0 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,716 puan) tarafından

Kızlar nasipse bebek istiyoruz adetim çok düzenli sayılmaz 3 4 gün oynar bu ay da bugun ve sonraki 3 günde olmam lazım normalde, hafif karın ağrısı hissettim psikolojik te olabilir , rahime bebek yerleşirrken de bu tarz ağrılar oluyordu diye hatırlıyorum sizde oldu mu?

Ben tam yumurtlama günümü de biliyorum 8 Eylül idi bebek varsa cıkar mı testte ? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,712 puan) tarafından

Yani daha erken bence biraz daha bekle Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🤲

önce (3,716 puan) tarafından

Amin inşallah bugün adet olma ihtimali vardi onu atlattık hayırlısıyla geriye kaldı 3 gün 

-Reklam-
0 oy
önce (3,958 puan) tarafından

Adet tarihini biraz geçmesi daha iyi. O zaman testte çıkar. 

Tamam teşekkürler bugün olma ihtimali vardi sanırım onu atlattık 

0 oy
önce (3,448 puan) tarafından

Eğer varsa evde çıkmaz ama kan testinde çikar. Ben ilk evde yaptığım da negatif çikti ama ertesi gün2kanda 8 değeri çikti. Merak ediyorsaniz sağlık ocağına gidin derim

önce (15 puan) tarafından

İyi akşamlar benimde adetim düzenli genelde her ayın 4 ünde olurdum .Bu ay Eylül'ün 2 oldum bes gün sürüyor adetim.ekim ayında 2 sinde olursam yumurtlamam 18 Eylül mu olur.

Birde bu ay 2 sinde oldu ekimde 4 ünde olursam yumurtlamam 20 Eylül'de mi oluyor

Adet olduğunuz günü 1 sayarak yaklaşık 14 günde Yumurtlama olurmuş ama yinede bu bir genelleme benim mesela 2 adet arası 30 32 gün olduğu için adeti 1 sayarak 20 günde Yumurtlama gerçekleşti ovulasyon testi yapabilirsiniz veya her ilişkide korunmasız deneyebilirsiniz 2 3 günde bir olacak şekilde

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,476,391 soru

24,168,467 cevap

335,731 kullanıcı

...