0 oy
145 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,639 puan) tarafından

101 de sinbo buharlı temizleyici geliyp fıyatı 2600 mu ne oyle bişeydi

Bim de ise pirantech geliyp fıyatı4 bıne ykındı sanırım

Siz olsanz hangisini alırdnz kac yildir istiyrm

5 Cevaplar

0 oy
(3,639 puan) tarafından

Gereksız mi yoksa

-Reklam-
0 oy
(894 puan) tarafından

Buharlı temizleyicilerden memnun olan var mı bende almak istiyorum ama düşünceler yarı yarıya oldugu için kararsız kaldım tecrubesi olan varsa banada bildirimde bulunabilirler mı rica etsem

(894 puan) tarafından

Bekleyelim bakalım belki kullanan kişiler görür bizde tecrubelerinden faydalanmış oluruz

(3,639 puan) tarafından

İns de hıc mi yok kullanan

(894 puan) tarafından

Bende umutsuzluğa kapıldım emineninannesi sanırım nicki buydu temizlik görevlisi acaba o biliyor mudur kendi evinde yada çalıştıgı evlerde deneyimi var mıdır etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum yada yapılıyor mu keşke etiketleyebilsek işin uzmanından öğrenirdik

(3,639 puan) tarafından

@Emineninanesii

@EmineninAnnesi

@❤️Eminenin❤️Annesi❤️ yukarıdaki yorumda bahsi gecen kişi lutfen dönüs yapar msnz

(1,903 puan) tarafından

Ben pirantech kullanıyorum memnunum koltuğun kumaşını yakabiliyor bide cam da beğenmedim onun dışında kararmış düdüklü tenceremi bile yeni alınmış gibi yaptı çok zorlu yağ lekelerinde yetersiz kalıyor onu da söyleyim yağ çözücü sıkıp temizlediğin zaman tertemiz oluyor 

0 oy
(533 puan) tarafından

Bende burda bekliyim valla bende almaya niyetim var 

(3,639 puan) tarafından

Ay kımsede yorum yazmiyp ama ya

(533 puan) tarafından

Evet valla bende merak ecindeyim çok istiyorum almayı o buhar ile bütün evi temizlemek çok hoş bişey olmalı 

0 oy
(931 puan) tarafından

Ben degilde kız kardeşim aldı karcher marka çeyizine ev tuttu bir yaglıydı anlatamam onu tuttuk açtı bizde yag sökücüyle sildik yoksa telle bile çıkmazdı dünde bana getirdi ben ev temizliyorum bklm kullanmadım daha tencere kenarındaki yagları felan bi söküyor anlatamam

(3,639 puan) tarafından
+1

Yaaa valla çok istiyorm elim agır herkesin bı saate yaptıgını ıkı saate yapıyrm süremi kısaltsln temzilk yapmak iskence geliyor

(931 puan) tarafından

İnşallah alırsın o markaları bilmiyorum da

0 oy
(1,390 puan) tarafından

Ben pirantech kullanıyorum tavsiye üzerine aldım Bnde ama öyle waww biseyini görmedim evet yorulmuyorsun temizlik yaparken iş gücünü baya azaltıyor ama mesela benim mutfak dolaplarim mebran kapak  ben bununla sileyim derken kapakların kabardı ben mi çok yüksek buhar verdim yoksa zaten olacağından mi bilmiyorum ama bidaha dolaplarım da kullanmicam 

Sonra koltuklarımda denedim iz kaldı koltuklarda sonra geçti ama ilk etapta baya korktum yaktım mi diye nerelerde hoşuma gitti dersen camlarımi sildim kolay oldu duvar silmesi çok güzel halıları sildim ondan da memnun kaldım ama fayans araları falan bı ise yaramadi bende yinede alıyım mi desen al derim yorulmuyosun çünkü yaptığın işte 

(3,639 puan) tarafından

Ben agır ayagım cokta kımyasal kullanmadan trmizlık kısmı umrumda degil elim agır 1 saatlik işi 2 saate yapıyorm ve bunalım geciriyorum is saatini azaltması maksadm

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 158 göst.
25 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeyneppppp12 (3,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.

Kategoriler

1,477,225 soru

24,180,515 cevap

336,306 kullanıcı

...