0 oy
289 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar doktor adet sonrası yumurtan büyümemiş olmaz dedi. Adet tarihim düzenli değil. Yani ben 30 gün üstünden hesaplıyorum hep. Normalde  yani ilaçsız adet olmam bende işaç alayom dedim önce test yaptım. 3 gün geçmiş oluyor. Ama doktor bu ay olmaz bidahaki ay bakalım demişti. Klomen kullandım ondan mı pozitif acaba

image

8 Cevaplar

0 oy
önce (810 puan) tarafından

Kan testi vermeden emin olamazsınız lütfen sağlik kuruluşunda kan testi verin

önce (50 puan) tarafından

Bende biliyorum onu çok uzak buraya gidemiyorum haftaya ancak gidebilirim

önce (810 puan) tarafından

Biz teste bakıp evet hamilesiniz yada hayır bu diyemeyiz bu yanliş yönlendirme olur uzak yakın demeden sağlik kuruluşuna gidip emin olmanız gerekir gitmiyorsanızda şüphe içinde bekleyeceksiniz gidene kadar

-Reklam-
0 oy
önce (6,159 puan) tarafından

Teste göre pozitif evet ama bu kaset testler yanıltıcı oluyor. Evde varsa erken gebelik testi yap. Sonra da kan ver canım. Hakkında hayırlısı olsun 

Yokki 2 tane var hepsi bu ya uzak gidemiyorum ki

önce (6,159 puan) tarafından

Bir şekilde gideceksin canım benim. Otobüs dolmuş falan yok mu 

0 oy
önce (5,346 puan) tarafından

Aynı testten varsa 2 gün sonra tekrar yap belirgin koyulaşma varsa pozitiftir.

Var evde yapacam  2 gün sonra

0 oy
önce (15 puan) tarafından

Bu ovulasyon yumurtlama testi c çizgisi testin calistigini gösterir t çizgisi c kadar belirgin veya daha koyu olursa yumurtlama olduğunu gösterir t cizgiside net olmalı yani c kadar veya daha koyu olursa yumurtlama bu dönemde ilişkiye girdiginizde hamile ilk oranı yüksek yumurtlama gününden sonra t cizgiside silik olursa catlama olur o günde ilişki içinde olursanız hamilelik riski yüksek .yumurtlama gününden iki üç gün önce ve sonraki iki gün ilişki yaşarsanız hamilelik olur

Ovulasyon testi değil ki bu. Hamilelik testi. Anlamadım doğrusu ne demek istiyorsunuz

önce (15 puan) tarafından

Hamilesin o zmn hayırlı olsun

0 oy
önce (4,077 puan) tarafından

Evet hamesin cikmis zaten

0 oy
önce (455 puan) tarafından

Bu pozitif degilki zaten kuruma 

önce (17 puan) tarafından

Böyle kuruma testi mi olur bariz ortada yani silik çıkmış hamile ayrıca kuruma çizgisi olsa test bu kadar temiz olmazdı 

önce (455 puan) tarafından

Değil kuruma tamda böyle oluyor. Pozitif olsaydı kırmızı olurdu

0 oy
önce (10,022 puan) tarafından

Teste göre hamilesin ama kan vermen daha doğru olur 

0 oy
önce (406 puan) tarafından

Allah istedikten sonra her şey olur istiyor muydun çocuğu ki

İstiyordum

önce (406 puan) tarafından

Allah nasip etsin inşallah eşine falan söylesene erken gebelik testi al ya da sağlık ocağına hastaneye falan git acile baktır bence beta hcgden belli olur yükselip yükselmedigi 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 451 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
+1 oy
7 cevap 460 göst.

Kategoriler

1,476,468 soru

24,169,604 cevap

335,802 kullanıcı

...