0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (5,147 puan) tarafından

4 kardeşiz hepimizi kendilerinden uzaklastırıyorlar Hic işe yaramayan evlat oluyor  demek ıstedım Ama yanında cabalayanlara  kendilerinden sogutuyolar cok beklentılerı var bizim ıcın  sanki coluk cocuk yokmuş gibi işlerini yapmamizi bekliyorlar  Laflarıla sozlerıylede memnun değiller bizi kırıp dokuyolar bizde Bı yere kadar sabredecez sonrası hayırsız evlat olacaz ben Allah'a uzaktayım  Buyuk abım ve ablam yakında ama kıymet yok 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,767 puan) tarafından

Hiç bir şey anlaşılmıyor biraz daha net anlatırmısın

-Reklam-
+1 oy
(20,053 puan) tarafından

Anlamadım desem...

(4,911 puan) tarafından

Bendeee🙄🙄

(20,053 puan) tarafından

Evirdim çevirdim yokk İncim olmadı 🥰🌸Post sahibi düzenlemede anliycaz inşallah hep birlikte 🤫🫣

(4,911 puan) tarafından

Kız yazdığınıda mı okumaz insan bi ne yazdım ben demez😅

0 oy
(3,593 puan) tarafından

Çok yazim yanlişi var duzeltsen daha iyi anlarız 

0 oy
(34,368 puan) tarafından

Pek bişey anlamadım evlat ayrımcılığı mı yapıyolarmış yoksa hiç birinizi mi sevmiyolarmış ablanı mı seviyolar seni mi sevmiyolar karışık yazmışsın bayağı 

0 oy
(13,981 puan) tarafından

yazdıklarından net anlaşılmıyor. 

anne babana kızgınsın tek anladığım o. 

bazıları. çocuğu sırf yapmış olmak için yapar

0 oy
(5,147 puan) tarafından

Hic işe yaramayan evlat oluyor  demek ıstedım

Ama yanında cabalayanlara  kendilerinden sogutuyolar cok beklentılerı var bizim sanki coluk cocuk yokmuş gibi işlerini yapmamizi bekliyorlar 

Laflarıla sozlerıylede memnun değiller bizi kırıp dokuyolar bizde Bı yere kadar sabredecez sonrası hayırsız evlat olacaz ben Allah'a uzaktayım 

Buyuk abım ve ablam yakında ama kıymetleri hıc yokk

0 oy
tarafından

Aslinda bu konuda @Alaska dan post bekliyorum uzun zamandir ama soylemeye cekindim acikcasi 

Keske anne babalarin cocuklatri uzerinde ne hakki varsacocuklarin anne baba üzerinde ne hskki varsa hatta esler arasinda kadin erkegin uzerinde erkek kadinin uzerinde ne hakki varsa hatta kayinvslude kayinbabalarin gelin damatlatin haklari hakkinda soyle ince ayrintili bi post acsa ders gibi bizde kimde ne hakkimiz varsa bilsek kimin bizde ne hakki varsa bilsek mesela komsular arasinda cok hak muhabbeti varmis peygamber efendimiz kamsuluk hakkiylw ilgili ayet inerken mirasa ortak sandim demis ama cogu seyden haberimiz yok sahsim adina konuduyorum haklarimizi bilmiyoruz gunaha girmeyelim diye kendimi cok eziyoruz 

(5,147 puan) tarafından

Zmn insanlara bencillestiriyor yoklukda insan birbirlerine daha kenetleniyordu şimdi öyle bişey kalmadı kimse kimseye tahamul yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,289 göst.
0 oy
10 cevap 383 göst.
0 oy
7 cevap 898 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde terslale (4,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 315 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,872 soru

24,636,923 cevap

365,533 kullanıcı

...