4 kardeşiz hepimizi kendilerinden uzaklastırıyorlar Hic işe yaramayan evlat oluyor demek ıstedım Ama yanında cabalayanlara kendilerinden sogutuyolar cok beklentılerı var bizim ıcın sanki coluk cocuk yokmuş gibi işlerini yapmamizi bekliyorlar Laflarıla sozlerıylede memnun değiller bizi kırıp dokuyolar bizde Bı yere kadar sabredecez sonrası hayırsız evlat olacaz ben Allah'a uzaktayım Buyuk abım ve ablam yakında ama kıymet yok
Hiç bir şey anlaşılmıyor biraz daha net anlatırmısın
Anlamadım desem...
Bendeee🙄🙄
Evirdim çevirdim yokk İncim olmadı 🥰🌸Post sahibi düzenlemede anliycaz inşallah hep birlikte 🤫🫣
Kız yazdığınıda mı okumaz insan bi ne yazdım ben demez😅
Çok yazim yanlişi var duzeltsen daha iyi anlarız
Pek bişey anlamadım evlat ayrımcılığı mı yapıyolarmış yoksa hiç birinizi mi sevmiyolarmış ablanı mı seviyolar seni mi sevmiyolar karışık yazmışsın bayağı
yazdıklarından net anlaşılmıyor.
anne babana kızgınsın tek anladığım o.
bazıları. çocuğu sırf yapmış olmak için yapar
Hic işe yaramayan evlat oluyor demek ıstedım
Ama yanında cabalayanlara kendilerinden sogutuyolar cok beklentılerı var bizim sanki coluk cocuk yokmuş gibi işlerini yapmamizi bekliyorlar
Laflarıla sozlerıylede memnun değiller bizi kırıp dokuyolar bizde Bı yere kadar sabredecez sonrası hayırsız evlat olacaz ben Allah'a uzaktayım
Buyuk abım ve ablam yakında ama kıymetleri hıc yokk
Aslinda bu konuda @Alaska dan post bekliyorum uzun zamandir ama soylemeye cekindim acikcasi
Keske anne babalarin cocuklatri uzerinde ne hakki varsacocuklarin anne baba üzerinde ne hskki varsa hatta esler arasinda kadin erkegin uzerinde erkek kadinin uzerinde ne hakki varsa hatta kayinvslude kayinbabalarin gelin damatlatin haklari hakkinda soyle ince ayrintili bi post acsa ders gibi bizde kimde ne hakkimiz varsa bilsek kimin bizde ne hakki varsa bilsek mesela komsular arasinda cok hak muhabbeti varmis peygamber efendimiz kamsuluk hakkiylw ilgili ayet inerken mirasa ortak sandim demis ama cogu seyden haberimiz yok sahsim adina konuduyorum haklarimizi bilmiyoruz gunaha girmeyelim diye kendimi cok eziyoruz
Zmn insanlara bencillestiriyor yoklukda insan birbirlerine daha kenetleniyordu şimdi öyle bişey kalmadı kimse kimseye tahamul yok
1,509,872 soru
24,636,923 cevap
365,533 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın