0 oy
191 göst.
önce Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından

Biz bı eşya alırken eşim aldı yani ben kağıda kefil olarak imza attım bu borç ödenmediği zaman benim üstündekileri haciz gelirmi araba ve motor var üstüme 

7 Cevaplar

0 oy
önce (163,515 puan) tarafından

gelirde aldiginiz urunu odersiniz tabiki hayatim

önce (611 puan) tarafından

Şuan ödüyoruz zaten ama olduki ödenemedi ne bilim Dünya hali hasta oldu bişey olddu ise gidemedi parası kesildi ödeyemedi hemen haciz koyarlarmi kefile diye merak ettim

-Reklam-
0 oy
önce (801 puan) tarafından

sonucta almisswnis oderdisinizdir heralde.:) dolandirmak icin almadiysaniz

Ne dolandirmasi hanımefendi ödüyoruz zaten olduki odeyemedim direk haciz mi koyuyorlar yoksa maaşa mi haciz koyuyorlar bunu merak ettiğim için sordum 

önce (801 puan) tarafından

yani olduki odeyemedim diye bi dusunce olursa zaten guvenemedigin ma.li almaya niyetlenmez esin diye duaundum. o yuzden saticiyi dolandirma amacli degilse odenir demek istedim. arar israr eder  surekli darlar sizi elden taksitleyse . kredi kartiysa banka 3 ay bekler sonra avukata devreder. 10 binlik borc mesela. avukat masraflari temerrut faizi dosya masraflari ustune eklenerek odettirirler 60 bin olarak. yani borcun ustune avukatlik disya masraflarida eklenir. senet ileyse odeme emri ceker seneti baskasina satar atiyorum koltik aldin senetle. bu adam senin senetini para karsiligi bana satabilir yani senin koltuk borcunu ben odemis olurum koltikcuya. ama borcun artik bana gecer bana borclu olursun . bende belali bi tipsem ister kanla ister tehtitle soke soke ya canini ya malini alirim gibi gibi. 

Bende öder diye düşünüyorum ama Dünya hali bu hasta oldu gidemedi maaşını alamadı vs gibi ödeyemediği durumda hemen hacizmi koyarlar diye merak ettim

0 oy
önce (5,768 puan) tarafından

evet kefil olmanın amacı budur zaten. ama ödemek için aldınız sanırım 

Ödüyoruz zaten ama olduki gecikti ödenmedi hemen mala haciz koyarlarmi diye merak ediyorum yoksa süre verirlermi

önce (5,768 puan) tarafından

tabi belli bir süresi var, önce uyarırlar sonra ihtar çekerler, sonra avukatlık olur daha da ödenmezse haciz işlemi uygulanır. yine öderaen haciz durdurulur sonra mala el konur

0 oy
önce (4,052 puan) tarafından

Geliyor 😁😁  geçmiş olsun..

Ne demişler paran varsa kefil ol vaktin varsa şahit ol

İnan basiretim bağlandı kefil oldum o kadar korkuyorum ki  odeyemezse mala haciz koyarlarmi diye 

önce (4,052 puan) tarafından

Koyuyorlar canim 

0 oy
önce (2,297 puan) tarafından

Yani odemezseniz tabiki alırlar ama sonuç olarak ödeyeceksiniz niye böle düşündünüz 

Olduki geç kaldı ödenemedi hemen haciz koyarlarmi kefile diye merak ediyorum 

0 oy
önce (7,043 puan) tarafından

Elindekilerine haciz gelir çünkü kefil olan sensin yani alırlar elinden

0 oy
önce (25,083 puan) tarafından

Aldığınız eşya ve yere göre değişir bizde aldık biseyler aldığımız yer tanıdıkti ufak tefek aksatmalari idare etti bizde elimizden geldiğince mağdur etmemye çalıştık ama öteki türlü hiç affetmiyor hemen avukata veriyorlar eşimin kuzeni yeni evli eşya alırken ödemeleri yapmışlar taksitle vade farkı varya onu bilememiş borç bitti sanmislar mağaza hemen avukata vermiş 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,287 soru

24,167,106 cevap

335,659 kullanıcı

...