Kızlar anneannem kayisi kurutmus bana göndermiş ama ben ne yapacam bilmiyorum kur kayisiyla ne yapılır
öyle yenir
hoşaf yapılır
Reçel yaptın mı hiç
Yok ben öyle yemeyi severim kuru kayısıyı
Kuru kayısı tatlısı olur cevizle yenir
Hoşaf olur içine kuru üzüm katarak
Direk kuru yemiş yanındada yenilir
Reçelini yaptın mı hiç biliyor musun
Kuru kayısının yapmadım bilmiyorum
Anneannem karısı ne kız 😂 Allah iyiliğini versin
Kaynatabilirsin suyla şeker katıp içmeyi seviyosanız tabi
ben sevmiyorum direkt yemeyi tercih ediyorum çoksa da buzluğa at başka ne yapılır bilemedim
Klavyenin azizliği hjhjhjhj hiç dikkat etmemiştim
Bende çok sevmiyorsun da ondan öyle yazdın sandım ahahhshaha😂😂😂
Anneannemi cokkk seviyorum ya birtanedir benim anneannem çok zor bir kadın herşeye muhalefettir ama kalbi temizdir kaç yaşında kadın benim için kurutmus göndermiş
ye ara ogunlerde kahve yaninda.:)
Oyle direk yenir icine kuru yemis konulur oyle yrnilir misafir gelince cayin yanina ucind kutuyemus koyarsin ustune cikolatayla cizgi atarsin cok guzel olur ya da islatir fograrsin tatlilarda kullsnirsin keke cok yakisir mesela ya da islstinxs rondodsn gecirirsin kurabiye suyuna katasin mis gibi olur muhallebili tstlilara karistirabilirdin ya da yine rondodan cikarip sulandirip nisastayla ocakta pisirirsin jole olur nisasta yerine sekerle kaynatir pastalarin uzerine sos yapabilirsin hic olmadi kaynatif meyve suyu yaparsin her idine yarar
Hoşaf yapilir kek icine konur
İçine ceviz badem koy ye reçel yap hoşaf yap köklerde kullan minik doğrayıp meyve suyu bile yapabilirsin hatta
Aşureye koyabilirsin
Sade yiyebilirsiniz reçel yapabilirsiniz muhallebi gibi tatlıların içine ekleyebilirsiniz müsli içinede ekleme yapabilirsiniz
Reçeli hoşafı gayet güzel olur
1,475,790 soru
24,159,758 cevap
335,300 kullanıcı