6 yıllık vestel çamaşır makinesi vardi pekte memnun değildim güzel yıkama yapmıyordu bugünde sizlere ömür oldu makina. Hangi marka çamaşırları güzel yıkar. Samsung ve bosch arasında kaldım ben sizlerin fikir düşünceleri de önemli ♡ buraya sormak istedim nede olsa akıl akıldan üstündür. Hayırlı akşamlar ♡♡♡
Benimki Samsung. Çok güzel yıkıyor ama çok gürültülü bendeki. Sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum ama önceliklerim farklı. Bu yüzden beklemedeyim.
Sesiz çalışan makinalar çıkmış galiba hangi.markalarda bilmiyorum kullanan vardır muhakkak
Kaynanam hotpoint kullanıyor sanırım, çok memnun. Yeni çıkanlardan ve sessiz bayağı.
6 yıl bitmesine az kaldı benimkinin arçelik marka.memnunum hem çok ses çıkarmaz hemde çiğneme filan yapmıyor.
Arçeliğe de pek iyi demiyorlar ya
Bütün elektirikli ve beyaz eşyalarım arçelik.çok şükür daha servis görmediler.inşallah görmezlerde
Ben memnunum yıllardırda kullanırım
Ben Arçelik kullanıyorum memnunum. Bosch çamaşır makineleri de çok iyi diye duymuştum.
arçelik benimki memnunum
vesteller çabuk bozuluyor ya, kaynanamın bulaşık makinesi 3 senede anakartı yakmış
Vestel pişmanlıkmış simens benimki memnunum 2 senedir kullanıyorum zaten alınca diyecen hiç yıkamadan giymişiz diye🤔
O sirada 15 yıldır Arçelik kullanan ben☺️
Kız ne samsungu Allah aşkına uzak dur lütfen herşeyin Samsung du hiç mi birisi iyi olmaz
Bosch la Samsung kiyaslanmamali bence
Ben bosch kullaniyorum memnunum canım
Profilio sakın alma çok kötü koku yapıyor
Hotpoint Ariston alma servisi Türkiyeden çekildi çünkü. Herhangi bir sorun olursa başka markaların parçalarını kullanıyorlar ve garantisini tam olarak vermiyorlar . Bosch çevremde kullanan var geneli memnun bir iki kişi çamaşır yediğini söyledi o kadar. Ben Altus kullanıyorum ama pek memnun değilim temiz yikamiyor bazen . Samsung hakkında pek bilgim yok ama Arçelik güzel marka çoğu kişi memnun ve uzun ömürlü
Bosch kullanıyorum 9 yıl oldu sessiz çalışıyor ve temiz yıkıyor memnunum tavsiye ederim
Hangi seri
Bosch diğerlerine göre çok daha az kırışık çıkarıyor
Miele ömürlük makinedir pişman olmazsınız
Turkiyede yok sanki bende suburgesini almayi düsunuyurum
Var ben türkiyedeki evimde tüm beyaz eşyalarımı ordan aldım
Kesinlikle Bosch
Sessiz makinalardan al
Bnm Bosch çok memnunm temziliği harika
Biraz deterjan koyduğumda Miss gbi köpürtüyo bnm 9 kilo 4 seri ama alcksn 4 serisinin leke çıkarma özeliği olanı al arasnda 3 bin falan var
Arçelik kullanıyorum 4 yıl oldu
Annem kac senden beri Bosch kullaniyor buzdolabi camasir makinasi bulasik makinasi frin herseyi Bosch annem in cok da memnun sessiz calisiyir camasir makinasi da guzel de Yikiyor. Tavsiye ederim
Birdaha alırsam bosch alirim annem 17 senedir hala.kullaniyor
1,476,635 soru
24,172,196 cevap
335,904 kullanıcı