0 oy
452 göst.
önce Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından

Ben kıskançlık sezdim açıkçası 

Kız kardeşime geldik ve daha öncede aynısını yaptı 

Eşim. Çocuklarıma çok düşkün her şeyine bakar ilgilenir bebekken gazını çıkarır hastalansa saatinde şurubunu verir oğluma tuvalet eğitimini öğretti hatta

Uzun olmasijn ekmeğe çocukları götür değişiklik olsun dedim kardeşim başka şehirde uzakta oturuyo evijnde kalıyoruz işimiz var burda sabah sabah bana denediğini bırakmadı biraz ana ol çocuklarına bak dedi adamın üzerine atiyon çok tehlikeli pissin dedi 

Bişey demedijm ama nazikxe koca adamı ben yönetiyomki.cocuklarina.bakmayi seviyorki bakıyor dedim bunda ne var dedim benim kocam bakmadı her isimi kendim.yaptim sen aslında anne değilsin dedi kocan olmasa bakamazdin dk bı adama kakiyon dedi eşim geldi bakma. Çocuklara dedi bırak baksın dedi ne ugrasiyon ana olsun dedi çok sinirlendim bana değer veriyorki bakiyor dedim destekcim dedim.

İnkar edemem her zaman yanımda dedim eğer inkar edersen gözüne dizine durur dedi 

Kahkaha attım sonra ne yapalım yani şimdi dedim herkesin kocası düzeni farklı şekerim.dedim eşim ses etmesi.coccuklara bakmaya devam etti kardeşim de sustu siz ne anladınız bu durumdan kiskaniyor diye düşünüyorum 

17 Cevaplar

+5 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Kıskanmış ve içerlemiş belli.

Sanırım kendi kocası yardımcı olmadığı için sizin kocanızın yardım etmesi batmış, bunu da kendi eşinden ve sizin eşinizden çıkaramayacağına göre günah keçisi de siz olmuşsunuz.

Geçmiş olsun, kıskanan tarafın kişinin kanından olması kadar acıtan bir şey yok…

önce (230 puan) tarafından

Evet canım.ama.takmiyorum.inanki yapacak bişey yok eşim.bidaha derse diyeceğim karımı seviyorum ki bakıyorum sorun nedir diyeceğim diyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,773 puan) tarafından

Senin eşin sana yardım etmiyor ki. Sadece babalık yapıyor. Aynı şeyleri anne yapınca bu görevi oluyor ama erkek yapınca neden takdir ediyoruz ki biz. Biz annesiysek onlar da babaları tabiki yapacak . Kardeşin de kıskançlıktan kudurmuş ama o şekilde konuşmak hadsizlik başka bir şey değil. Kardeşin de olsa senin anneligini sorgulayamaz

Bende kahkaha attım daha çok çıldırdı 

+1 oy
önce (1,263 puan) tarafından

Tek kelime kıskançlık 

Daha ötesini arama 

Vallaha ilk çok kafama taktım dediklerini eşim eğlen boşver kıskanıyor dedi eşime bişey demedim ama artık eğleniyorum bu durumda.n 

önce (1,263 puan) tarafından

Bencede canım hayatını yaşa 

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
önce (4,723 puan) tarafından

Sanane sen kendi kocana öyle yap, benim eşimle ilgili konuları da bana bırak karışma sen diyecektin. Niye bir şey söylemiyorsunuz kimseye. 

Evindeyiz işimiz var ne diyeyim diyecek ki kötü bişey demedim 

+1 oy
önce (10 puan) tarafından

İğrenç bir kıskançlık ve düşünce yapısı.Benim kardesimde öyle eşime söylemez fakat içten içe kıskanıp hasetlendigini biliyorum yabancı yapsa zoruma gitmez.Ama kardeşim olunca o kadar zoruna gidiyor ki yuzunede  vuramiyorum ben onun iyiliğini isterken onun yaptığı içime dokunuyor.

Benimde öyle ama artık sinirden gülüyorum 

+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Benimde abim eşine çok destekçidir çocuk konusunda gazını çıkarır mamasını hazırlar uyutur vs benim eşim öyle değildi ben abimi takdir ediyorum maşallah diyorum benimkide sana çeksin diyorum :D yengemde şanslı elhamdülillah ne güzel işte , kardeşime kocası yardım ediyor diye sevinir insan 

Dimi ama 

+1 oy
önce (23,392 puan) tarafından

Bariz bı şekilde kıskanıyor. 

Ossun kıskanmak güzeldir 😂

+1 oy
önce (5,626 puan) tarafından

yani kardeş ama büyük kıskanmış 

Osssun zirvede olanın düşmanı çok olurmuş 

+1 oy
önce (24,301 puan) tarafından

İmrense anlarım ama bu düpedüz kıskançlık benimde eşim bakar kardeşlerimden hep ne güzel seninki bakıyor diye laflar duydum siz ikinizde ilgileniyorsunuz o yüzden oğlun uysal akıllı vs diyeni duydum ama sen bakamıyorsun eşin bakıyor diyen olsaydı çok farklı davranırdım 

Ben gülüyorum sadece 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (7,172 puan) tarafından

Kıskançlık var evet

İğnede değildim ama herkese battım 🤣 aynen Pakize çim bende öyle düşünüyorum 

+1 oy
önce (3,110 puan) tarafından

Benzerini teyzem anneme yapiyormus. Babam da bebekken benimle çok ilgilenirmis, gece uyanır bakarmis. Teyzem de sürekli surat asiyormus kendi kocası yapmayınca.

Hah işte aynı bizim Durum 

önce (3,110 puan) tarafından

Teyzem hala çok kıskanç ve çekememezlik yapan bir insan. Babamın maaşıyla kendi kocasının maaşını kıyaslardi. Şimdi biz 3 kardeş okuduk çalışıyoruz, kendi kizlari ev hanımı ve bizim kazanclarimiza bile laf ediyor. İnşallah size duyulan kıskançlık sadece bu durumla sınırlı kalır yoksa çok sinir bozucu oluyor. 

+1 oy
önce (764 puan) tarafından

Kıskançlığın çok ötesinde bişey bu fesatlık

Bende öyle sezdim 

+1 oy
önce (72 puan) tarafından

Kardeşinle iletişimini bilemem. Ne ben ailemden birini kıskanırım ne de onlar beni. Aksine mutlu oluruz

Ama benim ablamda bir hafta bende kaldı. Sürekli olarak sen eşine çok yükleniyorsun adam işten gelip bir de seni, bebeği, evi çekip çeviriyor diye uyarırdı.

Kötü bir niyeti yok adım kadar eminim. Sanırım kendileri bu şekilde görmediğinden onlara yapılmadığından bunları kadının görevi olarak görüyorlar ve eşimizle aramızda bu sebepten sorun yaşanacağından korkuyorlar 

Bilmiyorum ben kıskançlık sezdim 

+1 oy
önce (621 puan) tarafından

Kaldıgınıza da gönlü yoktur bence gerekiyorsa otele fln gidin

Aklıma geliyor inanki 

+1 oy
önce (8,834 puan) tarafından

O nasıl kardeş öyle? Eşin senin yükünü alıyor destek oluyor ki yapması gereken bu zaten çocuk tek sana ait değil sonuçta bu durumda kardeşinin sevinmesi lazım helal olsun enişteme demesi lazım. Çok üzülüyorum böyle fesat kardeşler duyunca 

0 oy
önce (766 puan) tarafından

Yani bence kardeşin haklı ben kıskançlık sezmedim tuvalet eğitimini ne demek baba verdi yok artık yani benim kocam da çok destek çıktı ama hastalanınca ilacını ben verdim kocama fırsat bile vermedim annelik icgudum buna asla müsade etmez sen işin b.okunu cikarmissin

önce (17 puan) tarafından

Evet bir kıskanç daha 

Senin çıkardığın gibimi 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonim 11 ağzına sağlık bacım ben yazmadan yazmışsın sadece gülüyorum 

önce (766 puan) tarafından

Geçen bir psikolog anlatıyordu bu devirde çocukların evde iki anne profili var diye anneler annedir babalar baba nokta.

önce (4,876 puan) tarafından

Kocası memnunsa ne ala. Benimki de emzirmek dışında ben ne yaptıysam yaptı çokta memnunum. Yaşasın böyle babalar :)) keşke hepsi öyle olsa 

0 oy
önce (24,658 puan) tarafından

Banada öyle geldi aşko benim eşimde genelde ailemin yanında ben rahat edeyim diye ilgilenir ablam da bazen bu kadar ileri gitmese de tepkiler verir onun eşi de ilgisiz çocuklar konusunda normal olanı kendi eşi sanıyor ama değil son gitmem de onun eside çocuklarla ilgileniyordu bende soyleyim mi şimdi biseyler dedim sakin lütfen hemen ilgilenmeyi bırakır demişti kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksin ayrıca söyledikleri de çok ağır nasıl kiskanmissa

Sadece kahkaha attım inanki işimiz olmasa mecbur kaldım malesef lafını verip çeker giderim de

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
+1 oy
14 cevap 483 göst.
19 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
0 oy
4 cevap 268 göst.

Kategoriler

1,475,882 soru

24,161,045 cevap

335,373 kullanıcı

...