0 oy
116 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (44 puan) tarafından

Kızlar 23 ağostosta adet oldum 5 gün sürdü 3 eylülde tekrar adet oldum 7 gün sürdü adetten yıkandıktan sonra bi arkadaşım hamilesin yüzünden belli dedi imkansız dedim ama genede ne bilim aklımı karıştırdı test yaptım baktım direk çift çizgi oldu, dün kan verdim beta degerim 500 çıktı ama bir ayda iki kez adet oldugumu söyledim, kimyasal gebelikte olabilir dedi ama 2 gün sonra tekrar kan ver eğer yükselme olmasa kürtaj yapacaklar büyük ihtimalle dedi, beta degerim böyle çıkmışken adet olmam hemde 2 kez hamile olabilirmiyim yada a normal bir durum mu sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum 

-Reklam-
0 oy
(26,322 puan) tarafından

O kadar çok gebelik postu okuyorum ki rüyamda hamileyim nasıl olur diyordum test yapıp kocamla şoka giriyorduk çift çizgi çıktı diye en son salakkkk ben hamileyim ve doğurmak üzereyim gayet normal değil mi çift çizgi dedim 😁😁😁😁 bende hamilesin bazı gebeler regl olabiliyor bir tanıdığım da 4 ay olmuştu sağlıklı gebelik yaşadı hatta

(44 puan) tarafından

😀😀😀biz kadınlar hemen ne olup bitiğini merak ediyoruz, ben evde test yaptığımda cuma akşamıydı araya hafta sonu girdi ama nasıl geçti o gün anlamadım, dün kan verdim beta 500 çıktı bugünde özele gittim kese görünmüyor dedi iki gün sonra tekrar kan ver beta değerin kat kat yükselmişse gebelik olabilir ama düşmüşse veya çok az artmışsa normal gebelik değil dış gebelik olabilir dedi, ama çok çok sabırsızım, aylık doğum kontrol hapı içiyordum, olmuşsa gebelik varsa çok şaşırırım hem ayda 2 kez adet görme hem hap kullanma ne bilim imkansız gibi geliyor bana 😀😀yada kızım daha küçük bebek düşünmediğim için sabırsızım kızım daha yeni 1 yaşına girdi, hem eşimle iyi değiliz, eşim benden sürekli hizmet bekliyor gece 3 te bile kalkıp saç tava yaptığım oluyor, kumanda ayağının dibinde uzansa alacak ama beni çağırıyor kumandayı ver diyor bir sürü şey, eşime kaç kez dedim kendine çeki düzen vermesen benden çocuk bekleme diye, bakalım artık Rabbim hayırlısını nasip etsin 

0 oy
(6 puan) tarafından

Evet olabilir bazılari doğuma kadar düzenli olarak adet oluyor 

(44 puan) tarafından

Ayda iki kez adet görme ve aylık hap kullanmam ne bilim imkansız gibi geliyordu, hayırlısı olsun artık 

(6 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin ❤️ 

(44 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ❤️

0 oy
(1,650 puan) tarafından

dr duzensiz adetin varsa hamile kalma ihtimalin var demisti benmki duzenli oldugu icin adet gecikmesi olmadan belli olmazmis buna ragmen inanmadim dra sonuc bekledim gun geldi ve hamile deilim doktora gitmen lazm

(44 puan) tarafından

2 gün sonra tekrar kan vericem yükselme varsa gebeliktir yoksa dış gebelik olabilirmiş, hayırlısı artık 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 359 göst.
2 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Munevver (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
2 cevap 114 göst.
+2 oy
7 cevap 456 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pamira (10,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,335 soru

24,181,945 cevap

336,366 kullanıcı

...