İyi akşamlar dilerim kızlar ☕️🍫
Sizlerde de renk takıntısı varmı?
Ben siyah kırmızı beyaz mavi seviyorum
Maksat muhabbet olsun hadi
Bu defa değişik anlık cı olayım 🙃
Yerine göre değişir mor rengi çok severim bütün tonlarını ama kıyafette pek tercih etmem mavinin saks mavisi tonunu ve bordo severim onun dışında toprak tonları ve haki
Ben sarı yavru ağzı renginden nefret ediyorum
Var abla çoğu kişide dile getirir ya siyah komple ya bej yada pembe giyerim mavi gömlek aldım beğenmedim 😆😆
Sarı ve yavru ağzı rengini hiç sevmiyorum
Ayy evet bbende
Valla hic secmiyorum abla ya ama tercihen soft renkleri secerim giyimde ozellikle oyle rengarenk civil civil giyinemem gri ve tonlari siyah beyaz kahve tonlari krem vizon vs vs
Gri rengi saymayı unutmuşum 😂🤣
Yeşil olsun 3 kuruş fazla olsun :D severim çoğu tonunu
Yesil de sevmim 😔
Siyah severim ve mavinin her tonu . Kahverengi sevmiyorum hiç kıyafetim yoktur mesela 😁 bana da yakıştığını düşünmem 🤭 Sütlü kahve olabilir ama 😃
Ne saçma yorum bu ya 🤪
😂🤣
saks mavisi hic sevmem kirmizi da evimde obje olsun bisey olsun yok sevmiyorum ☺️ bebekken kirmizi giymezmisim simdi giyiyorum gerci
🙃
Siyah mavi mor severim ama siyahçiyim ben yine de içim geçmiş sanırım 😁
Ah sorma canım
Benimde içim geçmiş galiba
Ben turuncuyu çok severim. İçimi açar 🧡
Güzel renk turuncu
Bej ve Çağla yeşili çok severim
Dolabım bu renk ağırlıkta
Siyah,bordo,kırmızıdan nefret ederim
Sarı yavru ağzı sevmim 😑
Siyah kahve gri çok severim bu aralar lacivertte hoşuma gidiyor
Lacivert bende severim
Kıyafette siyah takıntım var tüm kıyafetlerim neredeyse siyah annem kardeşim yeter artık diye kızıyor :)
Bana da karalar bağladı diyorlar 😂🤣
Turuncuyu sevmem . Sarıyı da çok sevmem. Geri kalan renkleri severim.
Sarı yavru ağzı sevmem ben 😑🙃
Yazlık kıyafetlerimin hepsi rengarenk, sevmediğim renk yok neredeyse. Fakat kışlıklarım biraz daha koyu tonlara kaçıyor. Sadece beyaz üstlerim çok var.
Çok güzel renklerde var sevdiğim
Sevmedigimde var ama
Ben ne alırsam genelde siyah, krem, koyu yeşil yada acı kahve alırım nadiren başka renkler alırım çevremde hep eleştirir farklı şeyler al diye ama rahat edemiyorum içinde kendimi yakışmıyor sanki bana 😅
Ben siyah olunca aha diyorlar karalar bağladı 😂🤣
Hahah aynıyız desene ilk tercihim siyah herzman 😅
Genelde mürdüm, bordo, mor tarzında şeyler hoşumagidiyor özellikle esarpta. Kırmızı hiçbir tane kıyafetim yok.
Oda güzel
Hiç takıntım yok her rengi severim
Süper ya
Kıyafette siyah beyaz tercih ederim genelde eşya seçiminde krem gümüş veya beyaz tercih ederim genelde kırmızı severim
Çok güzel
Ben siyah severim ❤️
Oh ya benim gibi
Siyahı severim ,bazende ruh halime ve ten rengime yakisani giyerim bazn pembe bazn mavi o an canim hangisini istiyorsa
Lacivert, Krem, mor severim ama takıntı şeklinde değil hoşuma gideni alırım 😁
Cok güzel
1,476,332 soru
24,167,661 cevap
335,698 kullanıcı