0 oy
200 göst.
önce Diğer kategorisinde (870 puan) tarafından

Bana daha önceden eşimin kuzeni yazmıştı. Onla samimiyiz sana gelicem Bi çayını içerim diye. Normalde uzakta oturuyor. Neyse geldi memlekete. Ben geçtiğimiz cumartesi günü davet ettim ama köye gidicez dedi gelemedi. Bekledim dün yazdım noldu neredesiniz falan diye. O da akraba ziyaretleri bitmiyor dedi yeni evli o yüzden. Ben de dedim ki ben de yarın beklerim. O da tamam vakit bulursam gelirim. Ben her ihtimale karşı Bi kaç çeşit şey yaptım. Evi derlerdim topladım normalde ev hemen dağılıyor iki küçük çocuk var. Zaptteddim bu saate kadar. Ama kızdan haber gelmedi hâlâ. Zaten tek gelecek. Yazsam ayıp olur mu ısrar r eder gibi mi oluyor akıl verin. Yazmasam da o kadar şey yaptım her zaman denk gelmiyor öyle. Yaa 

5 Cevaplar

0 oy
önce (643 puan) tarafından

Samimiyseniz yaz gitsin kız ne olacak

-Reklam-
0 oy
önce (19 puan) tarafından

Bence yazma çünkü ilk defa tanışıp görüşeceğin biri sürekli gelse bı sorarsın. Şimdi baştan bu kadar ısrar edersen o arkadaşlığın sonu olmaz emin ol.

önce (870 puan) tarafından

Yok ilk kez tanışıp görüştüğüm biri değil ama bilemedim ya

0 oy
önce (4,667 puan) tarafından

Kız tabiki yaz ne ettin canım gelebilecek misin diye?

0 oy
önce (12,168 puan) tarafından

Gelecek olsa çoktan gelirdi bu saate kadar. Herkese vakti var da sana yok mu? Demek ki samimi değil

0 oy
önce (7,189 puan) tarafından

Geldi mi misafirin

önce (870 puan) tarafından

Gelmedi. Yazdım naptın gelebilecek misin diye. Çok yoruldum VS yazmış senn olduğun yere daha yeni geliyorum yazmış fotoğraf atmış. En son bana yazdı napıyosunnn diye saat 5 gibi. Ben de yemek yapmaya çalışıyorum falan yazdım. Wpye girdi girdi mesajıma bakmadı. Üzüldüm valla ya 

önce (7,189 puan) tarafından

Herkese zamanı var da sana mı yok

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,097 soru

24,164,455 cevap

335,541 kullanıcı

...