Kızlar Bn 13 haftadan başladım 20 haftya kdr kullandım simdi 24 haftlık hamileyim ne kdr kullanmam gerekiyor acba doktr kontrole me var daha
şikayetlerin asıl bundan sonra başlar
kaa ağrıları, kramplar vs
yani bundan sonra daha çok ihtiyacın var
Evet bacaklarım faln cok agrıyır cnm
Doğum yaptım hâlâ kullanıyorum bırakınca kemiklerim ağrıyor
Ozmn devm edeyim demi cnm
Etmelisin daha vaktin var geceleri kramp girer bacaklarına
Tesekkır edrm cnm
Kızım 4 yaşında o zmndan beri kullanıyorum süreklilik deil ama yorgunsam yada ağrım oluyorsa direk icerim
Bnde bu sorayım yıne cnm sancın faln olursa hissetmez sın demişler di daha haftam kucuk ama
Canım bana kasilman olur magnezyum keser dediği için 28 bırakmak istedi Dr ama benim şikayetim fazlaydı o zaman bir gün dur bir gün at dedi Dr a sor yinede
Cnm bnde bıraktım dan beri bacaklarım ve sırt agrım oluyur gınde bı sorayım sen nsl oldun cnm var mi sancın faln
Nur kaç haftalık oldun
Sancım var canım nct de çıkıyor bebeğin kalp atışları çok yüksekti bir doğumdan döndüm desem yeridir 😁 36 olcam canım cuma günü. Geçen cuma gittim kalp atışları yüksek diye 2 nct tekrarı yaşandı normale dönene kadar bırakmadılar EKG falan çektiler doğum dosyamı hazırladılar normale dönünce de Dr gün verdi doğuma kadar her hafta kontrol
Sağlıkla kavus ınsallah cnm Rabbım kolay dogum nasıp etsin inşallah
Sağlıcakla gelsin inşallah annesini üzmez miniko stres yapma sen yeter ki
Hamileliğin ortasından bitimine kadar kullanmıştım. Sonlara doğru daha da ihtiyaç oluyor magnezyum
Kızıma hamileyken doğuma kadar kullandım. Kafanıza göre bırakmayın
Benim bu ara krmaplarım oldu magnezyum dediler eczacı maden suyu iç bitane o daha faydalı olur ilaçtan dedi öyle yaptım 25tayim geçti gerçektende
Hic kullanmadim valla
İki hamileliğimde de 30dam sonra verdi doktorlar ilk hamileliğimde donuna kadar kullandım 38de doğum yaptım
İkincisinde hissetmezsem diye 36da kestim ama 39+5de doğdu
1,475,892 soru
24,161,266 cevap
335,379 kullanıcı