0 oy
159 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (338 puan) tarafından

Kızlar iştahsız çocuğunuz için aldığınız iyi gelen vitamin macun veya balık yağı kısaca takviye gıdalar nelerdir su çok işe yarıyor dediginiz

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,657 puan) tarafından

Bence bunlar tamamen yalan ya iştah açan vitamin diye bir şey yok bence benim kızın değerleri çok iyi ben 2 haftadır kalori hesabı yaparak veriyorum kahvaltıda yediği kalori 270 mesela bütün gün toplam yemesi gereken kalori 1000 1200 kalori olması lazım benim kız 2 haftadır hesaplandığımda 700 850 kalori alıyor yani yeteri miktarda yemiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (445 puan) tarafından

Benim kız prematüre kilosu 8 ozeldeki doktor supradin yazdı inşallah iyi gelir. Doğum kilosu 800 o yüzden bazıları normal diyor 

önce (97 puan) tarafından

Benim etrafımda çok kişi veriyor banada diyorlar ver ben vermiyorum benim iki kızımda kilosu azz 1hafta veriyorlar ondan sonra kesip kaç gün sonra tekrar öyle olunca bağımlılık yapmıyor diyorlar ama korkuyorum vermeye 

Yok canım bu değil 

Benim dediğim bu vitamin ilacı kilo alımı yetersiz bebekler için doğal içerikli 

image

önce (97 puan) tarafından

Kilo aldiriyormu bende Alıyım 

Unutmasam çocuğa icirmeyi bakacağım da unutuyorum hep. Bu ay denicem inşallah aldırır 2 yaşına girecek 8 kilo

0 oy
önce (3,500 puan) tarafından

image

düzenli kullanıyorum faydasını gördüm 
önce (10 puan) tarafından

Ya gerçekten fayda ediyor mu ben de oğluma almak istiyorum bu tarz şeyler ne denediysem olmadı .

önce (3,500 puan) tarafından

Memnunum ben eskisine göre daha iyi iştahı 

0 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Hiç biri ise yaramıyor hiç Önermiyorum bunların hepsi sadece reklam. 

Neler denedim ama faydasını zerre kadar görmedim.

Çocuğu kendi haline bırakın abur cubur kesinlikle vermeyin kendini yemeğe mecbur hissetsin ve emin olun acıkınca kendileri zaten isteyip yiyor ne bulurlarsa

0 oy
önce (3,497 puan) tarafından

Aç bırak tabi benim kız gibi açlığı seviyorsa işin daha zor benimkine 2 gün yemek vermeyin gıkı çıkmaz bende saldım artık 

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Canım benim kızımda iştahsızlık vardı Evvahe doğal var ordaki ürünler helal sertifikalı onları tavsiye ederim içeriği çok temiz güzel ordan al balık yağı pekmez macun herşey var çok işe yarıyor gerçekten 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 283 göst.
+1 oy
10 cevap 196 göst.
+2 oy
1 cevap 129 göst.
0 oy
5 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,475,901 soru

24,161,396 cevap