0 oy
125 göst.
önce Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından

Kzlar kızım anasınıfında beslenmesini yemeyip eve getiriyor neyapmak lazm mesela bugün patates kızartması vardı ayran meyve ama çocuğum ayranda meyvede koydurtmadi diyorum götür yemesen getir onada hayır diyor zaten yemeyip eve getrmis patateside 

2 Cevaplar

0 oy
önce (821 puan) tarafından

her cck ayni degil patates kizartmaysa soguyunca gizel

olmaz . haslamaysa  soguyunca sertlesir. kimi cck umursamaz kimisi yer . yiyebilecehi seyi koy. patates diye illaki patates koyacagim diye didinme cocugun ac kalmasindan onemli degil okul listesi. zaten bir iki haftaya herkes kafasina gore cocugunun yedigi seyi koyacak. okul listesi diye illaki cirpinmana gerek yok cunku kimse listeye uymayacak vunku her cocuk ac kalio suan . anneleri listeyse liste amannnn cocugun ne yerse onu koycam rahatligina kavusunca bunu idrak edince her cocuk doyacak:))listeleri farz zannedio ayet zannedio herkes suan:)

önce (401 puan) tarafından

Öğretmen listeye uyun diyor ne bileyim sonra sorun çıkarmasın diyorum ama öyle yapayım bende

ogretmen dicek illaki . ama biniki haftaya herkesin cocugu ac kalinca kimse uymayacak bu hep boledir. 

-Reklam-
0 oy
önce (3,529 puan) tarafından

Ben menüye uymuyorm soruyorum ne yerse onu koyuyorum öbür türlü sizin gibi olduğu gbi geri geliyor

önce (401 puan) tarafından

Bende artık öyle yapicam çok sağol canm ya 

aynen oyle listeye gore uyarlarsin. kendince. zamanla her veli boyle bilinclenecek

Casperiye11 ne demek istedin anlamadim

yani iyi yapiyorsun sen. millet listeye uyacagim diye listedekini cocuga gonderiyor geri gelio beslenme cocuk ac:) zamanla her veli listeye uymak sart degil cocugum yememesinden daha onemli degil diyecek ve herkes sen gibi yapacak. sen erkenden cözmussin sistemi:) iyi bisey dedim yani senden icin

Çocuklar yese sorun olmaz da işte yemeyince mecbur her gün soruyorum bugün meyve suyu kek istedi koydum listede de çikolatalı ekmek süt vardı biliyorum yemiycek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
11 cevap 609 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 224 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,476,529 soru

24,170,648 cevap

335,836 kullanıcı

...