0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından

Kızlar 2 kilo kadar ekşimiş yoğurt vardı peynir yapayım dedim tariflere baktım birini denedim yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı tuz 1 bardak su koydum kaynattım hala su gibi çok az bi kesilme oldu lor kıvamına gelmedi nerde yanlış yaptım acaba?kurtarabilirmiyim hala yoksa çöpmü oldu

4 Cevaplar

0 oy
önce (924 puan) tarafından

Ben eksimis yogurtlari ayran gibi yapıyorum ic8ne 1 avuç salamura tuzu koyup kaynatiyorum çökelek oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (3,341 puan) tarafından

Direk bez torbsda süzseydin süzme yoğurt olurdu ekşiliği giderdi.ben hep öylr yapıyorum

0 oy
önce (3,551 puan) tarafından

Ben eksı yogurdu ayran corbası yaparım bı o corbaya eksı yakısır gecen sutum koptu suzup durdum lor peynırı oldu 


0 oy
önce (373 puan) tarafından

Ben biraz tuz atıp kaynatiyorum kaynayınca kesiliyor lor alta şu uste çıkıyor bekle biraz sonra suz

önce (508 puan) tarafından

1 saatten fazladır aynı şekilde duruyor canım hiç alta çökmemiş

önce (373 puan) tarafından

Olmamas demekki limon koyma bidaha sadece tuz ve biraz su yeter

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 448 göst.
4 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,161 göst.
11 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 431 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,559 soru

24,171,286 cevap

335,880 kullanıcı

...