0 oy
103 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba  benim iki cocugum,var biri 4 yasinda biri 2 yasinda ve bekarliktan bu gune kadsr hicbir zamna kilolo oldugumu hatirlamiyorum iki gebelik gecirdim gene ayni dümdüzüm guatr cikti bende acaba ondanmi diyorum artik ama endokronoloji bolumunde takip altindayim doktor alakasi yok diyor vitamin ilaclari vs seylerde kulandim,gene bos artik dalga konusu oluyorjm eltim bana diyor sen ölmussun kilon yok falan uzuluyorum haliyle almayi cok istiyorum yanaklarim ciksin istiyorum eltimlde kilolo kiyasla baya bir kirabiliyor naomam gerekiyor guatr ameliyati olmayi dusunuyorum ameliyattan sonra kilo alirmiyim daha once ameliyat olan vafmi 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Yorumu olan fikri olan daha once basina gelen varmidir

-Reklam-
0 oy
önce (5,624 puan) tarafından

Guatr dediğin 

Troid oluyor 

Hizlimi çalışıyor yavaş mı 

Doktor ne dedi ameliyat konusunda

Eger hızlı çalışıyorsa kilo almaman çok normal 

Ama neye göre ameliyat dedi nodul mü cikti

önce (4 puan) tarafından

Sag ve sol lob var gebeyken biyopsi,alindi temiz cikti ama buyumus noduli dedj disardanda şiş teiotten cikmis guatr olmus dedi doktir kan verdim rontgen cekildi bu gun ekim ayinada ultrason verdi bakalim tekrar dedi artik ameliyat edermi bilmiyoru. Ama.olmak istiyorum artik derin nefes alamiyorum rahatsiz oluyorum artik nodulde buyumus dedi kotu biseymi anlamafim 

önce (5,624 puan) tarafından

Kötü huylu olup olmadığına bakar canım 

Annemin ki kötü huyluydu ama çok şükür temizlediler 

Bende ilaç kullanıyorum ama sorun çıkmadı bende 

Eger doktor uygun görürse sonucuna göre ameliyat der 

Ondan sonra da buyuk ihtimal düzene girer 

Hepsinimi alır bi kismini ona bağlı 

0 oy
önce (8,711 puan) tarafından

Kaç kilosun peki merak ettim boyun kaç

önce (4 puan) tarafından

49 kiloyum ☺

önce (807 puan) tarafından

ne gusel bende 49 a dusmek icin kendimi paraliyorum:). eltin yuzde birmilyon kiskaniyor senin manken gibi fit olmani

önce (4 puan) tarafından

Sizin kac cocugunuz var bende alabilmek icin herseyi yapiyorum ama faydasiz bu eltim tekde degil cogu kisi diyor kilo al kilo al kilo al artik takinti gibi birsey oldu bendede yuzume.bakamiyorum kendimle barisik degilim artik aynaya baktigim gibi kusurlarimi dile getieiyorum abartilacak kusurumda yok hani ama oyle bir psikolojideyim cok kotu bir sey gercekten o yuzden ameliyat olmayi o ladar cok istiyorum ki sirf hormunlarmi degissin artik ne olursa olsumda faydasi olsun kilo alabilim 

boyun kacki. 160 civariysa 49 kilo gayet guzel.  iki cocugum var benim. 57 kilo falanim. valla yasli 75 yasinda nene de olsam 49 u gormeye ugrasicam bu ugurda omrumude tuketsem omur biyu diyetteyim :) 49 gayette manken gibi mis gibi fizik. 170 175 cm  gibi falansa boyun evet 49 az olabilir

önce (4 puan) tarafından

Boyum tam 1.60 ☺☺

0 oy

eltin kiskanio senide oyizden dio . sisko olmak iyi biseymi sence:)) demekki eltin sisko ve kiskanio seni. eger guatirdansa allahim banada bi guatir nasip et amin:)

eltinde seninkiskanio bu arada dikkat et . sen olmussun deyince sisko patates olacagima olmus olayim daha iyi de venesini kapar

0 oy
önce (784 puan) tarafından

Ben de guatir greves hiper troid hastasıyım ama  66 kiloyum 6 kilo versem Süper olacak 

Ama kilo vermenin yemeyle alakası var sen normal öğün yersen almazsın harici ek şeyler yemek gerekir 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 78 göst.
+1 oy
14 cevap 633 göst.
+3 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
6 cevap 162 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,420 soru