Ben bu maymunların elinden tırlatmqk üzereyim artık.
Hiç durmuyorlar.ortada yemek yok siz neler yapıyprsnuz menünüzde ne var ben ne yapayım
Kızlar foto yüklenmiyor
Kek yaptım pişmesini bekliyorum bu arada cumaya kadar nasıl taze tutarım bilen varsa hayrına yazsın
Yemekte kızım kısır istiyor birazdan onu almaya gidicem dönünce yaparım
Buzluğa değil de kapaklı bir kapta normal dolaba koy canım
Saklama kabında koysam hava almıyor o bayatlamaz demi canım
Ablam buzluğa koyuyo canım hiçbir şey olmuyo
Yok bayatlamaz canım 😇
Buzluğa koy diyecektim hani bir gün önce çıkartırsın ama küçük prenses o şekilde sevmiyormuş o yüzden saklama kabı ile normal dolaba koymak kalıyor geriye🤗
Benim buzlukta bir sürü kekim var her çeşit😅biri gelince çayın yanına çıkarıyorum hemen çay kaynayana kadar yeni yapılmış gibi oluyor
Valla aparatif bişeyler yaptım bide çiğ köfte soyledim
Ohh afiyet olsun.
Sağol bacım eşim olmadığı için aparatif yapıyorum coğu zaman cocuklar 2 lokma yiyip kalkıyorlar tek başımada benim canım yemek istemiyo her gün azar azar yapıyorum Allahan ooğlum cok yemek secmiyo ondan yana sanslıyım ama kızım cok yemek seciyo o yuzden ikisinin yiyecegi seyleri yapıyorum
Yemeyen çocukla zorya.benim eşim olmasa kendim için yapmsm bende.benimkiler küçük yemiyorlar daha
Bende eşim olmadığı zamanlar kahvaltı tarzı yapıyorum
Oğlum 8 yasında o yiyo sevdiği yemek olursa 2 tabak yediğide oluyo hatta kızımda pilav makarna tavuk köfte arada da corba ama hergünde onun yediğklerini yapınca oglum bıkıyo
Ben bir tabaklık yapıyorum kek mufin kalıbına yarım çay bardağı ölçüyle yaparsanız hem az çıkar hemde hemen biter dalopta bence kurur
Temizlik yaptım banyo tuvalet kalmıştı onu yıkadım kuru fasulye yapmıştım yemeğe az önce buzluğa börek sarıp attım iç arttı kalktım bi gözleme hamuru yoğurdum hamileyim valla canım çıktı bide araya kışlık hazırlık sıkıştırdım şimdi az uzandım oğlan gelmiş anne ödevimi kontrol et diyor diğerinin niye ağladığını bilmiyoruz öyle işte :D
Maşallah canım.ben yetişemiyorum ya.bi 2buçuk yaşş birde 7 aylık bebem var hiç durmuyorlar.sabahın köründen beri ayaktqyım ama adqm akıllı bişeyde yapamıyorum.
Taze fasulye yaptım tavuklu pirinç pilavı yaptım
Tatlı yaptım
Eline sqğlık canım güzel duruyor.bende günü et soteyle kurtardım
Teşekkür ederim canım sizede afiyet olsun
1,476,001 soru
24,162,648 cevap
335,452 kullanıcı