0 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (685 puan) tarafından

Arkadaşlar şifrem doğru olduğu halde e-devlet şifresine giriş yapamıyorum Var mı böyle bir sorun yaşayan ne yapabilirim

6 Cevaplar

0 oy
önce (633 puan) tarafından

2 dakika önce aynı şey başıma geldi mobil bankacılık ile giriş yaptım , şifremden de emindim aslında ama göremedim 

önce (685 puan) tarafından

Benim banka hesabım yok ama Mobil Bankacılık nasıl oluyor

Evet nasıl bir şey olduysa Artık ablam da giriş yapamıyormuş şifresi doğru olduğu halde

-Reklam-
0 oy
önce (5,638 puan) tarafından

beni de deli eti geçen, üstelik hat taşıyacaktım edevlete girmem lazım falan, en son mobil bankacılıkla giriş yaptım 

Onu da yapamıyorum maalesef ya

0 oy
önce (921 puan) tarafından

Benim de olmuştu 4_5 gün önce girmedi şifreyi değiştirdim.

İşin kötü tarafı o Ben şifreyi de değiştiremiyorum eski telefon numaram sistemde kayıtlı şimdiki numaramı girdiğimde kabul etmiyor

önce (7,462 puan) tarafından

Senin iş bayağı zor bacım 🧐 bende payseli devre dışı yapmıştım. Onada ben giremiyom. 

0 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Bugün eşimde de aynı sorun oldu. Demek ki genel bi sorun var

Aynen ya Demek ki öyle baksana

0 oy
önce (104 puan) tarafından

Şifremi unuttum yap kimlik bilgilerini gir yeniden şifre kur numaran güncelliyse olur

0 oy
önce (7,263 puan) tarafından

Güvenlik kodu çıkacak onuda gir şifre değiştir çıkacak direk sonra atıyorum Hazal yapacaksın Hazal_09 olarak degistireceksin yada bunlardan biri &-?:;₺8₺_;_+_₺!_+_mutlaka sayıda olması lazım baş harf büyük olması lazım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
+1 oy
2 cevap 239 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 256 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,912 soru

24,161,438 cevap

335,410 kullanıcı

...