0 oy
698 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Bu evliliği bitirmeli miyim ? 

29 yaşındayim daha 4yillik evliyim eşiminden 1 haftadır şüpheleniyordum sürekli geceleri elinden telefon düşmüyor gece kalkiyorum bazen çocuk uyanıyor bakıyorum adam yanım da yok gündüz telefonunu karıştırdım o uyurken bakmaz olaydım chat sitelerine girip orada birileri ile konuşup banyodan fotoğraflar yollamış midem bulandı görünce beynime kan sıçradı görünce hiç bişe demedim çocuğu alıp annemlere geldim bugün arayıp duruyor açmıyorum annemi de aradı açma dedim kapıya geldi defolgit dedim biraz önce gitti ben şimdi ne yapcam nasıl bir yol izlemem gerekiyor kızlar lütfen fikirlerinizi istiyorum 

13 Cevaplar

+7 oy
önce (6,480 puan) tarafından

Kalbinden ne geçiyor affedersen rahat eder misin 

Yada ayrılırsan unuturmusun 

Birinden boşanmak için aldatması tek başına yeterli olmuyor önce kafanda bitirmen lazım 

Yada şöyle söyleyeyim sen kafanda bitirmiş olsaydın bu soruyu bize sormazdın buraya açtığın post BOŞANIYORUM şeklinde olurdu 

Yargılamak için değil seni sana anlatmak için yazıyorum 

Boşandın diyelim tekrar evlendiğinde bunları yaşamayacağının garantisi olabilir mi

Eşini seviyorsan burnunu iyice sürt 

Yok olsada olur olmasa da olur diyorsan boşa gitsin 

önce (1 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım gerçekten ilaç gibi geldi yazdığınız eşimi seviyorum ama böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmezdi 2. Evlilik kesinlikle düşünmem boşansam dahi nasil bir yol çizebilirim nasıl burnunu surtcem ben 

-Reklam-
+4 oy
önce (3,370 puan) tarafından

Erkekler yakalanana kadar pişmandır.

Haberin yokmuş gibi davransaydın emin ol daha çok şey görecektin.burda işin büyüğü sana düşüyor.erkekler için kolay hiçbirşey olmamış gibi devam etmek.sen devam edebilecekmisin eşinle öneöli olan o

önce (1 puan) tarafından

Evet gerçekten çok haklısın eşimi seviyorum ama böyle Bir aklıma geldikçe nasıl evliliğime devam edeceğim 

+1 oy
önce (1,655 puan) tarafından

Benim bile midem bulandi. Resmen aldatmış canım yani bişey diyemicem sen bilirsin 

önce (1 puan) tarafından

Aynen öyle canım kendini bana karşı yerin dibine soktu yemin ederim intikam almak istiyorum kissasa kissas yapmak istiyorum sırf onu aynı duruma düşürmek için 

önce (1 puan) tarafından

G.tu kalkmıştır şimdi başkası tarafından birşeylerin beğenilmesi gurur verici olmuştur belki onun için bu kafada herhalde bacım 

önce (4,779 puan) tarafından

Neyse boşver . Sen etraflıca düşün boşanabilecek imkanlara sahip değilsen bu adamı böyle kabul edeceksin demektir ve hiçbir erkek yaptığından pişman olmaz sadece yakalandığı için pişmandır.  Bir de sen son zamanlarda da cinsel açıdan uzak durduysan bunun kendisine hak olduğunu düşünüp seni suçlar olanlardan haberin olsun. İnşallah kurtulursun bu adamdan en kısa sürede. 

önce (1 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için cinsel açıdan Uzak duruyorum maalesef çok özür dileyerek söylüyorum bunu birlikte olmaya korkuyorum 😔

önce (1,260 puan) tarafından

Canım bişey diycem affedersen aklına hep şu da gelsin. Karşısında sanalda  senle alakalı normal bir konuşma yapma cesaretinde olan yarın başka şeylerde yapar bunuda unutma olurmu daha açık yazamadım ama iş böyle böyle güya küçük gibi başlayıp ilerleyen dönemde çığ oluyor 

+1 oy
önce (250 puan) tarafından

Sizi bilmem ama benim eşim böyle birşey yapsa tiksinirim ben ve asla bu evliliği yürütemem

önce (1 puan) tarafından

Ben de tiksindigim için evi hemen terkedip çıktım ay yemin ederim yazışmaları okudum neler neler konuşmuşlar 

+1 oy
önce (6,951 puan) tarafından

İnsanlar artık iyice bozuldu hiç utanma arlanma kalmadı çok iyi yapmışsın terk edip gitmekle çıplak resim atan adam başka haltlar da yemiştir hiç uzatma bence yol ver gitsin

önce (1 puan) tarafından

Ya canım evliyiz evli ya nasıl böyle birsey yaparsın kendine saygın yoksa bana da mı neler yazismislar o karşı tarafdaki neler demiş attığı fotolara ay düşündükçe delircem

+1 oy
önce (5,650 puan) tarafından

Arkana bile bakma

Ailen yanındaysa yol ver gitsin 

Bir kere yapan hep yapar 

Cidden midem bulandı 

önce (1 puan) tarafından

Babam cok asabi birisi Abim zaten ondan beter bu durumu onlara atlatsam kaçacak yer arar ***** eşim puff bilmiyorum ya 

Karakter yoksunu kadın fotoyu gördükten sonra neler yazmış neler aklımdan çıkmıyor 

önce (5,650 puan) tarafından

Çok zor canım 

Rab'bim yardımcın olsun inşallah 

önce (1 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun benim üzerimden msjlar yürümüş biraz konuştuktan sonra o yazışmalar aklıma geldikçe kötü oluyorum 😔

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Karı koca arasındaki "özel sorunlar" boşanma noktasına geldi mi yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Konu başka bir şey olsaydı yorum yapardım. Allah doğru bir yola iletsin önce kocanı, sonra sana doğruyu buldursun senin ve çocuğun için en iyisi nasıl olacaksa.

önce (1 puan) tarafından

Amin amin amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim 

+1 oy
önce (498 puan) tarafından

Valla şu sitelerin kaldirilmasi lazim yeter kac yuva yikilacak daha

önce (1 puan) tarafından

Puff Allah akıl vermiş bacım sen ben neden girmiyoruz doğru yoldan çıkmıyoruz biraz düşünmek gerek evli varmı adamsın ne işin var oralarda birilerine nasıl olurda namahrem resim yollarsin birde karşılıklı yollamışlar 😔

+1 oy
önce (8,849 puan) tarafından

Birbirlerine foto yollayıp tatmin olmayı anlatım da senin üzerinden muhabbetin dönmesine nasıl izin vermiş bu adam bildiğin g.avatlık yapmış onur yok gurur yok haysiyet yok seni nasıl alet eder malum karşı tarafın erkek olmadığı! Sen bunu affet bir daha aynısını yapmazsa bende bir şey bilmiyorum..... Adamın içinde g.avatlık varmış bu akıllanır mı 

önce (1,260 puan) tarafından

Ay yukarıda yazmaya çalışmıştım ama tam açık açık yapamayınca anlatamadım. Evet tamda bu karşıdaki erkek de olabilir başka bir durumda olabilir . tatmin olmak için karısının çocuğun fotosunu atanlar var gizli gizli bunlar böyle böyle başlayıp büyüyor Allah yardımcısı olsun ama bu öyle yazdı etti baktı diye küçümseyecek bir durum değil

önce (8,849 puan) tarafından

Affedecekmiş bir de ne diyim ki... 

önce (10 puan) tarafından

Allah akıl vermiş kullanmasını bilsin o da gavat seviyorsa kendi tercihi hatta alagavat 😁

+1 oy
önce (3,550 puan) tarafından

İhanetin affı olmaz... nett.

+1 oy
önce (8,712 puan) tarafından

Çocuğun varmı peki 

+1 oy
önce (3,315 puan) tarafından

Boşa gitsin dahada artıyor ilerde yapan daha fazlasını yapıyor  kimse için değil kendine olan saygini dusun

+1 oy
önce (1,682 puan) tarafından

Ben bu konuda kadınları hatalı buluyorum eğer boşanmayacaksan kurcalama desme ama boşanacaksan dibine kadar bak sende boşanmak istemiyorsun belli istesen direk boşanacam derdin devam ettiğinde guvenebilecek misin tekrar mutlu olacak mısın adamla aynı yatağa girince bunlar aklına gelecek mi bunları düşün kararını ver

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,798 göst.
30 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bilmem (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 119 göst.
22 Ağustos 2025 Kültür-Sanat kategorisinde ayisigi.1988 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 722 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 714 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,329 cevap

335,972 kullanıcı

...