Ben kıskançlık sezdim açıkçası
Kız kardeşime geldik ve daha öncede aynısını yaptı
Eşim. Çocuklarıma çok düşkün her şeyine bakar ilgilenir bebekken gazını çıkarır hastalansa saatinde şurubunu verir oğluma tuvalet eğitimini öğretti hatta
Uzun olmasijn ekmeğe çocukları götür değişiklik olsun dedim kardeşim başka şehirde uzakta oturuyo evijnde kalıyoruz işimiz var burda sabah sabah bana denediğini bırakmadı biraz ana ol çocuklarına bak dedi adamın üzerine atiyon çok tehlikeli pissin dedi
Bişey demedijm ama nazikxe koca adamı ben yönetiyomki.cocuklarina.bakmayi seviyorki bakıyor dedim bunda ne var dedim benim kocam bakmadı her isimi kendim.yaptim sen aslında anne değilsin dedi kocan olmasa bakamazdin dk bı adama kakiyon dedi eşim geldi bakma. Çocuklara dedi bırak baksın dedi ne ugrasiyon ana olsun dedi çok sinirlendim bana değer veriyorki bakiyor dedim destekcim dedim.
İnkar edemem her zaman yanımda dedim eğer inkar edersen gözüne dizine durur dedi
Kahkaha attım sonra ne yapalım yani şimdi dedim herkesin kocası düzeni farklı şekerim.dedim eşim ses etmesi.coccuklara bakmaya devam etti kardeşim de sustu siz ne anladınız bu durumdan kiskaniyor diye düşünüyorum