+1 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Devlet Hastanesi'nde yürüyüşe izin vermiyorlar .yatarak nstye bağlı kalmamızı istiyor . Bu ne kadar doğru . Halbuki ben yürüyüş yaparak kendini daha iyi daha hızlı ilerlediğini düşünüyorum.. 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (4,109 puan) tarafından

Nst' de zaten hareket etmemen lazım, odanın içinde yürüyüş yapabilirsiniz, koridora izin vermiyorlar 

-Reklam-
+1 oy
önce (805 puan) tarafından

4 ay önce doğum yaptım . Sıkıntılı geçti herşey . Doğum başladı ama 2-3 gün doguramadim. O günler de hep hastanedeydim. Yeşim içtim pilates topu verdiler merdiven de çıktım koridor da yürüdüm . Bir kaç saatte birde nstye bağladılar. Durumun artık son noktada ise kısıtlıyorlar nstye bağlayıp . Ama onun dışında herşeye de izin var . Herkesin doğum süreci farklı kimi gidip 1 saat içinde doğuruyor kimi benim gibi günlerce çekiyor . Korkma onlar bilir senin için faydalı olanı .

+1 oy
önce (2,743 puan) tarafından

Doğumun başladıysa zatn yasak çıkman benmde öyleydi merdiven falan asla çıkma bebek kanalda her an dogurursun düşer ayrılma demişlerdi nst bağlandım sancı vardı ama artmamisti o koridorda sürekli gitiim geldim yatağı tutup eğilip kalktım topla yuvarland.oyle böyle artmıştı sancım 

Eğer acilman varsa çıkma hastanede kal 

+1 oy
önce (1,885 puan) tarafından

Nstye bağlıyken zaten hareket etmemen gerekli belirli saatlerde seni nstye bağlamak zorundalar onun dışında kendileri söylüyor zaten hareket et yatma diye ben koridoru da gezdim odada yürüdüm birşey demediler içeri zaten kimseyi almıyorlar ailemi görmek için kapının önüne de çıkmıştım 

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

İzin veriliyormu bilmiyorum ama ben Ankara şehir Hastanesi'nde yaptım. İlk dogumcu.  Şu geldi 12 saat sonra doğdu. Suni sancida verdiler neredeyse yatağıma geçer geçmez. Nstbye de bagladilar. Ne kulak diyen oldu ne yürü diyen oldu. Bende hiç dusnmedim. Yani bir nevi ne diyorlarsa yapma dusncesindeydim. Hiç ben teklif etmedim yürümek istyrum vs diye. Onlarda demedi. İkinci doğumda yürümeyi istyrm ama. Ayrıca şunu almayı da düşünüyorum. Gerçi şuan bebeğim makat gelişi diyorlar ama henüz erken tanı 26 . Haftadayim. Beklemedeyim

+1 oy
önce (1,104 puan) tarafından

Beni sabaha kadar nstye bağladılar. Sadece lavabo için kalktım. Sağ sola da dönme dediler hatta bozuluyodu nst

+1 oy
önce (18,709 puan) tarafından

Yok canım yasak değil. Nst de bağlı kalınca hareketsiz kalman lazım nst sancıların yüksek çıkınca senden yürümeni isterler açılma olsun diye. Hareket de gösteriyorlar hatta pilates topu falan veriyorlar.

+1 oy
önce (1,630 puan) tarafından

Digumhanenin içinde yürüyüş yaptırıyorlar koridora izin vermiyorlar çünkü dışarda dogurursan müdahale edemezler

0 oy
önce (2,650 puan) tarafından

Devlet Hastanesi'nde yürümeme izin vermişlerdi. Odamın içinde.

Pilates topu da getirmislerdi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 544 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikkuss (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
+1 oy
0 cevap 68 göst.
12 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nagiiiss (471 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,925 soru

24,161,724 cevap

335,422 kullanıcı

...