
Yok ondan şikayetim yok
Çok şükür bez derdimiz bitti ama uygun da değil gibi de canım e bebeğe bak ordada uygun oluyor bazen
78 li varsa onu, 78 li fiyatına böl
Adet fiyatına bak canım
Sonra 130u 30a böl aradaki farka bak
Gercekten avantajlimi degilmi çıkar
Uygun sanirim sanki 84 tanesi 400 kusursuzdur ben almıyorum eşim alıyor fiyatları sadece gezerken bazen görüyorum..
1,476,564 soru
24,171,322 cevap
335,882 kullanıcı