+1 oy
591 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından

Kizlar daha yeni ogrendim  yengemin kardeşi eşimin pesindeymis ben bekarkende sevgili olmuşlar ve hala kız eşimin pesinde çok kötü oldum duyduğumda nişanlandığim zaman duymustum ama yalan olduğunu söylemişti o zaman da zaten eşi daha yeni ölmüştü bende inandım beni en çok yıkan  benle kardeş gibiydi eşime sordum böyle birşey oldu.mu aranızda o bir kaç gün sadece telefonda konuştuk o kadar  ondan sonra ailem istemedi dedi bilmiyorum yaaa kafam çok karışık 2ay önce de tık tokta bütün viedolarina bakmış  

8 Cevaplar

+3 oy
önce (6,349 puan) tarafından

Yerinde olsam ağzına.ıçar yerine oturturum haddini bilmeli bu da sana düşer 

önce (108 puan) tarafından

Yaparım biliyor bunu ama benim bildigi bilmiyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (30,782 puan) tarafından

Anlamadım eşinle aralarında bişey mi varmış geri mi konuşmak istemiş kim kimle kardeş gibiymiş 

Önceden varmış ama şuan kız sürekli onu takip ediyor onunla ilgili herşeyi öğrenmek istiyor benle kardeş gibiydi 

önce (803 puan) tarafından

ozaman kizlada muhabbetin var zaten soyle esimle bukadar deyauli ilgilenmesi osuna busuna bakmani istemiyorum. aramiza mesafe koymak zorunda birakma beni de . acik acik konus

5sene oldu evliyim birsenede nişanlı kaldım o günden bu güne hiç konuşmadım numarsadida yok zaten 

+2 oy
önce (1,147 puan) tarafından

Esin mi bakmış videolara. 

Bence bu konuyu eşinle paylaşma bile kurdun aklina kuzuyu koyma durduk yere ama kadınla konuş haddini aşmasın 

Kız bakmış videolarına bir kaç gün önce baktım tık toguna orda gördüm  hepsi videolarına bakmış 

Daha söylemedim zaten videolara baktığında söylemedim  ilk evlendigim zamanda sürekli sosyal medyayda onu takip ediyordu hatta eşim söylemişti bak benim viedolarima bakıyor diye bende çok fena kavga etmiştim o yüzden 2ay boyunca konuşmadık eşimle 

önce (1,147 puan) tarafından

Eşin yüz vermiyorsa eşine yüklenme sakın. Ama yerinde olsam kadınla konuşur hatta tehtid bile ederdim rezilligini herkese söylerim diye 

Yok ben bahsetigmde bile sinrleniyor kız bırakmıyor 

+2 oy
önce (4,120 puan) tarafından

Vala kocamın eski sevgilisiyle kardeş gibi olamam,biraz hata sende kadını yakınında tutmayacaktın

Ben önceden bilmiyordum o evli olduğu zaman kardeş gibiydik ki bende bekardim onu öğrendim gün birdaha konuşmadım 

+2 oy
önce (4,844 puan) tarafından

Madem bu durum seni rahatsız ediyor açık açık uyar kızı. Davranışların beni rahatsız ediyor diye . 

Rahatsız ediyor tabi yani ilk evlendigim zaman kız görümcemi aramış diyoki şöyle onlara ben gelip babasının evdine oturucam bakalım nasıl beni çıkarıyor o evden 

O zaman net bir şekilde konuşacaksın. 

İlk evlendigim zaman konuştum hatta öyle böyle bi kavga ettim ki   bütün mahalle benim sesime geldi  yarın telefon numarasıni bulup ariyacam 

Bence de konuş herkes ayağını denk alsın 

+1 oy
önce (30,256 puan) tarafından

Hos olmayan konular  uzak durun mesafe koyun basiniz agirir  yoksa

Vala ağrıdı zaten zamanında yine ağrıyacak belli yani 

+1 oy
önce (806 puan) tarafından

Eşinizin bu durumda bi suçu yok lütfen eşinize baskı kurup kıskançlık yapmayın hanımefendiye gelince by kabul edilebilir bi durum değil eşiniz bilse gereken cevabı verir mi bilmiyorum ama bilmiyorsa ve hanımefendi eşinizi rahatsız etmiyorsa derhal onunla iletişimi kesin eğer ileri giderse elinizde kanıtla birlikte  rezil etmekle tehtit edebilirsiniz

Tamam da bir haç gün önce bir komşunun düğünü vardı o kizda gelmiş eşimde gitti o günden beri huyları değişmiş gibi bi çok iyi birden sinirlenip kufredip odaya gidiyo ben oda ya gitimgimde çoktan uyumuş oluyor yani birşeyler ama anlayamadim yanlış yapmadım zaten vardı bunu konu evlendigimz günden beri 

Konisiyim diyorum yok diyor ne gerek var diyor ne bilim bende bı konisiyim da ne derdi var anlayyayim diyom yok diyo vay efendim niye uzatiyorsun boşver diyor ne yapıyorsa yapsın 

önce (1,074 puan) tarafından

Banada bişeyler var gibi geldi. Hiçbir münasebeti olmasa bu durumdan hoşlanmaz tiktokta falan engeller kadını, senin rahatsız olduğunu görünce de kendisi müdahale eder normal olsa ama bence onunda hoşuna gidiyor gibi bu durum

önce (1,074 puan) tarafından

Bide nasıl müsade ediyorsunuz ya size küfredilmesine, insan eşine küfreder mi hiç bu konuda da tepkinizi koyun lütfen , nasıl bir iletişiminiz var nasıl geçiniyorsunuz bilmiyorum ama bana çok tuhaf geliyor eşlerin birbirine küfretmesi

Dün etti yoksa normalde etmez. Kız tanıdık kuzeni eşimin o yüzden eşim konuyu açma diyo bende dedim beni ilgilendirmez ister akraba ister yabancı 

0 oy
önce (28,336 puan) tarafından

Kim bakmış tiktokta videolara ?

Yengemin kardeşi eski sevgili 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 622 göst.
0 oy
14 cevap 682 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepsoyer (37 puan) tarafından soruldu
0 oy